Suck-O-Mat – Beste handsfree blowjob sexmachine (+ review)

Suck-O-Mat – Beste handsfree blowjob sexmachineVoor vrouwen bestaat sinds een paar jaar de Womanizer. Dit is een luchtdruk vibrator die aan de clitoris zuigt. De Womanizer is de beste orale seks simulator op de markt. Voor mannen bestaan ook sextoys die orale seks nabootsen, maar deze handsfree blowjob machines – die vaak erg duur zijn! – doen meestal niet wat de fabrikant belooft. En dat ZUIGT! Een apparaat dat wèl doet waarvoor het is gemaakt is de Suck-O-Mat. Bekijk in de winkel.

In het kort

De Suck-O-Mat van het Duitse merk You2Toys is op dit moment de beste blowjob machine die je kunt kopen. Volgens bloggers die hem hebben getest zijn daar 3 redenen voor:

1. De Suck-O-Mat doet wat de fabrikant belooft: de machine zuigt je handsfree naar een orgasme. 2. Het apparaat is niet goedkoop (€ 179,00) maar in vergelijking met andere blowjob machines (die matig presteren!) wèl betaalbaar. 3. De Suck-O-Mat is makkelijk en hygiënisch te reinigen.

Tip: gebruik voldoende glijmiddel op waterbasis voor meer comfort. Breng wat glijmiddel aan op de sleeve en op de penis voordat je de Suck-O-Mat gebruikt.

Nadelen zijn er ook. Nog even over de prijs. € 179,00 is weliswaar een eerlijke prijs, maar niet iedereen heeft dit bedrag over voor een seksspeeltje. Dan het geluid. Helaas maken apparaten met een krachtige motor nogal wat geluid. Het geluid van de Suck-O-Mat is te vergelijken met dat van een sterke kruimelzuiger. De vraag is: vind je dit storend?

Bestellen

De Suck-O-Mat kun je bij VibratorPlaza.nl kopen met 10% korting. Gebruik je mijn kortingscode, dan gaat de prijs van € 179,00 met 10% omlaag. Verzending is gratis. De kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza. Het apparaat wordt geleverd door het bekende EDC Internet in Veendam.

Suck-O-Mat
Suck-O-Mat Vervangings Sleeve
Suck-O-Mat Auto Adapter

Na de video gaat de tekst verder…

Demonstratie video Suck-O-Mat

Beste handsfree blowjob sexmachine

De Suck-O-Mat voldoet dus aan de verwachtingen: de machine zuigt de gebruiker automatisch en handsfree naar een orgasme. De Suck-O-Mat zuigt niet zoals de stofzuiger zuigt, maar zuigt zoals de werkster zuigt: melkend. Dit voelt heel prettig. Hoe het werkt? De Suck-O-Mat heeft een zachte en rekbare sleeve. De machine zuigt de sleeve vacuüm. De krachtige pomp / zuig-impulsen zullen de zachte, flexibele siliconen hoes op en neer doen bewegen op een automatische, ritmische manier. Je ziet de sleeve dus écht over je pik heen en weer bewegen. Dit visuele effect werkt opwindend; al zullen veel mannen de werkster opwindender vinden. Als zij geen haakneus heeft.

Bediening

Dat de Suck-O-Mat jou handsfree naar een orgasme zuigt betekent dus dat je achterover zittend zonder iets te hoeven doen wordt gepijpt. Maar daarvoor moet je wel eerst de juiste, voor jou lekkerste zuig stand vinden. Dat doe je met de twee rode knoppen bovenop. Daarmee regel je eenvoudig de 5 snelheden en 5 intensiteiten. In stand 1 zuigt de blowjob machine 42 keer per minuut, in stand 5 doet de Suck-O-Mat dat 109 keer. Heb je de voor jou beste stand ingesteld, dan kun je achterover gaan leunen.

BestellenSchoonmaken

Na gebruik moet je de Suck-O-Mat goed, dus hygiënisch schoonmaken. Dat gaat gelukkig vrij eenvoudig. In de machine zit een filter dat ervoor zorgt dat er geen vloeistoffen zoals glijmiddel en lichaamsvocht in de motor terechtkomen. Dit filter is te reinigen door het onder de kraan te houden en af te spoelen met lauw water. De sleeve is binnenstebuiten te keren. De sleeve spoel je af en laat je goed opdrogen.

