Womanizer clitoris stimulator – De beste van 2018

Womanizer clitoris stimulator - De beste van 2018Product ›› Womanizer  [ Bekijk in de winkel ]
Vibrators kunnen tegenwoordig veel meer dan alleen vibreren. De Tarzan bijvoorbeeld kan ronddraaien met zijn kop, masserend roteren en wentelen met zijn schacht, op-en-neer stoten alsof je echt gepenetreerd wordt, en de clitoris kietelt hij met zijn trillende tongetje. Vooral dat laatste vinden veel vrouwen prettig. De meeste vrouwen komen namelijk niet vaginaal maar clitoraal het gemakkelijkste en lekkerste klaar.

Nieuw: De Womanizer Liberty is de opvolger van de geliefde Pro40. De Liberty is net zo goed en kost even veel. Bekijk hier. Lees meer.
Nieuw: De nieuwste Womanizers: Premium & Classic
Nieuw: Wat zijn de ervaringen van Heleen van Royen met de Womanizer?

Het is om deze reden dat er steeds meer vibrators op de markt verschijnen die speciaal ontworpen zijn voor stimulatie van alleen de clitoris. Denk hierbij aan de mini vibrators, zogenaamde opleg vibrators, en de heel populaire wand vibrators.

Inhoudsopgave

1. Womanizer clitoris stimulator, de beste vibrator 2016 / 2017;
2. Hoe werkt de Womanizer stimulator?;
3. 100% orgasme garantie;
4. Voordelen & Nadelen van de Womanizer;
5. Ervaringen van vrouwen met de Womanizer stimulator;
6. Demonstratie video’s van de Womanizer clitoris stimulator;
7. De Womanizer kopen (met korting);
8. De Womanizer Pro (update: nu met 12 luchtdrukstanden en waterdicht)
9. De Womanizer Pro goud & zilver
10. De Womanizer Premium (de beste uit de reeks)
11. Womanizer + Size – Met lang handvat, handig tijdens het vrijen
12. Womanizer 2GO lipstick vibrator (kleiner & handzamer)
13. Tip: De Womanizer Inside Out stimuleert zowel de clitoris (met luchtdruk) als de G-spot (met vibraties). Bekijk hier.

Womanizer clitoris stimulator, de beste vibrator van 2018

Womanizer clitoris stimulator - De beste van 2016Deze vibrators hebben allemaal gemeen dat ze de clitoris zacht strelen of harder masseren met regelbare vibraties. Maar er is nu een vibrator te koop die niet werkt met trillingen maar met pulserende luchtdruk golven. Ik heb het over de Womanizer stimulator, het woord ‘vibrator’ is hier eigenlijk niet op zijn plaats. De Womanizer stimulator is nieuw en mag je gerust revolutionair noemen. Niet voor niets is deze clitoris stimulator wereldwijd uitgeroepen tot de beste vibrator van 2015 en 2016. Ik zal in het vervolg van mijn artikel uitleggen hoe de Womanizer stimulator precies werkt en waarom dit kleine apparaatje zo lekker aanvoelt. Ook geef ik een tweetal demonstratie video’s, een van de Duitse fabrikant Womanizer.de (Engels gesproken), de andere film is van EDC-Internet BV, de eigenaar van de webshop van VibratorPlaza.nl.

Hieronder zie je de 6 populairste edities van de Womanizer stimulator. Direct te bestellen in de shop. Bekijk hier alle modellen. De prijzen die je ziet staan gaan nog eens met 10% omlaag wanneer je tijdens het bestellen de vetgedrukte kortingscode gebruikt. Deze is: vibratorplaza. Bij Vibratorplaza.nl kun je betalen met alle bekende betaalmethoden, zoals Ideal. Ook is het mogelijk veilig en gemakkelijk achteraf te betalen met AfterPay. Op deze manier krijg je eerst de artikelen in huis, pas als je tevreden bent betaal je. In de winkel vind je al onze contactgegevens: wie wij zijn, waar we zitten, verzendinfo, etc.

