Fun Factory Manta – Een goede vibrerende masturbator (reviews)

De Manta van het topmerk Fun Factory is een vibrerende sextoy die gemaakt is voor de penis. Deze masturbator kan solo worden gebruikt, maar hij is ook ideaal voor samen. Gebruik ‘m bij een blowjob voor een deep throat gevoel of pak hem erbij als jullie neuken en maak van je penis een vibrator. Laat ‘m maar lekker trillen!

De Manta heeft brede vleugels die zacht en flexibel zijn en die ingesmeerd met glijmiddel soepel langs de penis glijden. Dankzij de ribbels blijft het glijmiddel altijd goed tussen de vleugels zitten. Je kunt de toy ook op één specifieke plek richten, bijvoorbeeld vlak onder de eikel. Bij masturbatie voelt het prettig om je ballen ermee te masseren. De Manta is uitgerust met een robuuste Fun Factory motor die krachtige, diepe en intense trillingen afgeeft. De toy kan hard trillen maar ook strelend zacht.

Vandaag vertel ik je alles over deze heel goede vibrerende masturbator. Hoe hij precies werkt, wat je er mee kunt (meer dan je denkt) en waarom hij zo goed is. De Manta is verkrijgbaar in 2 kleuren. Onder zie je hem staan. Je kunt de Fun Factory Manta ook kopen bij Masturbator.nl.

Scroll of veeg omlaag voor de video en alle overige informatie.

Bestellen

Manta Masturbator - Blauw
Manta Masturbator - Groen
›› Manta Masturbator – Groen
›› Manta Masturbator – Blauw

Product video Manta

De Manta als stroker

Dankzij de ribbels blijft het glijmiddel op zijn plek

De Manta is op veel manieren te gebruiken. Zo kun je de vibrerende vleugels langzaam of snel langs de schacht van de penis heen en weer bewegen. De vleugels zijn voorzien van ribbels. Die zorgen voor extra stimulatie van de penis. Maar veel belangrijker is dat dankzij de ribbels het glijmiddel goed tussen de vleugels blijft zitten zodat de Manta altijd lekker glad blijft glijden.

Richt hem op één plek

Vlak onder de eikel, tegen de ballen, tepels, schaamlippen, clitoris, enz.

De Manta is ook op een andere manier te gebruiken: je kunt hem op één specifieke plek richten, bijvoorbeeld vlak onder de eikel (dit is een heel gevoelig plekje) of achter de balzak of tegen de ballen aan. Je kunt kiezen uit 12 vibratiestanden: 6 snelheden en 6 patronen. Maar ook vrouwen zullen de Manta snel in hun hart sluiten. Zij kunnen de krachtig trillende vleugels tegen hun tepels, schaamlippen of clitoris aandrukken. Sommige vrouwen lukt het om de Manta in te brengen en met het breedste gedeelte hun G-spot te masseren.

Voor samen

– Gebruik ‘m bij een blowjob voor een deep throat gevoel
– Tijdens penetratie; maak van je penis een vibrator

De Manta is voor zowel mannen als vrouwen ideaal voor solo play, maar deze veelzijdige sextoy is ook echt fun voor koppels. Gebruik hem bijvoorbeeld bij een blowjob en laat de Manta achteraan de penis rondcirkelen; door de vibraties voelt een gewone pijpbeurt voor de ontvanger aan als een intense deep throat pijpbeurt. Maar de Manta werkt ook goed als jullie neuken. Je maakt van jouw penis een krachtig trillende vibrator!

Tijdens het vrijen

De meeste penis toys zijn groot en lelijk en niet handig voor samen, maar de prachtig vormgegeven Manta voelt solide aan, is handzaam en slank en past perfect tussen jouw lichaam en dat van jouw partner. Houd de flexibele vleugels rond de basis van de penis gedrukt terwijl je op hetzelfde moment in en uit aan het stoten bent. Op die manier maak jij van jouw penis een krachtig vibrerende vibrator. Kies een positie waarbij je de Manta relaxed tussen jouw lichaam en dat van jouw partner kunt houden. De girl-on-top-positie werkt heel goed. In dit standje kunnen jullie allebei de vibraties goed voelen. Houden jullie van doggy-style, dan kan jouw geliefde tijdens het neuken de Manta vasthouden. Zo zorgt zij bij zichzelf voor extra stimulatie van de clitoris en jij voelt tijdens het stoten de trillingen tegen de penis. De Manta is 100% waterdicht, dus neem hem gerust mee onder de douche of in bad.

