Satisfyer Pro 3 Vibration – Clitoris Stimulator zuigt én trilt

Satisfyer Pro 3 Vibration - Clitoris Stimulator zuigt én triltVandaag schrijf ik over de nieuwe Satisfyer Pro 3 – Vibration. Deze upgrade van de klassieke Satisfyer Pro 2. kan zuigen én trillen. Tegelijk of apart van elkaar. In mijn grappige verhaaltje lees je alles over dit leuke dingetje. Samengevat: de Satisfyer Pro 3 – Vibration stimuleert de clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven en vibraties. De kop is groter en breder dan de vorige versie. Dat is fijn want daardoor omsluit die de gehele clitoris precies. De krachtige motor biedt maar liefst 11 verschillende drukgolf vibraties. Ondertussen bedien je met een andere knop de vibraties, je kunt kiezen voor één van de 10 vibratiestanden. De combinaties zijn eindeloos met de verschillende opties. