Womanizer + Size – Langer en krachtiger

Womanizer + Size - Groter en krachtigerNa de Womanizer Pro 40 – de goedkopere en waterdichte uitvoering – komt de Duitse fabrikant met de Womanizer + Size. Deze wit/zwart met goud versierde clitoris stimulator ziet er net als zijn voorgangers bijzonder luxe uit en geeft ook een heerlijk zuigende en ‘tintelende’ sensatie, maar de + Size is langer (dus makkelijker te hanteren) en krachtiger en volledig waterdicht, zodat je het speeltje gemakkelijk kunt schoonmaken. De zwarte onderkant voelt fluweelzacht aan.

Vandaag vertel ik alles over de schitterende Womanizer + Size luchtdruk vibrator. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Spring naar…

1. Wat is nieuw aan de Womanizer + Size?;
2. Waarvoor gebruik je de Womanizer + Size?;
3. Hoe gebruik je de luchtdruk vibrator?;
4. Hoe reinig je de Womanizer + Size?;
5. Bestellen in de winkel

Wil je direct naar de winkel, klik op de Womanizer + Size in het overzicht.

Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
Womanizer Pro40 Wit/Zilver
Womanizer Pro White Chrome
Womanizer + Size
Womanizer Pro Zilver/Zwart
Womanizer Pro Black Leo
Womanizer Pro Zwart/Goud
Womanizer Pro Tattoo
Womanizer Pro Magenta Lace
Womanizer Pro Mint Lace
Womanizer Pro Lavender Lace
Womanizer W500 Pro + Fifty Shades Of Grey Bedboeien

1. Wat is nieuw aan de Womanizer + Size?

Wat is nieuw aan de Womanizer + Size?Nieuw aan de Womanizer + Size is zijn lange, platte handvat en zijn krachtiger zuigkracht. Alle andere Womanizer modellen hebben 8 luchtdrukstanden, de Womanizer + Size heeft 12 standen, van super zacht tot extra sterk. Na 30 minuten slaat de stimulator vanzelf af om oververhitting te voorkomen. Als het apparaatje is afgekoeld, kun je weer 30 minuten spelen.

Groter handvat, grotere drukknoppen

Het handvat is 21,5 cm. lang en ergonomische gevormd, waardoor de gebruikster of haar partner de stimulator goed kan vasthouden. Het handvat heeft een matte coating waardoor deze niet snel uit de hand zal glijden. Doordat de Womanizer + Size groter is dan zijn voorgangers, zijn ook de drukknoppen groter, waardoor de stimulator in elke positie makkelijker is te bedienen.

De gewone Womanizer Pro modellen zijn slechts 12,5 cm. lang en liggen door zijn compacte formaat lekker in de hand. Maar voor vrouwen met hand- of polsklachten leveren deze modellen vaak problemen op. De bijzonder kleine drukknopjes helpen ook al niet erg mee. De Womanizer Pro40 is met zijn 16 cm. lengte en grotere buttons veel gebruiksvriendelijker en de lange Womanizer + Size is echt een uitkomst.

›› Terug naar boven | Bestellen

2. Waarvoor gebruik je de Womanizer + Size?

Waarvoor gebruik je de Womanizer + Size?De Womanizer + Size werkt met de unieke Pleasure Air Technology. Daarbij  zuigt het witte mondje van de stimulator de clitoris eerst zachtjes naar binnen en begint deze vervolgens te masseren met pulserende luchtdrukgolven. Het gevoel dat hierdoor ontstaat heeft veel weg van orale seks in combinatie met stimulatie met de vingers.

Een snel en krachtig, vaak meervoudig orgasme

Verreweg de meeste vrouwen vinden deze zuigende sensatie ‘hemels lekker’, zij komen snel en krachtig klaar en ervaren een compleet nieuw soort orgasme: diepgaander en daardoor bevredigender. Doordat de vibrator tijdens het zuigen geen huidcontact maakt, zal de heel gevoelige clitoris niet gauw overprikkeld raken, waardoor het mogelijk wordt meerderde orgasmes na elkaar te krijgen.

100% orgasme garantie

De Womanizer wordt door de fabrikant verkocht met een zogenaamd 100% orgasme garantie. Ook vrouwen die normaal gesproken moeilijk of zelfs niet kunnen klaarkomen, zullen met de luchtdruk vibrator wel een orgasme krijgen, vaak al binnen enkele minuten. De Womanizer klinkt te mooi om waar te zijn, toch maakt het product alle beloften waar. Niet voor niets is de luchtdruk vibrator het populairste en best verkochte seksspeeltje van dit moment. Ook toy testers, bloggers en seksuologen zijn positief, om niet te zeggen: jubelend.