Womanizer Starlet - Snow
Womanizer Liberty - Wijnrood
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Red & Gold
Womanizer Inside Out

Hoe werkt de Womanizer stimulator?

De Womanizer stimulator is zoals gezegd anders dan alle andere vibrators. Dat voel je niet alleen als je hem gebruikt, maar dat zie je ook direct als je hem in je handen houdt. Het kleine apparaatje ziet er op het eerste gezicht wat vreemd uit, je hebt de neiging hem als oorthermometer in je oor te stoppen. Het opbergdoosje van de Womanizer ziet er bovendien uit als de brillenkoker van een zonnebril. Eigenlijk wel slim bedacht van de makers dat de Womanizer in niets lijkt op een vibrator, zo hoef je niet bang te zijn dat je het seksspeeltje laat rondslingeren. Lekker discreet dus.

Hoe werkt de Womanizer stimulator?De Womanizer stimulator werkt zoals gezegd niet met trillingen maar met pulserende luchtdruk golven. Concreet werkt dit als volgt. Je legt de witte opening van de stimulator over jouw clitoris heen en zet het apparaatje aan. Nu zal de Womanizer langzaam vacuüm gaan trekken en jouw clitoris, zonder die aan te raken, heel voorzichtig een stukje naar binnen zuigen. Is dat gebeurt dan zal het unieke stimulatieproces worden gestart en zal de Womanizer beginnen met het produceren van die heerlijke luchtdruk golven. Het apparaat maakt wat geluid als je hem aanzet, maar zit hij eenmaal over je clitoris dan is hij vrijwel geluidloos.

De Womanizer Pro kent 12 standen van intensiteit. (De Pro40 heeft er 8.) Zo kun je dus langzaam beginnen, zodat je de tijd krijgt te wennen aan deze nieuwe, sensationele manier van stimuleren. Voelt dit goed, dan bouw je langzaam op en werk je toe naar de climax. Je zult niet alleen krachtig en bevredigd klaarkomen, de grote truc van de Womanizer, dat wat hem zo gewild maakt, is dat je heftig achter elkaar kunt klaarkomen. Dit is mogelijk doordat de clitoris tijdens het stimuleren niet, zoals bij een gewone vibrator, wordt aangeraakt. Hierdoor is overstimulatie, een probleem bij veel vrouwen, niet mogelijk waardoor een meervoudig orgasme kan ontstaan. De womanizer is niet alleen uitgeroepen tot de beste vibrator van 2014, ook seksuologen adviseren hun cliënten de Womanizer te gebruiken. Niet alleen wanneer zij gauw last hebben van overstimulatie, maar ook als zij door penetratie niet gemakkelijk of zelfs helemaal niet kunnen klaarkomen.

100% orgasme garantie

Voordat het Duitse bedrijf achter de Womanizer zijn “nieuwe” en “revolutionaire” product op de markt bracht, heeft het natuurlijk eerst uitvoerig onderzoek gedaan naar hoe lekker vrouwen hun product vonden en of zij van de zacht zuigende werking een lekker orgasme kregen. Een groep van 50 vrouwen deden mee aan de test en de resultaten waren opmerkelijk: 49 vrouwen kregen een orgasme, 1 testdame niet. Dit bracht het Duitse Womanizer ertoe op hun product een 99% orgasme garantie te geven.

Voordelen & Nadelen van de Womanizer

Ik kan wel jubelen en juichen over de Womanizer en je naar waarheid vertellen over dat 99% orgasme garantie-onderzoek, maar ik wil toch ook graag een paar kritische noten kraken. De beste vibrator van 2014 is namelijk niet goedkoop (nergens trouwens) en voordat je besluit tot het kopen van de Womanizer is het goed even de voordelen en nadelen naast elkaar te zien zodat je ze tegen elkaar kunt afwegen.

