De beste Wand vibrator kopen – Vergelijk

Bekijk alle modellen
De beste Wand kopen - Een testDirect naar de conclusie? ›› Klik hier – De eerste vibrator die ik ooit zag was die van mijn moeder. Het ding slingerde vaak rond in de badkamer bij ons thuis. Het was zo’n goedkope massagestaaf van Chinese makelij. De staaf stonk vreselijk naar plastic en zat bomvol met giftige weekmakers. Als je die vibrator te vaak gebruikte begon je schaamhaar te verpieteren en uiteindelijk ging je er ook zelf groen van uitslaan. Het barrel trilde zo hard dat onze buurman (die dikke) kon meegenieten.

Toen ik nog een kind was legde mijn moeder mij uit dat ze die massagestaaf gebruikte om daarmee de rimpels in haar voorhoofd weg te masseren. Ik geloofde mijn moeder’s lulkoek volkomen. Mijn eigen eerste vibrator was zo’n zelfde soort massagestaaf als die mijn moeder had. Maar die van mij was zo goedkoop dat hij meteen stuk trilde.

Wand massager is de beste clitoris vibrator

Een geheel ander soort massagestaaf is de moderne en zeer effectieve Wand vibrator. Daarover gaat dit artikel. Er zijn tegenwoordig heel wat van dit type vibrators te koop en allemaal doen ze in principe hetzelfde: met hun uiterst gevoelige zogenaamde bal-top de clitoris masseren. De Wand vibrator doet dit zo effectief dat deze clitoris stimulator door seksuologen over de hele wereld wordt aangeraden aan vrouwen die moeilijk op de gewone manier kunnen klaarkomen. De Wand vibrator staat bekend om zijn 100% orgasme garantie.

Welke wand vibrator is de beste?

Twee type Wand vibrators komen elk jaar opnieuw als beste uit elke vibratortest. Dat zijn de Europe Magic Wand massager en de Smart Wand Massager – Medium (en LARGE) van het exclusieve Zweedse merk LELO. Maar in deze twee toppers zit ook weer verschil (in kwaliteit en prestaties). Daarom stel ik de vraag: Welke Wand vibrator is de beste?

Hieronder zie je de twee staan. Ik verklap nu al dat de Smart Wand van LELO de beste is. Waarom dat zo is lees je bij de conclusies in alinea 4.3 Welke Wand vibrator is de beste? Lees je mijn hele artikel, dan kom je leuke verrassingen tegen.

Nieuw is de LELO Smart Wand – Large, deze massager lijkt in alles op zijn kleinere zusje maar heeft een grotere kop en trilt nóg krachtiger.

Inhoudsopgave

1. De clitoris vibrator
2. Hitachi Magic Wand vibrator

3. Europe Magic Wand massager
3.1 Hoe werkt de Europe Magic Wand massager?
3.2 Europe Magic Wand kopen
3.3 Demonstratie video Europe Magic Wand massager
3.4 Opzetstukjes voor de Europe Magic Wand massager

4. LELO Smart Wand Massager – Medium
4.1 LELO Smart Wand Massager kopen
4.2 Demonstratie video LELO Smart Wand
4.3 Welke Wand vibrator is de beste?

1. De clitoris vibrator

Die slanke, kleurloze massagestaaf, die veel vrouwen vroeger anoniem kochten via een postorderbedrijf, was voor die tijd eigenlijk best revolutionair. Niet het apparaat zelf, maar nieuw was dat vrouwen als mijn moeder betrekkelijk makkelijk een vibrator konden kopen. De eerste vibrators waren trouwens om te huilen. De meeste hadden bijvoorbeeld maar 1 trilstand, een heel lichte trilstand, ook dat nog. Daar werd An niet vrolijk van. Maar bovendien hadden de eerste vibrators bijna altijd de vorm van een grote, dikke penis. Die lullen werden gemaakt door mannen, die dachten toen nog dat het eigenlijke seksorgaan van de vrouw haar vagina is, van een clitoris hadden zij nog nooit gehoord. (Vrouwen trouwens ook niet!) Omdat mannen er duidelijk geen zak van begrepen en dus eigenlijk de ballen verstand hadden van seksspeeltjes voor vrouwen, gingen vrouwen zelf zich op een goed moment bemoeien met het ontwerp van vrouwvriendelijke sextoys. Vibrators werden steeds minder ontworpen voor penetratie van de vagina en steeds meer voor stimulatie van de clitoris.

