Stotende rabbit vibrator van EasyToys

Stotende rabbit vibrator van EasyToysVoor wie eens flink GENEUKT wil worden (pardon) maar een DEKHENGST teveel van het goede vindt, verkoopt VibratorPlaza.nl de stotende Rabbit vibrator van EasyToys. Dat is een heel fijn wipkonijn! In een vrolijke paarse of roze kleur. Met zijn kop kan deze rabbit stotende bewegingen maken.

De stotende top levert een heerlijk extra stimulerend gevoel op, zeker in combinatie met de externe stimulator die de vorm heeft van twee zachte, flexibele konijnenoortjes. Daarmee vibreert hij heerlijk tegen de clitoris, in 6 verschillende standen. In totaal heeft de vibrator 12 standen die allemaal eenvoudig zijn te bedienen met drukknopjes op het bedieningspaneel.

Maar de rabbit van EasyToys kan nog iets lekkers: tijdens het naaien kan hij draaien! In de schacht zitten kralen die met zijn roterende bewegingen van binnen een heerlijke massage geven. De vibrator is gemaakt van TPR, is 25 cm. lang, zijn diameter is 4 cm. Werkt op 4 AAA batterijen (niet meegeleverd, maar wel extra bij te bestellen). Er zijn 2 modellen verkrijgbaar: EasyToys Rabbit Vibrator – Paars en de EasyToys Stotende Rabbit Vibrator – Roze.

Hieronder kun je de vibrators kopen

EasyToys Stotende Rabbit Vibrator - Roze
EasyToys Rabbit Vibrator - Paars
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.