LELO Ina 2 Tarzan vibrator

LELO Ina 2. Tarzan vibratorKoningin Máxima is wat mij betreft de mooiste vrouw van Nederland. Zij is niet alleen beeldschoon, zij is ook intelligent, heeft klasse en houdt van mooie sierraden en dure merkhorloges. Máxima is weliswaar onze koningin, ze is ook een vrouw – op en top vrouw! -, dus het is heel goed denkbaar dat ook zij een vibrator in haar nachtkastje heeft liggen. Dat is vast geen goedkoop Chinees barrel van een paar euro. Het zal eerder een heel goede, wat duurdere Tarzan zijn, voor al die momenten dat haar eigen Willy even wieberen is.

Ik kan er naast zitten, maar ik kan mij indenken dat Máxima de LELO Ina 2. graag gebruikt. Niet omdat de LELO Ina oranje is ‘van boven’ (of van onderen) en ook niet omdat Máxima’s beste vriendin Ina heet, maar omdat deze Zweedse design vibrator de meest exclusieve Tarzan is die momenteel te koop is. De LELO Ina 2. is niet alleen exclusief en schitterend om te zien, deze vibrator levert ook een totaal-ervaring op. Als je klaarkomt dan ben je echt even van de wereld! De Ina 2. wordt ook wel een dual-action vibrator genoemd, een apparaat dat zowel de clitoris als de G-spot tegelijkertijd optimaal stimuleert. De flexibele ‘vinger’ op de top van de Ina is zoals je kunt zien een beetje gebogen. Zo is de vibrator in staat de vagina ook inwendig te masseren.

Ik schrijf het vaker op mijn webblogs: een vibrator is alleen lekker wanneer hij een krachtige, diepgevoelde trilling weet te produceren. De Ina 2. vibreert niet alleen krachtig (op maar liefst een frequentie van 120 Hz) maar doet dat op niet minder dan 8 verschillende standen die multispeed zijn te regelen. Een vibrator moet krachtig trillen maar daarbij mag hij niet zoveel lawaai maken dat de buurman (die dikke!) kan meegenieten. De LELO Ina 2. is gelukkig fluisterstil. Ben jij dat ook?

De LELO Ina 2. is ook in een paarse kleur te bestellen. Lees ook over de LELO Soraya Tarzan.

Hieronder alle eigenschapen van deze Tarzan onder elkaar:

Materialen: lichaamsveilige PC-ABS/PP/siliconen
Afwerking: mat
Afmetingen: 200 x 62 x 33 mm
Gewicht: 130 g
Batterij: Li-lon 500mAh 3,7 V
Opladen: 2 uur bij 5.0V 500mA
Gebruikerstijd: tot 4 uur
Stand-by: tot 90 dagen
Frequentie: 120 Hz
Max geluidsniveau: <50dB
Interface: variabele interface dial, 8 standen

Op de bestelpagina vind je de prijs en overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Mag ik het Zweedse bedrijf LELO een tip geven? Noem in Nederland de oranje Ina 2. de Máxima 2. Zal de koningin leuk vinden. 😉

Hieronder alle beschikbare LELO Ina 2. varianten. De prijzen die je ziet staan gaan nog eens met 10% omlaag wanneer je tijdens het bestellen de vetgedrukte kortingscode gebruikt. Deze is: vibratorplaza. Bij Vibratorplaza.nl kun je betalen met alle bekende betaalmethoden, zoals Ideal. Ook is het mogelijk veilig en gemakkelijk achteraf te betalen met AfterPay. Op deze manier krijg je eerst de artikelen in huis, pas als je tevreden bent betaal je. In de winkel vind je al onze contactgegevens: wie wij zijn, waar we zitten, verzendinfo, etc.

Lelo Ina Wave Vibrator
Lelo - Ina 2 Purple
Lelo - Ina 2 Lime Green

Meer goede Tarzan vibrators

EasyToys Rabbit Vibrator - Paars
Rabbit vibrator - zwart
Drie dubbele rabbit vibrator
Nambi Rose - Roze/Zwart
Dorr Iora - Zwart
Happy Rabbit Realistische Vibrator
Happy Rabbit G-Spot Vibrator
The Love Swan Vibrator
Lelo - Ina 2 Purple
Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Paars
LELO Soraya - Zwart

Lees meer over onze vibrators speciaal voor de clitoris
De Womanizer vibrator (zuigt zachtjes aan de clitoris) – De beste van 2015
De beste Wand vibrator kopen
Lelo opleg vibrator voor de clitoris
De beste vibrator test (de Volkskrant)

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.