De Womanizer stimulator is zoals duidelijk is geworden een geheel nieuw soort vibrator. Voor iemand die nog nooit een vibrator heeft gebruikt of gewend is makkelijk en lekker klaar te komen d.m.v. vibraties, moet misschien wennen aan de pulserende luchtdruk golven. De meeste vrouwen wennen vlug aan de zacht zuigende werking en komen lekker klaar. Maar zoals we zagen uit dat 99% orgasme-garantie onderzoek was er toch ook iemand die NIET klaarkwam. Dat kan natuurlijk ook andere oorzaken hebben, zoals dat de dame liever gepenetreerd wordt tijdens het masturberen. Want de Womanizer is uitsluitend bedoeld voor uitwendige stimulatie, niet voor inwendig.

Wil je op zeker spelen, lees dan eens mijn artikel over de LELO Soraya Dual-Action vibrator. Deze Soraya werd in een test door de Volkskrant uitgeroepen tot de beste vibrator van 2013. In het juryrapport werd de LELO vibrator een Totaal-ervaring genoemd. Eindcijfer: 9. Lees hier. Geschikt voor zowel uitwendig als inwendige stimulatie met behulp van vibraties.

Een tweede nadeel van de Womanizer is dat het apparaatje weliswaar makkelijk te gebruiken is, maar wat minder gemakkelijk is schoon te maken. Schoonmaken doe je namelijk met een wattenstaafje (anders kom je niet in de kleine zuig-opening), wat dus wat meer tijd kost. Maar als je dat ervoor over hebt, is dit nadeel te verwaarlozen. Toch wilde ik het even noemen.

Ervaringen van vrouwen met de Womanizer stimulator

Nieuw: In het boek Sexdagboek doet Heleen van Royen uitgebreid verslag van haar seksleven met haar geliefde en 20 jaar jongere Bart. Een van de vibrators die Heleen graag gebruikt, solo maar ook samen met Bart, is de Womanizer. Over haar ervaringen lees je uitgebreid in mijn artikel Ervaring van Heleen van Royen met de Womanizer Pro. Een eerlijker review kun je niet krijgen.

Ik begin deze alinea met een teleurstelling. Volgens serieus onderzoek blijkt namelijk dat 1 op de 3 online reviews nep is. De website Marketingfacts.nl schrijft hierover in een artikel met de kop: “Online reviews op grote schaal vervalst”. Omdat 83% van de consumenten eerst online reviews gebruikt voordat zij een aankoop doen, hebben bedrijven dus veel baat bij positieve ervaringen van klanten. Om die reden nemen veel bedrijven speciale tekstbureaus in de arm die nep klantenbeoordelingen schrijven op reviewsites. Dit gebeurt natuurlijk ook in het geval van seksartikelen. Ook bloggers die schrijven over sexspeeltjes (en daar betaald voor krijgen door sexshops) plaatsen vaak ervaringen van vrouwen die zij gewoon uit hun duim zuigen. Dat zie ik ook gebeuren in het geval van de Womanizer. Ook voor mij is het een koud kunstje op deze plek een paar tekstjes te plaatsen en daar een naam onder zetten, niemand die kan controleren of de beschreven ervaring met de Womanizer op waarheid berust.

Ik pak het daarom anders aan maar zeg er meteen bij dat ook ik niet 100% zeker weet of de review echt is. Ik zal hieronder een aantal ervaringen weergeven die ik tegenkwam op grote online webshops en op fora gericht op vrouwen. Ook geef ik een citaat dat ik vond op Womanizer.com. Over die laatste review kan je direct opmerken: die is afkomstig van de fabrikant, natuurlijk is die positief. Maar waar ik op let is: is de beoordeling kritisch, dus goed onderbouwd? Legt iemand uit waarom zij de Womanizer zo “great!!” vindt. Iemand die positief is over een product, en een waardevolle beoordeling geeft, maakt zichzelf geloofwaardig als er ook een negatief puntje genoemd wordt. Bij de ervaringen van vrouwen met de Womanizer kijk ik dus vooral naar hoe geloofwaardig en waardevol de kritiek is. Of de review echt of nep is, kan ik nooit met zekerheid vaststellen. Dus: doe er je voordeel mee. Zeker is dat de vibrator waar we het hier over hebben in de media en door seksuologen positief is ontvangen.