Nadelen

Naast voordelen kent de Suck-O-Mat ook een paar nadelen. Kleintjes, maar ik wil ze toch noemen.

1. De Suck-O-Mat is betaalbaar. De standaardprijs is € 179,00. Nog steeds niet goedkoop, maar de prijs is vergelijkbaar met andere pijpmachines – waar je ook nog eens niks aan hebt(!) Maar of de prijs nu eerlijk is of niet, lang niet iedereen wil € 179,00 voor een seksspeeltje betalen. Elektronische blowjob machines die goedkoper zijn raad ik echt af, die zijn rommel. Wel geschikt zijn handmatige masturbators die een pijpbeurt nabootsen. De beste in zijn soort is de Fleshlight Turbo. Bekijk hier. Voordeel van de Fleshlight is dat die handmatig moet worden voortbewogen en daardoor dus geheel en al stil is.

2. Want nu volgt een ander nadeel van de Suck-O-Mat: zijn geluid. De Suck-O-Mat is voorzien van een krachtige motor. Nadeel van krachtige motors is dat die veel geluid produceren. Het geluid van de Suck-O-Mat kun je vergelijken met dat van een kruimelzuiger. Stel jezelf de vraag: Vind ik dit geluid storend? Is het antwoord ja, kies dan voor de handmatige Fleshlight Turbo. Opmerking: alle mechanische blowjob machines maken veel geluid.

3. De Suck-O-Mat zuigt je handsfree af, maar het instellen van de juiste, voor jou fijnste zuigstand, moet je wel handmatig doen met de knoppen bovenop het apparaat. Heb je eenmaal jouw favoriete stand te pakken, dan kun je achterover gaan liggen.

Wat zijn slechte blowjob machines?

Wat zijn slechte blowjob machines?De Autoblow 2 wordt verkocht met de wervende tekst: “De pijprobot waar iedereen over praat!” In negatieve zin klopt deze slogan. Op diverse fora en in reviews van bloggers wordt steen en (derde) been geklaagd over de prestaties van de Autoblow 2. Bekijk in de winkel. NIET KOPEN !!! Het apparaat is onhandig groot, loodzwaar, maakt een kolere herrie, is nogal prijzig en belangrijker: de pijpmachine zuigt je niet af maar probeert je te pijpen met blauwe kralen die langs de schacht van de penis op en neer bewegen. Dit voelt natuurlijk niet als een blowjob. Van blauwe kralen worden mannen niet geil.

Andere blowjob machines zoals de Robosuck 2. en de Vibrating Roto-Sucker kunnen wèl zuigen, maar de zuigkracht is veel te zwak zodat je nog niks voelt. Het enige apparaat dat iets doet wat op pijpen lijkt is The Milker – Milking Machine van het merk LoveBotz. Toch lees ik ook over deze pijprobot op Amazon.com teveel negatieve reviews. Klanten geven in hun beoordelingen het advies verder te zoeken naar een betere blowjob machine (het liefst eentje die vele malen goedkoper is). Weet je wat The Milker kost? Schrik niet: € 999,95,- Voor dit bedrag koop je 6 Mille stofzuigers! Ik geef meteen toe: aan ZES stofzuigers heb je óók geen zak. Aan de Suck-O-Mat heb je wel wat.

Tip: gebruik voldoende glijmiddel op waterbasis voor meer comfort. Breng wat glijmiddel aan op de sleeve en op de penis voordat je de Suck-O-Mat gebruikt.

Bestellen

De Suck-O-Mat kun je bij VibratorPlaza.nl kopen met 10% korting. Gebruik je mijn kortingscode, dan gaat de prijs van € 179,00 met 10% omlaag. Verzending is gratis. De kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza. Het apparaat wordt geleverd door het bekende EDC Internet in Veendam.

Suck-O-Mat
Suck-O-Mat Vervangings Sleeve
Suck-O-Mat Auto Adapter

De beste sexmachines

Suck-O-Mat
Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Roterende G- & P-Spot Machine
Lichtgewicht Love Machine
Gigolo Fuck Machine
Sybian seksmachine pakket
›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.