De tarzan vibrator

In de jaren ’90 kwamen de eerste Tarzan vibrators op de markt. De Rabbit Pearl van het bedrijf Vibratex en de Original Jessica Rabbit vibrator van het Amerikaanse bedrijf California Exotic Novelties. Beide apparaten werden aan de vrouw gebracht via de populaire HBO tv-serie Sex and the City. Wat later ontstond in Zweden het beroemde bedrijf LELO, dat zich uitsluitend ging richten op het ontwerpen van vrouwvriendelijke seksspeeltjes. Het eerste ‘pleasure object’, zoals LELO al haar vibrators noemt, was de LELO Lily, een kleine opleg vibrator die in niets lijkt op een penis.

2. Hitachi Magic Wand vibrator

De eerste Wand vibrator was de Magic Wand van het Japanse bedrijf Hitachi. De Magic Wand was oorspronkelijk ontworpen als elektrische vibrerende massagestaaf bedoeld om gespannen en pijnlijke spieren te verlichten. Het apparaat werd vooral populair als vibrator en als masturbatie hulp. De bekende Amerikaanse seks coach Betty Dodson droeg eind jaren ’70 bij aan de populariteit van de Magic Wand. Het was de tijd van de seksuele revolutie. Dodson prees de Hitachi Magic Wand aan als de beste clitoraal vibrator met een 100% orgasme garantie.

Het Amerikaanse bedrijf Vibratex, de distributeur van de Hitachi Magic Wand, spon natuurlijk garen bij de enorme populariteit van het in die tijd revolutionaire speeltje, maar het Japanse Hitachi was minder blij met alle aandacht. Het elektronica concern, bekend van haar muziekspelers en gereedschappen, werd namelijk teveel geassocieerd met sextoys. Om die reden bracht het bedrijf in 1999 een officiële verklaring naar buiten dat de Hitachi Magic Wand een health care product was en alleen om gezondheidsredenen gebruik moest worden.

In 2000 kreeg Hitachi een conflict met Vibratex en stopte voor de duur van een paar maanden met de verkoop van de Magic Wand. Het conflict werd bijgelegd en Vibratex kreeg het voor elkaar de Hitachi Magic Wand te promoten in de razend populaire HBO tv-serie Sex and the City, in een episode in 2002. Na deze uitzending was de Magic Wand niet aan te slepen en raakte de vibrator een tijdje uitverkocht. In 2013 stopte Hitachi met de productie van haar massager, omwille van haar goede naam. Het Amerikaanse Vibratex nam de productie over en veranderde in 2014 de naam Hitachi Magic Wand in “Magic Wand Original”.

De Magic Wand, de moeder aller vibrators

De Magic Wand wordt algemeen gezien als de moeder van alle vibrators en wordt nog steeds geroemd om haar effectiviteit. Het apparaat kreeg in de loop der tijd de meest schitterende bijnamen als: de Cadillac of de Rolls-Royce onder de vibrators. Heel wat beroemde seksuologen adviseren vrouwen de Magic Wand te gebruiken, vooral wanneer zij moeite hebben met klaarkomen. De Wand vibrator komt altijd als beste uit elke test, zoals je kunt lezen in dit artikel.

Alle Wand vibrators die VibratorPlaza.nl verkoopt zijn afgeleid van de Magic Wand Original. De twee Wands die ik nu ga bespreken zijn de Europe Magic Wand massager, het zusje van de Amerikaanse Magic Wand Original en de meest verkochte Wand vibrator uit onze winkel, en de LELO Smart Wand Massager – Medium, een moderne Wand die werkt met de gepatenteerde SenseTouch technologie.

3. Europe Magic Wand massager

Europe Magic Wand massagerDe Hitachi Magic Wand of “Magic Wand Original” is al ruim 40 jaar de bekendste en tevens beste vibrator ter wereld maar wordt alleen verkocht in de Verenigde Staten. Het is niet toegestaan het apparaat in Europa te verkopen, het werkt namelijk alleen op 110 Volt. De Europe Magic Wand massager werkt op 230 Volt (met Europese stekker) en wordt in Nederland en omringende landen verkocht en heeft exact dezelfde eigenschappen als de Hitachi Magic Wand, met het enige verschil dat de Europese versie geen 2 maar 6 trilstanden heeft en een snoer van maar liefst 236 centimeter. De Europe Magic Wand massager is speciaal ontworpen voor stimulatie van de clitoris en werkt zo effectief dat de producent een 100% orgasme garantie op zijn product geeft. Waarom is de Magic Wand zo goed? Om op die vraag antwoord te krijgen moeten we kijken naar de werking dit bijzondere apparaat.

