Europe magic wand massager | Beste clitoris vibrator

Ben je op zoek naar een goede, effectieve clitoris vibrator met een 100% orgasme garantie, dan is de Europe magic wand massager de beste keuze. De Europe magic wand massager is de moderne opvolger van de beroemde Hitachi Magic wand massager.

Aanbieding: pak 14% korting. Van € 134,00 naar € 114.90. Verzending is gratis.

Europe magic wand massager
Magic wand genius G-spot - opzetstuk
Universeel Wand Vibrator Harnas
Bekijk dit product in de winkel

De Wand vibrator; een 100% orgasme garantie

mw2Er is een tijd geweest dat er maar één type vibrator te koop was: een grote vleeskleurige staaf voor inwendig gebruik. De kunstpenis had vaak maar één trilstand, een heel zachte. Daar werd je niet vrolijk van. Toen in de jaren ’70 in Amerika de Hitachi Magic wand massager op de markt kwam, werd dit gezondheidsproduct dat oorspronkelijk bedoeld was om gespannen spieren mee los te trillen, door de meeste vrouwen gebruikt als masturbatie hulp. De zachte bolvormige top kon geweldig lekker tegen de clitoris trillen; zo konden ook vrouwen die moeilijk of niet konden klaarkomen, gemakkelijk een krachtig orgasme opwekken.

Sindsdien werd het apparaat door seksuologen en andere experts aangeraden als bal-top of Wand vibrator met een 100% orgasme garantie. De Hitachi Magic wand massager werd een bestseller nadat de vibrator een rol speelde in de razend populaire TV hitserie ‘’Sex and the City’’. De Wand vibrator wordt algemeen beschouwd als de beste vibrator ter wereld.

De Europe magic wand massager kopen

europe-magic-wand-massager-De Hitachi Magic wand massager is ruim 40 jaar oud en heeft inmiddels een opvolger gekregen: de Europe magic wand massager. Dit zusje is speciaal ontwikkeld voor de Europese markt en is moderner en op een aantal belangrijke punten verbeterd:

1. Om te beginnen heeft de Europe magic wand massager geen 2 trilstanden maar 6 diepe, krachtige vibratie niveaus, zodat je rustig kunt beginnen in de laagste stand en langzaam de spanning kunt gaan opbouwen, toewerkend naar de climax.

2. Het elektriciteitssnoer van de Europe magic wand massager is verlengd tot 236cm. Dit veel langere snoer geeft je meer bewegingsvrijheid.

3. Sinds kort is het mogelijk de Europe magic wand massager te voorzien van lekkere siliconen opzetstukjes van Easy Toys wand collection. Voorbeelden van deze opzetstukjes zijn de Genius en de Genio. De Genio is speciaal ontwikkeld voor stimulatie van de clitoris. Het opzetstukje is van verschillende texturen en oppervlakken voorzien en voelt daardoor verrassend lekker aan. Wil je ook de G-spot prikkelen dan kun je de Genius bij bestellen. Dit zachte siliconen opzetstukje is bedoeld voor de gevorderde gebruiker en vibreert krachtig op zowel de clit als de g-spot.

4. De vibrator is door een erkend en onafhankelijk onderzoeksbureau uitvoerig getest voor jouw gezondheid. Het apparaat is bovendien CE-goedgekeurd en daardoor geheel veilig te gebruiken.

5. Tip. Op Dildootjes.nl kun je lezen hoe je de Europe Magic Wand handsfree kunt gebruiken met behulp van diverse accessoires. Lees meer.

Kortom, ben je op zoek naar de beste clitoris vibrator met een 100% orgasme garantie, dan is de Europe magic wand massager de beste keuze. Hieronder kun je de Europe magic wand massager kopen.

Lees ook eens over de populairste clitoris stimulator op dit moment, de Womanizer. De Womanizer en zijn opvolger de Womanizer Pro hebben ook een 100% orgasme garantie en zijn uitgeroepen tot de beste clitoris vibrator die werkt met de zogenaamde luchtdruktechniek. De Womanizer masseert de clitoris niet zoals de Europe magic wand vibrator, maar stimuleert de clitoris zonder huidcontact te maken met behulp van onderdruk en pulserende luchtdrukgolven. Het gevoel dat hierdoor ontstaat heeft veel weg van orale seks (likken + zachtjes zuigen) in combinatie met stimulatie met de vingers. Lees mijn artikel Womanizer clitoris stimulator – De beste van 2016.

Europe magic wand massager
Magic wand genius G-spot - opzetstuk
Universeel Wand Vibrator Harnas
Bekijk dit product in de winkel

Lees ook (op Dildootjes.nl): DOXY Number 3 is een van de beste wand vibrators

Demonstratie video Europe Magic Wand massager

Hieronder vind je de Europe Magic Wand specifications video, oftewel: een uitgebreide demonstratie video waarin duidelijk wordt wat de Magic Wand allemaal kan en waarom dit speeltje de beste clitoris vibrator ter wereld is. Er wordt niet alleen gesproken over de massager als vibrator maar ook als gezondheidsproduct, dus als massagestaaf voor gespannen en pijnlijke spieren.

Technische specificaties van Europe magic wand massager

Productinformatie:
Artikelnummer: 031221460000
Hoofdtitel: Europe magic wand massager
Merk: Europe Magic Wand
Kleur: Wit
Garantie: ja
Soort garantie: Good Warranty Service

Afmetingen:
Lengte: 32.00 cm
Minimale diameter: 6.00 cm

Eigenschappen:
Waterproof: nee
Weekmaker vrij: ja
Buigzaam: ja
Materiaal: Siliconen
Clitoris stimulatie: ja

Power & Speed:
Vibratie sterkte: Harde Trillingen
Bediening: Pushbutton
Vibratie: Variabele trillingen/multispeed
Aantal Vibratiestanden: 6
Power: Oplaadkabel (220v)
Geluidsniveau: Normaal

Meer specificaties:
CE-keurmerk: Ja
Gewicht: 670 gram
Afmeting verpakking: 36x7x7 cm
Herkomst: China
EAN: 5711021010019

Op ons leuke weblog lees je nog meer over de Wand vibrator. De volgende informatie kun je er vinden:
1. De clitoris vibrator
2. Hitachi Magic Wand vibrator
3. Europe Magic Wand massager
3.1 Hoe werkt de Europe Magic Wand massager?
3.2 Europe Magic Wand kopen
3.3 Demonstratie video Europe Magic Wand massager
3.4 Opzetstukjes voor de Europe Magic Wand massager
4. LELO Smart Wand Massager – Medium
4.1 LELO Smart Wand Massager kopen
4.2 Demonstratie video LELO Smart Wand
4.3 Welke Wand vibrator is de beste?
4.4. Populaire Fairy Wand vibrator kopen

© VibratorPlaza.nl

***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.