Reviews bijzonder positief

Bloggers en sextoy testers over de hele wereld zijn in hun reviews bijzonder te spreken over de Manta vibrerende stroker. Hij is namelijk als solo speeltje heel effectief als je houdt van trillingen op en rondom de penis. De trillingen zijn zo krachtig en intens dat de Manta ook hulp biedt aan mannen die moeite hebben om een erectie te krijgen of om de penis voor langere tijd stijf te houden. Mannen die op leeftijd zijn en die willen blijven genieten van seks met hun partner kunnen de Manta inzetten om hun erectie opgang te brengen of halverwege het vrijen weer stijf te krijgen.

Enkele citaten uit reviews

– ‘I feel I need to scream it from the rooftops. I fucking LOVE this toy.’ (The Big Gay Review.com)
– ‘The Manta is an absolute work of art and quite possibly my favourite sex toy I have EVER used.’ (Cara Sutra.com)
– ‘Manta can be used successfully in solo sex or in partnered fun, and either way it’s a winner. (Naked at Our Age – Joan Price)

Deze bloggers beschrijven op hun weblogs op een onafhankelijke dus volstrekt eerlijke manier hun ervaringen met de Manta masturbator. Voor deze reviews kregen zij niet betaald. Wel kregen zij het product gratis opgestuurd, in ruil om het te testen. Dat doen makers van seksspeeltjes natuurlijk in de overtuiging dat zij een goed product op de markt hebben gebracht. De Manta vibrerende stroker is een heel goed product.

TheBigGayReview (getest door de blogger)

I feel I need to scream it from the rooftops. I fucking LOVE this toy.

“As I mentioned earlier, it has been a long time since a masturbator got me excited and the Manta did not disappoint. The vibrations are strong, rumbly and penetrate the shaft deeply. The ergonomic handle and design actually works to it’s advantage, and is very easy to use. It’s fun to use solo but it really does become a whole new experience when used with someone else, and that’s why I highly recommend this toy. So if you like penile vibrations, or are looking for something to make a blow job or exciting (or less strenuous) then the Manta could be the very thing you are looking for.”. (Bron: TheBigGayReview.com) De Manta kreeg van de blogger het cijfer 9.8.

CaraSutra.com (gestest door reviewer Kurosakikun)

The Manta is an absolute work of art and quite possibly my favourite sex toy I have EVER used.

“I have to give the Fun Factory Manta Vibrating Penis Stroker 10 out of 10 as it is such a well made sex toy and delivers outstanding orgasms, probably the best I have ever had from a toy, bravo Fun Factory, bravo! Anyway, I better go and see if it’s finished charging yet…” (Bron: CaraSutra.com)

Naked at Our Age (getest door Shamus MacDuff, 75 jaar oud)

Manta can be used successfully in solo sex or in partnered fun, and either way it’s a winner.

“Given that this wonderful “boy toy” works well solo or partnered, it will make an especially apt Valentine’s gift as that day for lovers draws near. Manta provides a ray of joy (pun intended) for penis pleasure. It’s wonderful to find another sex toy focused on the penis to accompany the many that are designed for the clitoris, vulva, vagina, and anus.”

Note from Shamus’s sex partner: I really enjoy giving my partner vibrator-assisted pleasure (as he does with me). Neither arthritis nor position fatigue stops the action when a toy like the Manta intensifies the sensation! (Bron: Naked at Our Age – Joan Price – Sex & Aging Views & News)

Bestellen

Manta Masturbator - Blauw
Manta Masturbator - Groen
›› Manta Masturbator – Groen
›› Manta Masturbator – Blauw

Bronnen

Masturbator.nl
TheBigGayReview.com
CaraSutra.com
–  Naked at Our Age – Joan Price

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.