3.1 Hoe werkt de Europe Magic Wand massager?

mw2Wat direct opvalt aan de Wand vibrator is de aparte bolvormige top. Dit type stimulators wordt ook wel bal-top vibrators genoemd. Het grote geheim zit in die bal-top, die op maar liefst 6 verschillende trilstanden kan vibreren. In mijn inleiding schrijf ik over de goedkope Chinese massagestaaf van mijn moeder die slechts 1 trilstand had. Ik heb het mijn moeder nooit gevraagd natuurlijk, maar ik neem aan dat zij niet gillend van genot klaarkwam. Dit vermoed ik omdat het soort goedkope modellen dat zij gebruikte in die tijd vaak op een hoge frequentie trilden. Hoog betekent een lichte vibratie, een lage frequentie wil zeggen een diepe, krachtige trilling. Alleen een intense vibratie zorgt voor een krachtig orgasme. De Europe Magic Wand massager vibreert op een lage frequentie hetgeen een diepe vibratie oplevert.

De Europe magic wand massager is CE-erkend en daardoor geheel veilig in gebruik.

Hieronder even onder elkaar de eigenschappen:

Batterijen: 230v Europese stekker
Vibratiestanden: 6
Kleur: Wit / Blauw
Materiaal: Siliconen
Lengte: 32 cm (siliconen bol: 6cm)
Diameter: 6 cm
Gewicht: 670 gram
Phthalatevrij: Ja (dus geen weekmakers)
Latexvrij: Ja
Multispeed: Ja
Buigzaam: Ja

3.2 Europe Magic Wand kopen

De Europe Magic Wand massager is zoals we hebben gelezen de Europese versie van de Amerikaanse Hitachi Magic Wand. Bij VibratorPlaza.nl kun je de Europe Magic Wand massager kopen voor (op het moment van schrijven) € 114,90.

Hieronder kun je de Europe Magic Wand massager bestellen

3.3 Demonstratie video Europe Magic Wand massager

Hieronder vind je de Europe Magic Wand specifications video, oftewel: een uitgebreide demonstratie video waarin duidelijk wordt wat de Magic Wand allemaal kan en waarom deze vibrator de beste ter wereld is. Er wordt niet alleen gesproken over de massager als vibrator maar ook als gezondheidsproduct, dus als massagestaaf voor gespannen en pijnlijke spieren. Ik moet je wel direct waarschuwen: de video is vreselijk saai. Zo vreselijk saai dat je er direct van ontspant en – als je niet uitkijkt – *gaap* van in slaap sukkelt. Mijn artikel is een stuk aantrekkelijker haha. 🙂

3.4 Opzetstukjes voor de Europe Magic Wand massager

Opzetstukjes voor de Europe Magic Wand massagerDe Magic Wand is met zijn 6 diepe en krachtige vibratiestanden van zichzelf al heerlijk, maar met de verschillende siliconen opzetstukjes die je als bijpassende artikelen mee kunt bestellen wordt het apparaat extra lekker.

Op onze EasyToys Wand collection pagina vind je alle opzetstukjes. De 4 lekkerste hulpstukken zal ik kort bespreken: de Magic wand genius G-spot – opzetstuk, Magic wand Genio – opzetstuk, Roze borstelige attachment en de Blauw Opzetstuk Vingers.

Magic wand genius G-spot

De Magic wand genius G-spot – opzetstuk is speciaal ontworpen voor stimulatie van de G-spot. Dit blauwe opzetstukje heeft daarvoor een speciale gebogen vorm die bij de gevoeligste plekjes kan komen. Het opzetstukje is 12 cm. lang (penetratiediepte is 6 cm.) met een diameter van 2 – 3.5 centimeter en is buigzaam en latexvrij.

Magic wand Genio

Opzetstukjes voor de Europe Magic Wand massagerDe Magic wand Genio is een zacht siliconen blauw genopt opzetstukje met verschillende texturen en oppervlakken dat je op de Europe magic wand massager kunt plaatsen. Het zachte siliconen opzetstukje is 6 cm.lang, diameter 5 cm. is latexvrij en buigzaam. Net als alle andere opzetstukjes is ook de Magic Wand Genio vrij van weekmakers.

Roze borstelige attachment

Met de Roze borstelige attachment tover je de Europe magic wand massager om tot een toverstaf. Het roze opzetstukje van zachte siliconen is bezet met kleine borstelige puntjes, heerlijk om de clitoris mee te kietelen maar ook prettig op de blote huid, bijvoorbeeld op die van je partner.

Twee opgestoken vinger

De Europe magic wand massager kan ook vingeren. Joepie! Daarvoor gebruik je het blauwe opzetstuk van EasyToys met de twee opgestoken vingers van de realistisch gevormde hand. De twee vibrerende vingers verwennen niet alleen jouw clitoris maar steek je de Magic Wand naar binnen dan kunnen ze ook jouw G-spot bereiken en bijzonder lekker masseren. Schuif dus dit opzetstuk met de vingers over jouw Magic Wand vibrator en de sextoy verandert in een vingervlugge goochelaar!

Kijk voor de gehele collectie bij EasyToys Wand collection

4. LELO Smart Wand Massager – Medium

LELO Smart Wand Massager – MediumIk vind het knap van mijzelf dat ik oeverloos kan lullen over een elektrische lul, want in wezen is dat wat de Wand vibrator is. Weliswaar haalt die lul op stroom fratsen uit waar een gewone zwans van vlees en bloed nog een puntje aan kan zuigen, maar toch. Het is ook knap van mijn lezer dat deze tot nu toe bereid is geweest 2016 woorden tot zich te nemen (of ben je al pleite?), want zoveel woorden heb ik nodig gehad om je in geuren en kleuren te vertellen over de beste vibrator ter wereld: de Wand. Ik hoop wel dat je mijn humor een beetje kunt pruimen. Maar mét humor glijdt alles nu eenmaal lekkerder.

SenseTouch technologie: harde drukken = harder trillen

mw3Over de Smart Wand Massager medum van LELO kan ik kort zijn: KOPEN! Waarom? Omdat deze lul niet alleen ‘magic’ is maar ook nog eens heel ‘smart’ is. En welke lul is dat? Het Zweedse bedrijf LELO heeft haar vrouwvriendelijke Wand vibrator uitgerust met de zogenaamde SenseTouch technologie. Op deze unieke techniek heeft het bedrijf patent aangevraagd en gekregen. Deze touch-sensor technology werkt kort gezegd zo dat naarmate je de bolvormige top van de Wand harder tegen de huid aandrukt, de top krachtiger begint te vibreren. Wanneer de top geen contact meer maakt met de huid, stopt de vibrator met trillen. LELO adverteert met zijn unieke Wand met de slogan: “The ‘smartest’ massager on the market”. Wat LELO beweert klopt, want zowel de Hitachi als de Europese variant missen deze bijzonder lekkere functie. ‘Bijzonder lekker’ omdat je door af te wisselen met drukverschillen, de sterkte van de vibratie heel snel kunt afwisselen met als resultaat dat je langzaam of juist snel kunt toewerken naar de climax. De spanning ontlaadt in een heel krachtig clitoraal orgasme. Met een 100% garantie.

mw7Net als de Magic Wand is ook de Smart Wand van LELO te gebruiken als fysiotherapeut, zal ik maar zeggen. De massage voelt door die SenseTouch technologie namelijk echt als een complete behandeling en is effectief voor gespannen en pijnlijke spieren in de nek, rug, schouders of andere lichaamsdelen. Nu ik dit zo schrijf kan ik mij voorstellen dat de Wand ook prettig aanvoelt voor mannen, tegen hun billen of vibrerend tegen hun erectie, al staat dit nergens in de productinformatie vermeld. Wat ik zeker weet is dat veel mannen de Wand vibrator kopen voor hun geliefde en haar met de massagestaaf verwennen, bijvoorbeeld tijdens het voorspel. Maar de Wand vibrator wordt ook vaak gebruikt door vrouwen tijdens het vrijen, wanner zij bijvoorbeeld niet of moeilijk klaarkomen door alleen penetratie. In die zin is de Wand dus een partnervibrator.

8 massage patronen en fluisterstil

De Smart Wand Massager medum van LELO heeft naast de tactiele reactie-functie ook 8 individuele massagepatronen die gemakkelijk zijn te regelen met de 3-knops interface. De Smart Wand is verder fluisterstil (Max geluidsniveau: 50 dB), is oplaadbaar (2 uur laden voor volle accu), is gemakkelijk te reinigen en niet verkeerd: de Smart Wand is 100% waterdicht. LELO adviseert je de Smart te gebruiken onder de douche of in een warm bad. Extra ontspannend en dubbel genieten dus. En op de markt is je gulden een daalder waard, want de Smart is goedkoper dan de Magic Wand en met mijn actie korting erbij ben je helemaal voordelig uit. Op dit product krijg je van LELO 1 jaar garantie met een kwaliteitsgarantie van 10 jaar om de tevredenheid van klanten wereldwijd te waarborgen.