›› Terug naar boven | Bestellen

100% orgasme garantie

3. Hoe gebruik je de luchtdruk vibrator?

Hoe gebruik je de luchtdruk vibrator?De Womanizer + Size heeft een lang handvat met een goede grip, zodat iedere vrouw het speeltje op een ontspannen manier goed kan vasthouden. Het standaard witte siliconen zuigmondje is voor vrouwen met een wat grotere clitoris vaak aan de kleine kant.

Extra Plussize zuigmondje

Om teleurstellingen te voorkomen lever daarom de fabrikant bij de + Size een Plussize mondje. Het mondje is gemaakt van medische siliconen en is niet alleen heel zacht maar ook 100% veilig. Hoe gebruik je de + Size? Zet de stimulator aan met de drukknop op het handvat. Het apparaat start standaard in de laagste luchtdrukstand. Duw nu de schaamlippen wat van elkaar zodat de clitoris vrij komt te liggen. Plaats vervolgens de witte kop over de clitoris heen. Zit de kop eenmaal comfortabel in de holte, dan heb je de ideale positie te pakken en hoef je het speeltje daarna niet nog eens te verplaatsen. In de laagste stand kun je wennen aan de luchtdruk die ontstaat. Wil je wat meer gaan voelen? Door op de +knop te drukken, verhoog je de intensiteit. Elke keer dat je de knop indrukt neemt de intensiteit met één niveau toe.

Just Glide glijmiddel

De zuigende werking wordt optimaal en voelt daardoor extra prettig wanneer je wat glijmiddel gebruikt. Speciaal voor de Womanizer kun je Just Glide kopen. Dit glijmiddel op waterbasis wordt geleverd in een handig klein flesje waarmee je snel en eenvoudig wat kunt aanbrengen op het mondje van de sextoy.

›› Terug naar boven | Bestellen

4. Hoe maak je de Womanizer schoon?

De Womanizer + Size is waterdicht, wat betekent dat je de stimulator onder water kunt houden. Fijn als je ervan houdt in bad of onder de douche te spelen, maar ook erg handig na gebruik, als je de toy wil gaan schoonmaken. Verwijder eerst het siliconen mondje en spoel deze af onder de kraan. Wrijf daarna wat zeep of toycleaner aan over het gehele mondje. Vergeet niet om ook de binnenkant goed schoon te maken. Kun je daar met de vinger niet goed bij, dan wil een wattenstaafje wonderen doen. Wanneer de zeep of toycleaner overal goed is aangebracht kun je gaan afspoelen. Laat daarna het mondje goed drogen en reinig het handvat met een doek en toycleaner.

›› Terug naar boven | Bestellen

5. Bestellen in de winkel

Hieronder kun je de Womanizer + Size kopen. In het overzicht staan ook alle andere modellen, waaronder de goedkopere en eveneens waterdichte Womanizer Pro40 in de kleuren wit/zilver en magenta/zilver. De Pro40 heeft ook een wat langer handvat dan zijn voorgangers, wat grotere drukknoppen en wordt eveneens geleverd met standaard kapje en extra XL kapje. Keuzes. Keuzes. Keuzes. 😁

Womanizer Pro40 Magenta/Zilver
Womanizer Pro40 Wit/Zilver
Womanizer Pro White Chrome
Womanizer + Size
Womanizer Pro Zilver/Zwart
Womanizer Pro Black Leo
Womanizer Pro Zwart/Goud
Womanizer Pro Tattoo
Womanizer Pro Magenta Lace
Womanizer Pro Mint Lace
Womanizer Pro Lavender Lace
Womanizer W500 Pro + Fifty Shades Of Grey Bedboeien
›› Terug naar boven | Bestellen

Meer weten?

Wil je meer weten over de Womanizer? Spring naar het onderwerp:
1. Womanizer stimulator, de beste vibrator 2016;
2. Hoe werkt de Womanizer stimulator?;
3. 100% orgasme garantie;
4. Voordelen & Nadelen van de Womanizer;
5. Ervaringen van vrouwen met de Womanizer stimulator;
6. Demonstratie video’s van de Womanizer stimulator;
7. De Womanizer kopen;
8. De Womanizer Pro

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl