Lelo opleg vibrator voor stimulatie van de clitoris

Lelo opleg vibratorVroeger zag een vibrator eruit als een grote, dikke lul. Het apparaat kon weliswaar trillen, maar het deed dat bijzonder zacht en in slechts 1 trilstand. Daar werd An niet vrolijk van. Ook lang daarna nog bleef een vibrator eruit zien als een penis waarmee alleen gepenetreerd kon worden. De apparaten werden bedacht en gemaakt door mannen, maar het was wel duidelijk dat die de ballen verstand hadden van het vrouwelijk geslachtsorgaan.

Tegenwoordig is algemeen bekend dat de meeste vrouwen niet vaginaal door penetratie maar door het simuleren van de clitoris het gemakkelijkste klaarkomen. Veel vrouwen kunnen zelfs alleen clitoraal een orgasme krijgen. Voor het stimuleren van de clitoris is een handzame opleg vibrator geschikter dan een grote staafvibrator. De opleg vibrator kwam pas veel later op de markt. De nieuwste in dit genre is de Womanizer stimulator die werkt met pulserende luchtdrukgolven en aanvoelt alsof heel zachtjes aan de clitoris wordt gezogen. In dit artikel beschrijf ik deze beste vibrator van 2015 uitvoerig. In het artikel dat je nu aan het lezen bent bespreek ik de 3 bekendste en beste opleg vibrators van het Zweedse luxe design merk LELO. Het zijn de LELO Lily, LELO Nea 2 Obsidian – Zwart en de LELO Siri Vibrator Roze.

Hieronder kun je de drie vibrators direct kopen in onze shop. Dat kan goedkoper! De prijzen die je ziet staan gaan namelijk met nog eens 10% omlaag wanneer je tijdens het bestellen de cursief gedrukte actiecode gebruikt. Deze is: vibratorplaza. Bij Vibratorplaza.nl kun je betalen met alle bekende betaalmethoden, zoals Ideal. Ook is het mogelijk veilig en gemakkelijk achteraf te betalen met AfterPay. Op deze manier krijg je eerst de artikelen in huis, pas als je tevreden bent betaal je. In de winkel vind je al onze contactgegevens: wie wij zijn, waar we zitten, verzendinfo, etc.

[display_multi store=”11″]

Korte geschiedenis van LELO

Ruim 10 jaar geleden waren het drie mannen (nota bene!) die het plan bedachten een bedrijf te starten dat uitsluitend vrouwvriendelijke vibrators moest gaan produceren. Het waren de Zweedse ingenieur Filip Sedic en ontwerpers Eric Kalen and Carl Magnusson, drie vrienden die een cadeau zochten voor hun beste vriendin. Zij wilden haar iets origineels cadeau doen, dus leek een vibrator, een mooi exemplaar, wel een apart cadeau, zeker om te krijgen van 3 kerels. Maar waar de vrienden ook zochten, alle vibrators die zij in de winkels zagen liggen vonden zij lelijke, goedkope rommel. Maar bovendien kwamen zij erachter dat sextoys voor vrouwen allemaal ontworpen werden vanuit het gezichtspunt van mannen.

In 2013 richtte zij uit onvrede hun bedrijf LELO op. Het Zweedse LELO werd al snel het bekendste en beste vibrator merk ter wereld. LELO’s vibrators of intieme producten heten “pleasure objects” en worden altijd ontworpen met de vrouw in het achterhoofd. Dat kun je zien aan de vorm (vrouwelijk, sierlijk, elegant), kleur (vrolijke zachte pasteltinten) en de materialen die LELO gebruikt voor haar vibrators zijn zijdezacht en naadloos. De producten dragen ook altijd vrouwennamen: Lily, Nea, Siri. Over deze laatste drie vibrators gaat mijn artikel. Het zijn zogenaamde opleg vibrators.

LELO Lily opleg vibrator

lily2De allereerste vibrator die LELO in 2013 op de markt bracht heet Lily en is zo’n vrouwvriendelijke opleg vibrator die speciaal ontworpen is voor het stimuleren van de clitoris en de kleine en grote schaamlippen. Zeer geschikt voor vrouwen die tijdens het masturberen het liefst gebruik maken van hun vingertoppen. De Lily geeft je dezelfde ervaring, maar dan vollediger met als resultaat een krachtig en dus bevredigender orgasme.

Op de foto hiernaast zie je duidelijk hoe klein de LELO Lily in werkelijkheid is. Afmetingen zijn: 75 x 36 x 25 mm met een gewicht van 37 gram. Door dit zeer handzame formaat is de gebruiker in staat nauwkeurig en daarmee een perfecte controle uit te oefenen met de 5 spannende stimulatie levels. Deze sierlijke clitoraal vibrator is niet alleen schitterend om te zien, door haar zijdezachte naadloze afwerking voelt het speeltje ook heerlijk aan op de blote huid. Ook prettig: de LELO Lily is fluisterstil. De buurman (die dikke!) kan niet meegenieten. Tenzij jij natuurlijk begint te brullen.

Ik vertel het vaker op mijn weblogs: een vibrator is alleen lekker als het apparaat een beetje een sterke, diepe trilling heeft. De LELO Lily vibreert op een frequentie van 150 Hz en geeft daarmee gegarandeerd een diepgevoeld orgasme. De 5 vibratielevels zijn multispeed te regelen met de gemakkelijk te bedienen pushbuttons. De Lily werkt niet op batterijen maar is oplaadbaar met de bijgeleverde acculader. 2 uur laden betekent 7 uur gebruikerstijd. De LELO-producten zijn niet alleen leuk om aan jezelf cadeau te doen, maar ook om weg te geven aan een goede vriendin. Dat deden de 3 Zweedse oprichters van LELO! Om die reden krijg je de LELO Lily vibrator in een elegante geschenkverpakking, in een luxe satijnen zakje om het product na gebruik thuis netjes op te bergen. Op de bestelpagina vind je de prijs en overige informatie.

[display_multi store=”162″]

LELO Siri opleg Vibrator Roze

siri1-249x300Tijdens het vrijen heb je genoeg aan elkaar. Dat is helemaal waar wanneer dat het voor- of naspel betreft, maar de geslachtsgemeenschap is voor veel vrouwen vaak onbevredigend omdat zij niet of heel moeilijk een orgasme kunnen krijgen. De buurman erbij vragen is geen oplossing. Een opleg vibrator gebruiken wel.

De LELO Siri Vibrator Roze is de opvolger van de Lily. De Siri is iets groter, zwaarder en goedkoper. Afmetingen zijn: 96 x 45 x 37 mm met een gewicht van 71 gram. Op deze roze / witte opleg vibrator zitten 4 knoppen en het apparaatje trilt op 6 verschillende levels. Net als de Lily trilt de Siri krachtig en doet dat geluidloos. Door zijn handzame formaat is Siri makkelijk overal mee naartoe te nemen. Naar die hele leuke buurman? 🙂

Hieronder alle kenmerken onder elkaar:
Materialen: ABS / lichaamsveilige siliconen
Afwerking: mat
Afmetingen: 96 x 45 x 37 mm
Gewicht: 71 gram
Batterij: Li-ion 3.7V 500mAh
Opladen: 2 uur bij 5.0V 500mA
Gebruikerstijd: tot 4 uur
Standby: tot 90 dagen
Frequentie: 120 Hz
Max Geluidsniveau: Interface: 4 knoppen, 6 levels

[display_multi store=”163″]

LELO Nea 2 Obsidian – Zwart

nea2Dat de clitoris een extreem gevoelig orgaantje is hoef ik je niet te vertellen. Maar wat ikzelf bijvoorbeeld niet wist is dat dit zwellichaampje maar liefst 8000 zenuwen rijk is. Ter vergelijking: de eikel telt er ook 8000 maar is vele malen groter. Deze kennis hadden de makers van de aller eerste vibrators natuurlijk niet, daarom leken die massagestaven op grote pikken waarmee je diende te penetreren. Het Zweedse LELO verdiepte zich 10 jaar geleden uitgebreid in de vrouwelijke seksualiteit en het was geen toeval dat zij hun eerste vrouwvriendelijke vibrator speciaal ontwierpen om op de clitoris te leggen. De LELO Lily was LELO’s eerste opleg vibrator, bedoeld als cadeautje voor de beste vriendin van de 3 oprichters.

De LELO Nea 2 Obsidian – Zwart is identiek aan de Lily maar goedkoper en daarmee zelfs de goedkoopste LELO vibrator. De NEA 2. ziet er nog iets mooier uit dan haar zusje: NEA glanst en heeft een uniek design dat met de hand is geschilderd. Op de Nea 2 Obsidian zitten 2 drukknoppen waarmee je de vibraties traploos kunt regelen. In de hoogste stand is de vibrator nauwelijks hoorbaar.

De LELO Nea 2 Obsidian is net als alle LELO producten oplaadbaar. De oplader wordt bijgeleverd. 2 uur laden betekent dat je zo’n 6 a 7 uur kunt genieten. De NEA vibrator is niet alleen geweldig om cadeau te doen aan jezelf, maar ook om weg te geven aan een dierbare vriendin. Het apparaat wordt geleverd in een zacht satijnen tasje, in een stijlvolle luxe zwarte opbergkist. Op dit artikel is een uitgebreide garantie van 1 jaar mogelijk, ná registratie van uw product op de website van de fabrikant. Op de bestelpagina vind je de prijs en overige informatie.

[display_multi store=”164″]

In mijn artikel heb ik de drie opleg vibrator van LELO besproken: Lily, Siri en NEA Black pearl. De producten zie je hieronder nog even naast elkaar staan. Let je op de actiecode? De prijzen die je ziet staan gaan namelijk met nog eens 10% omlaag wanneer je tijdens het bestellen de cursief gedrukte actiecode gebruikt. Deze is: vibratorplaza. Bij Vibratorplaza.nl kun je betalen met alle bekende betaalmethoden, zoals Ideal. Ook is het mogelijk veilig en gemakkelijk achteraf te betalen met AfterPay. Op deze manier krijg je eerst de artikelen in huis, pas als je tevreden bent betaal je. In de winkel vind je al onze contactgegevens: wie wij zijn, waar we zitten, verzendinfo, etc.

[display_multi store=”11″]

Lees ook mijn andere artikelen:

de Womanizer vibrator

– De beste vibrator van 2014 / 2015 is de Womanizer, een clitoris stimulator die niet trilt maar zachtjes zuigt met pulserende luchtdruk golven. Revolutionair en erg lekker. Lees over de Womanizer in mijn uitgebreide artikel. Klik hier.

De beste Wand vibrator kopen

– De wand vibrator is een andere bekende clitoris vibrator die algemeen als beste vibrator wordt beoordeeld. In mijn artikel De beste Wand vibrator kopen – Een test bespreek ik de 3 bekendste wand vibrators. De LELO Smart Wand is de nr. 1.

LELO Ina 2. Tarzan vibrator

– De LELO Ina 2. Tarzan vibrator is een zogenaamd dual-action apparaat dat zowel de clitoris als de inwendige vagina (g-spot) prikkelt. Doordat de Ina 2. de gehele vagina ‘onder handen neemt’, is het orgasme krachtiger en daarmee vollediger dan wanneer je alleen clitoraal klaarkomt. Kortom: de LELO Ina 2. is een vibrator voor vrouwen die ook graag opgevuld willen worden. Lees hier.

LELO Soraya Deep Rose Tarzan vibrator

– De beste vibrator van 2013 is volgens de Volkskrant vibratortest de LELO Soraya Deep Rose Tarzan vibrator, een apparaat dat volgens de testvrouwen zorgt voor een totaal-ervaring. Uit het juryrapport: “De Soraya Deep Rose is superdesuper. Geen ‘vluggertje’ maar een totaalervaring. Je bent echt even van de wereld. WOW!” Lees mijn artikel LELO Soraya Tarzan vibrator. De vibratortest staat hier.

Meer opleg vibrators

[display_multi store=”49″]

[display_pages store=”49″][user_pages store=”49″]

 

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.