Hieronder kort alle eigenschappen op een rijtje:
Materialen: FDA-goedgekeurde lichaamsveilige siliconen/ABS
Afwerking: mat/glans
Afmetingen: 220 x 58 x 42,5 mm
Gewicht: 155 g
Batterij: Li-Ion 500 mAh 3.7V
Opladen: 2 uur bij 5 V 500 mA
Gebruikerstijd: tot 2 uur
Standby: tot 90 dagen
Frequentie: 120 Hz
Max geluidsniveau: 50 dB
Interface: 3-knops interface, 8 modes, tactiele reactie-functie

4.1 LELO Smart Wand Massager kopen

Bij VibratorPlaza.nl kun je de LELO Smart Wand massager kopen voor € 139,00. Maar hij is momenteel in de aanbieding! Ik mag je namelijk van EDC-Internet 10% korting geven als kennismaking met mijn weblog. Door deze actie wordt de LELO Wand een stuk goedkoper. De kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza.

Bij Vibratorplaza.nl kun je betalen met alle bekende betaalmethoden, zoals Ideal. Ook is het mogelijk veilig en gemakkelijk achteraf te betalen met AfterPay. Op deze manier krijg je eerst de artikelen in huis, pas als je tevreden bent betaal je. In de winkel vind je al onze contactgegevens: wie wij zijn, waar we zitten, verzendinfo, etc. Dat zijn dus de gegevens van het inmiddels bekende EDC-Internet BV, de eigenaar van de erotiek winkel.

Hieronder kun je de LELO Smart Wand massager kopen

4.2 Demonstratie video LELO Smart Wand

Deze demonstratie video heet: LELO How-To-Use Video: The Smart Wands™ All-Over Cordless Body Massagers. In tegenstelling tot de video van de Magic Wand val je bij die van LELO niet in slaap. Zeker de mannelijke kijkers niet. Om te beginnen wordt de Smart Wand gedemonstreerd door een leuke, knappe en fruitige mejuffrouw die heel erg blij kijkt. Zo blij dat je direct ook aan de Smart Wand wil. (En aan de Botox) Maar zonder gekheid, er valt over de LELO Smart Wand ook veel meer te vertellen omdat deze massager gewoon meer kan dan de Magic Wand en uniek is in zijn soort. Vergeet niet dat de Hitachi en de Europe Magic Wand al oudere modellen zijn.

4.3 Welke Wand vibrator is de beste?

Ik heb 3 Wand vibrators besproken: de Amerikaanse originele Hitachi Magic Wand, de Europe Magic Wand massager en de Smart Wand Massager – Medium van het exclusieve Zweedse design merk LELO. De Hitachi, zo heb ik duidelijk gemaakt is ruim 40 jaar oud en is alleen in de Verenigde Staten te verkrijgen. Haar Europese zusje en de LELO kun je in Nederland kopen. Welke van die laatste twee is nu de beste? Ik ga tot slot de voor- en nadelen van de twee Wand vibrators tegen elkaar afwegen.

Voor- en nadelen

De Magic Wand en de Smart Wand verschillen niet zo van vorm (beiden hebben een vibrerende bol-top voor de clitoris). Maar de twee Wands verschillen wel wat hun prestaties en overige eigenschappen betreft. De Magic kent 6 trilstanden en is daarmee al wat moderner dan haar voorganger de Hitachi. De Smart heeft maar liefst 8 modes en is vooral met zijn unieke tactiele reactie-functie revolutionair te noemen. De Magic heeft een snoer, de Smart is draadloos en kun je dus overal gebruiken. De Magic is NIET waterdicht, de Smart is wel 100% waterproof en kun je dus in bad gebruiken, hetgeen extra lekker is en geheel veilig zonder snoer. De Magic Wand weegt 670 gram (zie specificaties), de Smart Wand is een stuk lichter: 155 gram. Hoe hard de Magic trilt staat nergens vermeld, maar de LELO is zoals al haar vibrators heel stil en ik kan mij voorstellen dat dit nieuwste model op de markt stiller is dan de Magic. De Smart is duurder dan de Magic, maar dan heb je voor die prijs wel een topper te pakken.

Op de vraag: Wat is de beste Wand vibrator? is mijn antwoord: de LELO Smart Wand Massager – Medium. Deze ligt NIET in mijn nachtkastje. Maar ERBOVENOP.

Nieuw is de LELO Smart Wand – Large, deze massager lijkt in alles op zijn kleinere zusje maar heeft een grotere kop en trilt nóg krachtiger.

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.