Ervaring met de Womanizer, beschreven op Amazon.com
“After over a year of being without a decent bullet vibrator, I started looking for something to replace it. I found this and thought to myself; “do you really want to spent that much on something you can’t return?” The answer is “YES!!”
Yes, you do!”
After about two weeks of mine sitting in my nightstand drawer fully charged I decided to give it try. Let me just say, I came faster than I ever have. Looking at this you wouldn’t think this ear thermometer looking thing can make you so happy.
It is a little clunky at first and I would advise that you practice pushing the buttons before putting it on you happy place. I would also say to just try it on 1 for a week before you advance a level.

I don’t know about the other purchasers, but mine didn’t come with a wall outlet plug in thing, just the usb cable, but I have a smart phone so no worries there

Also, it has become my husbands go to to help me get ready faster if we’re rushing due to work schedules and the baby. It really is fast.
The instructions recommend that you use a water base lubricant, but I don’t know if it’s necessary as it seems to make me loose my placement of the Womanizer.
I would also not recommend that you try this standing up .”

Ervaringen met de Womanizer op Viva.nl
“Ik heb m inmiddels ook gekocht en ben ook enthousiast! Hier de tuttige roosjesversie ;-)
Eerste keer kwam ik echt direct klaar. Aan de ene kant lekker, aan de andere kant hou ik van wat meer opbouw. Tweede keer kon ik het wat langer uitstellen. Het is een leuk speeltje! :)

“Ik heb hem gekregen van mijn man voor mijn verjaardag!! Wauw!!!!! Hij is geweldig!!! (…) Ik heb de panterversie…hij is duur, maar voor mij is hij het geld dubbel en dwars waard! Je zet hem op je Clitje en laat hem eigenlijk op dezelfde plaats. Dus je beweegt er niet mee….dan heb je 5 standjes…het is voor mij echt een geweldig gevoel…en ik kom heel snel klaar.”

Ervaring van iemand op Womanizer.com
“At first I was admittedly a bit skeptical. ‘Orgasm warranty “,” multiple orgasms “,” no over-stimulation of the clitoris “.. these are all promises that have been made many sex toys and unfortunately not met. But with the hefty price but the “Womanizer” I thought to myself that it would be pretty brave to advertise with such slogans and they ultimately can not be met. Since I’m incredibly curious and keen to experiment, I have the good part ordered me immediately to me to take a picture of his skill itself.

And what can I say: Wow! I’m really overwhelmed. The feeling that this toy is triggered .. indescribable. And by that I mean that I really lack the appropriate words to describe it adequately and accurately. That may sound a bit excessive, but any woman who only skeptical raises an eyebrow now, the sex toy should even take the self-test under the microscope. The orgasms come incredibly fast, are violent, otherwise, multiply in fact and really have addictive potential. The clitoris is actually not overexcited by the whole scenario! I could not believe it. If you have used the small pleasure bringer once, one would no longer have to do without it. I’ve only used it alone, but I can imagine very well that it can also be used in many ways in the two seed lovemaking. Even women who have trouble getting to the climax, the toy could be a great help with security. The first highlight I have already reached after less than a minute! And after a short pause, the next could not be long in coming.

The Womanizer must in my opinion be missing in any sex toy collection. A new technology that really should have tested every woman again! If you want to make a lady happy, you should press their next birthday or Christmas to Womanizer in the hand. Top! Review of half past nine / (Am 08.08.2014 written)”

De ervaringen die ik hierboven geef kom je vanzelf tegen als je in google de zoekwoorden “reviews womanizer” of “ervaringen van vrouwen womanizer vibrator” intikt.

Demonstratie video’s van de Womanizer clitoris stimulator

De eerste demonstratie film is van het Duitse bedrijf Womanizer.de. Deze video is technisch van aard en laat zien hoe de stimulator werkt. Leuk om naar te kijken.

De tweede film is van EDC-Internet BV, de eigenaar van de webshop Vibratorplaza.nl. In de video zien we de lieftallige Denise een uitleg geven van de Womanizer. Denise vertelt niet alleen hoe het apparaat werkt, maar ook waarom vrouwen zo gemakkelijk en lekker clitoraal kunnen klaarkomen.

De Womanizer kopen met korting

Een lang verhaal voor zo’n klein maar wel heel bijzonder apparaatje. Want de Womanizer vibrator trilt niet maar zuigt je naar een hoogtepunt. Daar kan een gewone vibrator nog een puntje aan zuigen! De Womanizer direct kopen kun je hieronder. Veel plezier. En vergeet die kortingscode niet! Die is (vetgedrukt): vibratorplaza

Womanizer Starlet - Fuchsia
Womanizer Starlet - Snow
Womanizer Starlet - Paars
Womanizer Liberty - Wijnrood
Womanizer Liberty - Lichtblauw
Womanizer Liberty - Lila
Womanizer Liberty - Zachtroze
Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer Classic
Womanizer + Size
Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Red & Gold
Womanizer Inside Out
›› Bekijk alle modellen in de winkel

Womanizer Pro (aanbieding)

Womanizer ProHoe geweldig de Womanizer is, mag duidelijk zijn. Maar het kan altijd nog mooier! De Womanizer Pro is de opvolger van de originele Womanizer en dit apparaatje is kleiner, krachtiger, stiller en ziet er nog luxer uit dan zijn voorganger. De Womanizer Pro heeft tegenwoordig 12 luchtdrukstanden. Dat zijn er nogal wat, maar de standen zijn met een gemakkelijke druk op de knop te bedienen. Begin langzaam met strelende golven en ga vervolgens voor sterk pulserende luchtgolven voor een waanzinnig lekker orgasme. Zoals ik duidelijk heb gemaakt in mijn artikel is de magie van de Womanizer dat het apparaatje meerdere orgasmes na elkaar kan opwekken omdat overstimulatie niet optreedt. De Womanizer Pro is naast eenvoudig in gebruik USB oplaadbaar en waterproof. Heeft de Womanizer Pro ook een nadeel? Eentje maar: hij is duurder dan de originele Womanizer.

Hieronder kun je de Womanizer Pro kopen. Populair zijn de witte en zwarte (met goud en zilver) uitvoering en de Pro40 modellen, deze zijn goedkoper en iets lichter in gewicht.

Womanizer Starlet - Snow
Womanizer Liberty - Wijnrood
Womanizer Liberty - Lila
Womanizer Liberty - Zachtroze
Womanizer 2Go - Groen
Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer Classic
Womanizer + Size
Womanizer Pro W500 - Mint Lace
Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Red & Gold
Womanizer Inside Out
Womanizer Premium White & Gold

Womanizer Pro Goud met zwart
Womanizer Pro Zilver met zwart
Womanizer Pro Tattoo
Womanizer Pro White Chrome
Womanizer Pro Mint Lace
Womanizer Pro Magenta Lace
Womanizer Pro Lavender Lace
Womanizer Pro Black Leo

Annette Broekhuijsen
© VibratorPlaza.nl

Lees ook:
Nieuw: Womanizer Pro40 – Goedkoper en waterdicht
Op blog.Shoppie.nl: Womanizer Pro40 – Nieuw – Goedkoper, stiller & waterdicht
De Womanizer Pro goud & zilver (nieuw)
De beste Wand vibrator kopen
Tarzan vibrator kopen

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.