Rotating Rabbit met draaiende top voor G-spot

Rotating Rabbit met draaiende top voor G-spotDe Rotating Rabbit vibrator van het merk The Rabbit Company kan met zijn zachte top rondjes draaien in de vagina. Doordat de schacht een beetje gebogen is, raakt de roterende top de G-spot optimaal. Tegelijkertijd trillen de flexibele konijnenoortjes tegen de clitoris. De nopjes op de stimulator geven een extra fijn gevoel.

De dubbele stimulatie van deze vibrator levert een explosief orgasme op. De Rotating Rabbit is uitgerust met 2 krachtige en toch heel stille motors. Je kunt kiezen uit 6 vibratiestanden, van zacht strelend tot hard masserend, en de top kan in 5 verschillende snelheden roteren. Alle functies zijn te bedienen met de drukknopjes op het handvat.

De Rotating Rabbit is een luxe vibrator die van binnen gemaakt is van stevig ABS en aan de buitenkant is voorzien van een fluweelzachte siliconen laag. Om dit laagje mooi zacht en glad te houden, adviseren wij uitsluitend glijmiddel op waterbasis te gebruiken. De vibrator is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel. Na 2 uur laden is de accu vol. Met een volle batterij kun je ± 1 uur spelen. De Rotating Rabbit is spatwaterdicht.

Afmetingen:
– Lengte: 20.00 cm.
– Invoerdiepte: 10.00 cm.
– Maximale diameter: 3.70 cm.
– Minimale diameter: 2.80 cm.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

The Rabbit Company vibrators

Onder vind je alle rabbit vibrators van het merk The Rabbit Company.

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.