Womanizer + Size vergeleken met de Pro40

Womanizer + Size - Groter en krachtigerNa de Womanizer Pro 40 – de goedkopere en waterdichte uitvoering – komt de Duitse fabrikant met de Womanizer + Size. Deze wit/zwart met goud versierde clitoris stimulator ziet er net als zijn voorgangers bijzonder luxe uit en geeft ook een heerlijk zuigende en ‘tintelende’ sensatie, maar de + Size is langer (dus makkelijker te hanteren) en krachtiger en volledig waterdicht, zodat je het speeltje gemakkelijk kunt schoonmaken. De zwarte onderkant voelt fluweelzacht aan.

Mededeling: De Womanizer Pro 40 is verouderd en wordt daarom niet meer verkocht. Opvolgers zijn de Womanizer Premium (de beste) en de Womanizer Liberty (voordelig). Deze modellen hebben meer opties en liggen beter in de hand dan de Womanizer Pro modellen. Bekijk in de winkel.

Vandaag vertel ik alles over de schitterende Womanizer + Size luchtdruk vibrator. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Spring naar…

1. Wat is nieuw aan de Womanizer + Size?;
2. Waarvoor gebruik je de Womanizer + Size?;
2.1 Verschil met de Pro40;
3. Hoe gebruik je de luchtdruk vibrator?;
4. Hoe reinig je de Womanizer + Size?;
5. Bestellen in de winkel

Wil je direct naar de winkel, klik op de Womanizer + Size in het overzicht.

Womanizer Starlet - Snow
Womanizer Liberty - Wijnrood
Womanizer Liberty - Lila
Womanizer Liberty - Zachtroze
Womanizer 2Go - Groen
Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer Classic
Womanizer + Size
Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Red & Gold
Womanizer Inside Out
Womanizer Premium White & Gold

Nieuw: De Womanizer Inside Out stimuleert zowel de clitoris (met luchtdruk) als de G-spot (met vibraties). Bekijk hier.

1. Wat is nieuw aan de Womanizer + Size?

Wat is nieuw aan de Womanizer + Size?Nieuw aan de Womanizer + Size is zijn lange, platte handvat, de langwerpige kop en de 4 extra luchtdrukstanden. Alle andere Womanizer modellen, ook de Pro40, hebben 8 standen, de Womanizer + Size heeft er dus 4 bij gekregen, in totaal zijn dat 12 standen, van super zacht tot extra sterk.

Die 4 extra standen bevinden zich in het midden-gebied. Het is dus niet zo dat de + Size in vergelijking met bijvoorbeeld de Pro40 er 4 krachtiger standen bij heeft gekregen. De laagste en hoogste zuigstand zijn gelijk.

Na 30 minuten slaat de stimulator vanzelf af om oververhitting te voorkomen. Als het apparaatje is afgekoeld, kun je weer 30 minuten spelen.

Groter handvat, grotere drukknoppen

Het handvat is 21,5 cm. lang en ergonomische gevormd, waardoor de gebruikster of haar partner de stimulator goed kan vasthouden. Het handvat heeft een matte coating waardoor deze niet snel uit de hand zal glijden. Doordat de Womanizer + Size groter is dan zijn voorgangers, zijn ook de drukknoppen groter, waardoor de stimulator in elke positie makkelijker is te bedienen.

De gewone Womanizer Pro modellen zijn slechts 12,5 cm. lang en liggen door zijn compacte formaat lekker in de hand. Maar voor vrouwen met hand- of polsklachten leveren deze modellen vaak problemen op. De bijzonder kleine drukknopjes helpen ook al niet erg mee. De Womanizer Pro40 is met zijn 16 cm. lengte en grotere buttons veel gebruiksvriendelijker en de lange Womanizer + Size is echt een uitkomst.

