Drilldo boormachine met dildo

Het gaat weer goed met de Nederlandse economie. Wij geven weer meer geld uit en de werkloosheid blijft dalen. Ook worden er weer meer woningen gebouwd waardoor de vaklui in de bouw niet zijn aan te slepen. Je vraagt je af: waar zijn al die timmerlieden en metselaars die na de crisis werkloos raakten gebleven? Ik denk dat velen iets heel anders zijn gaan doen en sommigen zullen als zzp-er een eigen klusbedrijf zijn begonnen.

Drilldo boormachine met realistische dildo

Drilldo boormachine met realistische dildoIemand die tot de eerste en tot de laatste categorie behoort is Kees. Kees is lange tijd dakdekker geweest, maar hij verhuurt zich tegenwoordig als kinky klusjesman. “Voor al uw kut klussen!” Kees laat zich niet betalen in nature. Kees kost je klauwen met geld. Maar dat is de smeerkees waard. Kees’ gereedschapskist is namelijk gevuld met heerlijke anaal schroeven van zachte siliconen, vibrators in de vorm van een hamer en hij neemt ook altijd een pot chocolade verf mee (sommige dames kunnen wel een likje verf gebruiken). Weet je hoe Kees’ klusbedrijf heet? “Klaar is Kees!”

Kees’ nieuwste erotische gereedschap is de Drilldo. De Drilldo is een oplaadbare boormachine waarop een realistische dildo of geribbelde anaal dildo past. Daarmee boort Kees gaatjes. Kees maakt tijdens het boren gebruik van 3 verschillende Drilldo Sets. Deze zijn te koop bij VibratorPlaza.nl.

Drilldo 3-Piece Starter Set
Drilldo 6-Piece Spiral Set

Drilldo 6-Piece Deluxe Set is de meest uitvoerige set die je bij Vibrator Plaza kunt kopen en is alleen geschikt voor de ervaren gebruiker. Er is ook een goedkopere set verkrijgbaar: de Drilldo 3-Piece Starter Set. Die bestaat uit een boormachine + 1 dildo + opbergtas. Voor liefhebbers van anale seks is er de Drilldo 6-Piece Spiral Set. Deze bestaat uit een boormachine + geribbelde dildo + anaaldouche en een paar grappige accessoires.

Hoe werkt de Drilldo?

Hoe werkt de Drilldo?Kees legt zelf even uit hoe de Drilldo precies werkt. Zijn uitleg betreft specifiek de uitgebreide Drilldo 6-Piece Deluxe Set, maar geldt in principe natuurlijk ook voor de andere twee sets.

“De Drilldo 6-Piece Deluxe Set bestaat uit een oplaadbare boormachine en 2 dildo’s die met de universele Vac-U-Lock plug in de boorkop vastgedraaid kunnen worden. De huidkleurige dildo’s zijn realistisch vormgegeven en zijn gemaakt van buigzaam PVC. De dildo’s hebben een ronde, gladde eikel en zijn rondom de schacht voorzien van duidelijk voelbare aderen. De kleinste dildo is 25,4 cm. lang, de grootste is 30,48 cm. De bijgeleverde zwarte plug is compatibel met alle Vac-U-Lock sextoys uit ons assortiment. Houd er wel rekening mee dat grote, zware toys te heftig kunnen zijn voor de boormachine. Advies: gebruik voldoende glijmiddel op waterbasis.

De Drilldo 6-Piece Deluxe Set bestaat uit:

Boormachine (oplaadbaar)
Realistische dildo
Realistische dildo (groot)
Vac-U-Lock Plug
Veiligheidsvest
Veiligheidsbril
Opbergtas”

Vragen aan Kees de kut klusser

Vragen aan Kees de kut klusser

VibratorPlaza.nl stelde tot slot Kees per mail nog een paar vragen over de Drilldo boormachine met dildo.

Vraag 1: “Wie zijn jouw klanten, Kees?”
Antwoord: “Dat kunnen mannen zijn, maar het zijn meestal vrouwen. Ik bedien zakenvrouwen maar ook huisvrouwen. De meeste dames zijn getrouwd.”

Vraag 2: “Boor je veel nieuwe klanten aan?’
Antwoord: “Steeds minder nu iedereen de Drilldo gewoon online kan open in een sexshop. De Drilldo is niet alleen een heel leuke en grappige sextoy, de boormachine met dildo is ook heel spannend voor koppels om er erotische rollenspellen mee te spelen, zoals de kinky klusjesman en de geile huisvrouw.”

Vraag 3: “Waarom draag je eigenlijk een veiligheidsvest en veiligheidsbril? Is dat voor het geval je bij mevrouw tijdens het boren de waterleiding raakt?”
Antwoord: “Nee, voor het geval ik door jaloerse echtgenoten in elkaar wordt getimmerd.”

Drilldo 3-Piece Starter Set
Drilldo 6-Piece Spiral Set

De beste seksmachines

Suck-O-Mat
Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Roterende G- & P-Spot Machine
Lichtgewicht Love Machine
Gigolo Fuck Machine
The Saddle Deluxe Sexmachine
›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines
›› Bekijk alle stotende vibrators

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.