LELO Soraya – Zwart

LELO Soraya - ZwartDe LELO Soraya kwam uit de vibrator test van het Volkskrant Magazine (26 januari 2013) als grote winnaar uit de bus. De 7 juryleden, tevens testvrouwen, gaven deze dual-action vibrator een dikke 9. Uit het juryrapport: “De LELO Soraya is Superdesuper. Geen ‘vluggertje’ maar een totaalervaring. Je bent echt even van de wereld. Wat is de totaalervaring? Het antwoord: “WOW!” Op mijn weblog van Shoppie.nl lees je alles over deze vibrator test.

Dual-action vibrator

De testvrouwen gebruikten de LELO Soraya Deep Rose, deze Tarzan vibrator is er nu ook in het zwart. De Soraya is een zogenaamde dual-action vibrator. Dit type vibrator is de meest effectieve vibrator omdat de gehele vagina onder handen wordt genomen; niet alleen de uitwendige clitoris maar ook alle gevoelszenuwen binnenin worden gestimuleerd. Het is deze combinatie die bij de vrouwen uit de vibrator test die heerlijke ‘totaalervaring’ opleverde, waardoor ze echt even van de wereld waren.

LELO Soraya - Zwart
Soraya Vibrator Deep Rose

Diepe, intense vibraties

De LELO Soraya – zwart is gehuld in een jasje van kwaliteit siliconen waardoor het speeltje zijdezacht en glad aanvoelt op de huid. Heerlijk dus als je aan het penetreren bent. De externe clitoris stimulator is flexibel zodat het armpje zich vormt naar het lichaam en effectief zijn werk kan doen. Soraya heeft maar liefst 2 krachtige motoren: in de top en in de externe stimulator. De vibrator levert diepe en intense vibraties.

Waterdicht en oplaadbaar

LELO Soraya - ZwartDe Soraya kan zowel trillen als pulseren en heeft maar liefst 8 vibratiestanden. De intensiteit en navigatie is volledig te bedienen met de gemakkelijke 3-knops interface. De vibrator is volledig waterdicht, is oplaadbaar met de bijgeleverde lader. Je krijgt bij dit product een satijnen opbergzakje en een volledige garantie van 1 jaar. Soraya wordt geleverd in Lelo’s prijswinnende geschenkverpakking.

Soraya zorgt met zijn dual-action mogelijkheid voor een vollediger en intenser orgasme. De vibrator kent geen nadelen (als je tenminste houdt van Tarzans), daarover waren alle testvrouwen het eens. Eén dame liet optekenen dat zij het jammer vond dat Soraya niet, zoals haar eigen man, lekker naknuffelt. Maar ja… Soraya valt ook niet snurkend in slaap! 🙂

LELO Soraya Zwart kopen met 10% korting

LELO maakt de beste vibrators, maar zijn ‘Pleasure Objects’ zijn ook prijzig. Daarom doe ik de LELO Soraya Zwart in de aanbieding. Besluit je via mijn weblog deze vibrator te kopen, dan mag ik je 10% korting geven. Voer je tijdens het bestellen van de LELO Soraya mijn kortingscode in, dan zie je de adviesprijs direct met 10% omlaag gaan. Kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza. Verzending is gratis. Je koopt via mijn weblog bij het inmiddels bekende EDC-Internet BV uit Veendam (daar staat ook het magazijn met alle producten) Bekijk ook de demonstratie video.

LELO Soraya - Zwart
Soraya Vibrator Deep Rose

LELO – How-To-Use Video Have It All with the Dual Action Soraya

Technische specificaties van LELO Soraya Zwart

– Lengte: 22 cm
– Invoerdiepte: 11 cm
– Maximale diameter: 3.60 cm
– Waterdicht
– Geen weekmakers
– Niet buigzaam
– Materiaal: silicone, ABS
– Penetratie mogelijk
– Clitoris stimulatie
– G-Spot stimulatie
– Geschikt glijmiddel: Waterbasis
– Lengte oplaadsnoer: 1,5 meter
– Vibratie sterkte: Harde Trillingen
– Bediening: Pushbutton
– Vibratie: Trillen en pulseren
– Aantal Standen: 8
– Run Time: 4 uur
– Power: Oplaadkabel (220v)
– Geluidsniveau: Normaal
– Oplaadtijd: 2 uur
– Aantal motoren: 2

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.