Satisfyer Pro 2 Vibration – Luchtdruk + vibraties

Satisfyer Pro 2 Vibration – Luchtdruk + vibratiesEen van de populairste luchtdruk vibrators is de voordelige Satisfyer Pro 2. Deze luxe, goudkleurige clitoris stimulator stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven, waardoor je als het ware wordt afgezogen met lucht. De meeste vrouwen komen snel en krachtig klaar, vaak meerdere keren na elkaar. Kan het nóg heerlijker? Jazeker! Met de nieuwe Satisfyer Pro 2 – Vibration. Deze upgrade combineert namelijk pulserende luchtdrukgolven met trillingen. Er zijn 10 vibratiestanden die je kunt combineren met 11 verschillende drukgolf opties. De Pro 2 – Vibration is uitgerust met 2 motoren die afzonderlijk van elkaar werken. Vind je tijdens het spelen de stimulatie wat te intens worden, dan kun je er dus voor kiezen de vibrator alleen te laten zuigen of alleen te laten vibreren.

De Satisfyer Pro 2 – Vibration is voorzien van een wit zuigmondje dat is gemaakt van zacht siliconen materiaal. Dit mondje zet je over de clitoris heen. De kop van de Satisfyer Pro 2 – Vibration is in tegenstelling tot de Satisfyer Pro 2 groter en breder. Daardoor kan het zuigmondje de clitoris nog beter omvatten. Wanneer je de stimulator aanzet, zal de clitoris langzaam in het mondje worden gezogen. Hierna wordt de clitoris gestimuleerd door drukgolven en vibraties. Tijdens het stimulatieproces wordt de clitoris niet aangeraakt; de stimulator werkt er als het ware omheen. Dit is een bijzonder effectieve manier van stimuleren en is om die reden heel geschikt voor dames die moeilijk tot een orgasme kunnen komen. En ideaal voor wie van meerdere orgasmes houdt.

Satisfyer Pro 2 Vibration – Luchtdruk + vibratiesDe Satisfyer Pro 2 – Vibration is gemakkelijk met één hand te bedienen. De verschillende mogelijkheden regel je met de drie drukknoppen die op de rug geplaatst zijn. Met de bovenste knop zet je de stimulator aan en geniet je van de luchtdrukgolven. Deze knop kun je ook gebruiken om de intensiteit te versterken. De aangrenzende knop zal ervoor zorgen dat de intensiteit afneemt. De grote ronde knop aan de onderkant zet de vibraties aan en bij elke druk wissel je in standen. Alle mogelijke combinaties geven je een intens gevoel. Handig voor als je met de stimulator in het donker speelt: de knoppen zijn gemakkelijk te onderscheiden door de voelbare icoontjes.

De Satisfyer Pro 2 – Vibration is gemaakt van glad materiaal en is 100% waterdicht. Hierdoor is de stimulator eenvoudig te reinigen met toycleaner en lauwwarm water. Ook kun je de Satisfyer onder de douche of in bad gebruiken.

Bestellen

Product: Satisfyer Pro 2 – Vibration
Waar te koop: www.vibratorplaza.nl
Prijs: € 59,95

Satisfyer modellen

›› Bekijk alle Satisfyer modellen

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.