›› Terug naar boven | Bestellen

2.1 Verschil met de Pro40

De Womanizer + Size is zonder twijfel een bijzonder krachtig en indrukwekkend technisch hoogstandje en ziet er bovendien ook nog eens bijzonder luxe uit. Ik word daar best een beetje hebberig van. Maar wat is afgezien van zijn uiterlijk het belangrijkste verschil met de Pro40? Het antwoord op deze vraag is belangrijk omdat de + Size veel duurder is. Laat ik maar meteen het antwoord geven: er is verschil, maar niet veel.

Die 4 extra luchtdrukstanden zitten verborgen in het midden-gebied. Het is dus niet zo dat de + Size in vergelijking met de Pro40 nóg harder kan zuigen; beide speeltjes hebben dezelfde laagste en hoogste zuigstand. Wel schijnt het zo te zijn dat de zuigkracht van de + Size intenser aanvoelt, ook zonder contact met water. Maar dit verschil ervaart lang niet iedereen, zo maak ik op uit ervaringen die vrouwen online met elkaar delen.

Belangrijkste verschil

De + Size voelt even fijn aan en is net zo bevredigend als de Pro40. Ze zijn allebei waterdicht en oplaadbaar. Er zit geen verschil in de witte zuigmondjes; elk model wordt geleverd met een standaard kapje en een extra XL mondje. Beide vibrators zijn tijdens gebruik even stil en met allebei krijg je even snel en makkelijk een orgasme. Wat de drukknoppen betreft, de + Size heeft grote buttons, maar die heeft de Pro40 ook. Die van de Pro40 staan wat dichter bij elkaar en zijn daardoor makkelijker in te drukken.

Het belangrijkste verschil is het lange handvat en de langwerpige kop. Dat lange handvat werkt heel prettig en voelt bijzonder comfortabel en is ronduit een uitkomst voor mensen met handklachten. De langwerpige kop is heel geschikt voor vrouwen met wat grotere schaamlippen.

Waarom zou je kiezen voor de Womanizer + Size? Als jij het prettig vindt een vibrator te gebruiken met een lang handvat, en je hebt de financiële mogelijkheden, dan zou ik kiezen voor de luxe + Size. Maar gaat het om dezelfde ervaring (voor veel minder geld!), dan adviseer ik de Womanizer Pro40.

2. Waarvoor gebruik je de Womanizer + Size?

Waarvoor gebruik je de Womanizer + Size?De Womanizer + Size werkt met de unieke Pleasure Air Technology. Daarbij  zuigt het witte mondje van de stimulator de clitoris eerst zachtjes naar binnen en begint deze vervolgens te masseren met pulserende luchtdrukgolven. Het gevoel dat hierdoor ontstaat heeft veel weg van orale seks in combinatie met stimulatie met de vingers.

Een snel en krachtig, vaak meervoudig orgasme

Verreweg de meeste vrouwen vinden deze zuigende sensatie ‘hemels lekker’, zij komen snel en krachtig klaar en ervaren een compleet nieuw soort orgasme: diepgaander en daardoor bevredigender. Doordat de vibrator tijdens het zuigen geen huidcontact maakt, zal de heel gevoelige clitoris niet gauw overprikkeld raken, waardoor het mogelijk wordt meerderde orgasmes na elkaar te krijgen.

100% orgasme garantie

De Womanizer wordt door de fabrikant verkocht met een zogenaamd 100% orgasme garantie. Ook vrouwen die normaal gesproken moeilijk of zelfs niet kunnen klaarkomen, zullen met de luchtdruk vibrator wel een orgasme krijgen, vaak al binnen enkele minuten. Daarbij ervaren de meesten vele opeenvolgende orgasmes vlak na elkaar, iets wat normaal gesproken alleen kan worden bereikt met zeer diepe en intens vibrerende vibrators, zoals de extreem krachtige DOXY wand massager.

De Womanizer klinkt te mooi om waar te zijn, toch maakt het product alle beloften waar. Niet voor niets is de luchtdruk vibrator het populairste en best verkochte seksspeeltje van dit moment. Ook toy testers, bloggers en seksuologen zijn positief, om niet te zeggen: jubelend.

