Satisfyer Pro Deluxe Next Generation

Gisteren besprak ik de Satisfyer Pro Penguin, die met zijn roze kleuren en guitige vormen een hoog ‘cute’-gehalte heeft. Een ander nieuw model van het merk Satisfyer is de Pro Deluxe. Ziet de goudkleurige, glanzende Satisfyer Pro 2. er al luxe uit, de Pro Deluxe is ronduit poepchique. De fabrikant omschrijft zijn ‘sierraad’ als volgt: “The refined, luxury vibrator Satisfyer Pro Deluxe to apply brings a touch of elegance to the bedroom.” Dankzij zijn kleine formaat en ovale vorm ligt de clitoris stimulator prettig in de hand.

Wil je niet lezen? Bekijk de Satisfyer Pro Deluxe in de winkel ››

Nieuw: Mét vibraties

›› Satisfyer Pro Plus Vibration
›› Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
›› Satisfyer Pro 4 Couples

Wat maakt de Satisfyer Pro Deluxe bijzonder?

Wat maakt de Satisfyer Pro Deluxe bijzonder?Maar belangrijker dan kleur en vorm zijn de prestaties van de Pro Deluxe, en die zijn indrukwekkend en voor een vibrator uniek. De Satisfyer is namelijk een zogenaamde luchtdrukvibrator; een stimulator die de clitoris niet masseert met trillingen maar met pulserende luchtdrukgolven. Het zuigende, ‘tintelende’ gevoel dat tijdens het pulsatieproces ontstaat voelt bij verreweg de meeste vrouwen hemels lekker aan en heeft veel weg van een combinatie van orale seks en stimulatie met de vingers.

Snelle, krachtige en meervoudige orgasmes

Tijdens het stimulatieproces wordt de gevoelige clitoris niet aangeraakt, waardoor het risico op overstimulatie minimaal is en een meervoudig orgasme mogelijk wordt. Vaak al binnen enkele minuten, zo wijst de praktijk uit. Vrouwen ervaren daarnaast vaak ook krachtiger en intensere orgasmes, ook zij die normaal gesproken moeilijk tot een hoogtepunt komen. Dat klinkt allemaal geweldig. Niet voor niets is de luchtdruk vibrator de populairste en best verkochte vibrator van dit moment. Ook bloggers, vloggers en andere critici zijn positief, om niet te zeggen: lovend. De Pro Deluxe is 100% waterdicht, oplaadbaar met bijgeleverde magnetische USB-kabel en ook niet verkeerd: tijdens het gebruik is het speeltje zeer stil.

Satisfyer Pro Deluxe kopen

In het onderstaande overzicht zie je alle nieuwe Satisfyer Pro modellen staan. Besluit je via mijn blog de Satisfyer Pro Deluxe te kopen, dan doe je dat bij het bekende en inmiddels vertrouwde EDC Internet BV in Veendam, de eigenaar van VibratorPlaza.nl. Alle bedrijfsgegevens en andere info vind je op deze pagina. Lees je verder dan vertel ik je hoe je de Satisfyer Pro Deluxe gebruikt.

Satisfyer Pro Plus Vibration
Satisfyer Pro 4 Couples
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer Oplaadkabel

Hoe werkt de Satisfyer Pro Deluxe?

Hoe werkt de Satisfyer Pro Deluxe?De Satisfyer Pro Deluxe is gemaakt voor snelle, krachtige en meervoudige orgasmes. Dat is mogelijk door de zuigende werking waarbij de clitoris niet wordt aangeraakt. Er zijn in totaal 11 verschillende luchtdrukstanden, van zacht strelend tot hard en intensief. De vibrator wordt geactiveerd door op de kleine knop aan de onderkant te drukken. Standaard start het apparaatje in de zachtste massagestand.

Duw de schaamlippen wat van elkaar zodat de clitoris vrij komt te liggen. Plaats vervolgens de siliconen kop over de clitoris heen. De Pro Deluxe voelt superzacht aan op de huid en dankzij zijn compacte formaat en ovale vorm ligt het speeltje prettig in de hand en heb je een optimale controle. Een tip: de vibrator doet nog beter zijn werk wanneer je wat glijmiddel op waterbasis gebruikt.

Zit de kop eenmaal comfortabel in de holte, dan heb je de ideale positie te pakken en hoef je het speeltje daarna niet nog eens te verplaatsen. Door op de grotere, ovale knop te drukken verhoog je de intensiteit. Elke keer dat je de knop indrukt neemt de intensiteit met één niveau toe. Er zijn 11 verschillende standen. De LED op het bedieningspaneel blijft branden terwijl de toy in gebruik is. Door op de kleine knop te drukken wordt het toestel uitgeschakeld.

Waterdicht en oplaadbaar

Waterdicht en oplaadbaarDe Satisfyer Pro Deluxe is volledig waterdicht. Dit heeft 2 voordelen:

1. Je kunt met de toy onder de douche en in bad. Doe je dat, dan ervaar je dat door het contact met het water de pulserende luchtdrukgolven extra intens aanvoelen;

2. In de Pro Deluxe kan geen smeermiddel of andere vloeistof binnendringen waardoor het apparaatje 100% hygiënisch en veilig is te gebruiken. De witte siliconen kop kan trouwens gemakkelijk worden verwijderd, vervangen en schoongemaakt.

Satisfyer Pro Deluxe is oplaadbaar met behulp van de meegeleverde magnetische USB-oplaadkabel. Na 3 uur laden is de accu vol en kun je 2 uur lang heerlijk gaan genieten.

Alle type luchtdruk vibrators

In het overzicht hieronder vind je alle type luchtdruk vibrators. De beste en bekendste is de Womanizer Pro, deze kun je kopen in de exclusieve, luxe uitvoering, maar ook in de goedkope variant: de Womanizer Pro40, die net als de Satisfyer Pro 100% waterdicht is. Nieuw op de markt is The Delight Rabbit Vibrator Met Clitoris Zuiger, ideaal voor vrouwen die niet genoeg hebben aan alleen externe clitoris stimulatie, maar die ook graag wat in hun vagina voelen.

Satisfyer Oplaadkabel
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer Pro Plus Vibration
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Womanizer Starlet - Fuchsia
Womanizer Starlet - Snow
Womanizer Starlet - Paars
Womanizer 2Go - Groen
Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer Classic
Womanizer + Size
Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Red & Gold
Womanizer Inside Out
Womanizer Premium White & Gold
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.