Luxe Gouden rabbit vibrator

Precious Gold The Ultimate RabbitVroeger hadden seksspeeltjes een smoezelig imago. Een vibrator heette ‘massagestaaf’, die kocht je in de ‘pornoschuur’. Die massagestaven zagen eruit als enorme vleeskleurige dildo’s met gezwollen aderen. Tegenwoordig is de drempel om een vibrator te kopen laag geworden. Dat komt mede doordat de apparaten volledig anoniem online gekocht kunnen worden, maar misschien nog wel belangrijker: vibrators zien er steeds vaker mooi vormgegeven uit; denk aan de schitterende design vibrators van het Zweedse merk LELO. LELO noemt haar sierlijke vrouwvriendelijke vibrators “pleasure objects”, het woord ‘vibrator’ doet blijkbaar nog teveel denken aan een penis.

Ook Tarzan vibrators worden tegenwoordig gemaakt van de beste materialen en zien er vaak oogverblindend mooi uit. Sommige exemplaren zijn ware juwelen, in glanzend gouden of zilveren kleuren en bezet met kleine diamantjes of pareltjes.

goudenrabbit2De mooiste Tarzan is wat mij betreft de Precious Gold The Ultimate Rabbit van Toyjoy. Deze luxe Tarzan vibrator is weliswaar niet gemaakt van 18 karaat goud, het apparaat ziet er met zijn blinkende gouden kleur kostbaar uit. Het materiaal is zacht en doorzichtig, in de schacht zitten gouden parels. Belangrijk is natuurlijk of deze blinkend gouden Tarzan ook uitblinkt wat zijn mogelijkheden betreft. Het antwoord daarop is volmondig: ja.

De vibrator heeft om te beginnen een apart te bedienen clitoris stimulator. De zachte oortjes van de rabbit trillen heerlijk tegen jouw genotsknopje in 3 verschillende snelheden. Zo kun je langzaam of juist snel toewerken naar het orgasme. Dat orgasme zal extra krachtig zijn wanneer je tegelijkertijd de andere mogelijkheden van de gouden rabbit benut. Laat bijvoorbeeld de gouden kralen in de schacht ronddraaien en voel hoe heerlijk jouw lippen worden gemasseerd. De zachte top kan ook rondjes draaien en stimuleert op die manier jouw inwendige plekjes, zoals de G-spot. De vibrator kan naast pulseren natuurlijk ook trillen. De verschillende standen en snelheden zijn gemakkelijk te bedienen met drukknoppen op het apparaat.

Kenmerken van de The Ultimate Rabbit Vibrator:
Kleur: Goud/Doorzichtig
Materiaal: TPR
Lengte: 26 cm
Penetratiediepte: 22 cm
Diameter: 4 cm
Batterijen: 4 x AA, niet meegeleverd
Spatbestendig: Ja
Multispeed: Ja
Phthalatevrij: Ja (dus geen weekmakers)

Hieronder te bestellen.

Meer luxe uitgevoerde Tarzan vibrators

Soraya Vibrator Deep Rose
Rabbit Skater Stotende Rabbit Vibrator - Paars

Lees meer over onze vibrators speciaal voor de clitoris

De Womanizer vibrator (zuigt zachtjes aan de clitoris) – De beste van 2015
De beste Wand vibrator kopen
Lelo opleg vibrator voor de clitoris
De beste vibrator test (de Volkskrant)

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.