Wat de andere modellen niet lukt, kan met de + Size wel: de tepels stimuleren.
Womanizer +Size als tepel stimulator
›› Terug naar boven | Bestellen

100% orgasme garantie

3. Hoe gebruik je de luchtdruk vibrator?

Hoe gebruik je de luchtdruk vibrator?De Womanizer + Size heeft een lang handvat met een goede grip, zodat iedere vrouw het speeltje op een ontspannen manier goed kan vasthouden. Het standaard witte siliconen zuigmondje is voor vrouwen met een wat grotere clitoris vaak aan de kleine kant.

Extra Plussize zuigmondje

Om teleurstellingen te voorkomen lever daarom de fabrikant bij de + Size een Plussize mondje. Het mondje is gemaakt van medische siliconen en is niet alleen heel zacht maar ook 100% veilig. Hoe gebruik je de + Size? Zet de stimulator aan met de drukknop op het handvat. Het apparaat start standaard in de laagste luchtdrukstand. Duw nu de schaamlippen wat van elkaar zodat de clitoris vrij komt te liggen. Plaats vervolgens de witte kop over de clitoris heen. Zit de kop eenmaal comfortabel in de holte, dan heb je de ideale positie te pakken en hoef je het speeltje daarna niet nog eens te verplaatsen. In de laagste stand kun je wennen aan de luchtdruk die ontstaat. Wil je wat meer gaan voelen? Door op de +knop te drukken, verhoog je de intensiteit. Elke keer dat je de knop indrukt neemt de intensiteit met één niveau toe.

Just Glide glijmiddel

De zuigende werking wordt optimaal en voelt daardoor extra prettig wanneer je wat glijmiddel gebruikt. Speciaal voor de Womanizer kun je Just Glide kopen. Dit glijmiddel op waterbasis wordt geleverd in een handig klein flesje waarmee je snel en eenvoudig wat kunt aanbrengen op het mondje van de sextoy.

›› Terug naar boven | Bestellen

4. Hoe maak je de Womanizer schoon?

De Womanizer + Size is waterdicht, wat betekent dat je de stimulator onder water kunt houden. Fijn als je ervan houdt in bad of onder de douche te spelen, maar ook erg handig na gebruik, als je de toy wil gaan schoonmaken. Verwijder eerst het siliconen mondje en spoel deze af onder de kraan. Wrijf daarna wat zeep of toycleaner aan over het gehele mondje. Vergeet niet om ook de binnenkant goed schoon te maken. Kun je daar met de vinger niet goed bij, dan wil een wattenstaafje wonderen doen. Wanneer de zeep of toycleaner overal goed is aangebracht kun je gaan afspoelen. Laat daarna het mondje goed drogen en reinig het handvat met een doek en toycleaner.

›› Terug naar boven | Bestellen

5. Bestellen in de winkel

Hieronder kun je de Womanizer + Size kopen. In het overzicht staan ook alle andere modellen, waaronder de goedkopere en eveneens waterdichte Womanizer Pro40 in de kleuren wit/zilver en magenta/zilver. De Pro40 heeft ook een wat langer handvat dan zijn voorgangers, wat grotere drukknoppen en wordt eveneens geleverd met standaard kapje en extra XL kapje. Keuzes. Keuzes. Keuzes. 😁

Womanizer Starlet - Snow
Womanizer Liberty - Wijnrood
Womanizer Liberty - Lila
Womanizer Liberty - Zachtroze
Womanizer 2Go - Groen
Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer Classic
Womanizer + Size
Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Red & Gold
Womanizer Inside Out
Womanizer Premium White & Gold
›› Terug naar boven | Bestellen

Meer weten?

Wil je meer weten over de Womanizer? Spring naar het onderwerp:
1. Womanizer stimulator, de beste vibrator 2016;
2. Hoe werkt de Womanizer stimulator?;
3. 100% orgasme garantie;
4. Voordelen & Nadelen van de Womanizer;
5. Ervaringen van vrouwen met de Womanizer stimulator;
6. Demonstratie video’s van de Womanizer stimulator;
7. De Womanizer kopen;
8. De Womanizer Pro

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.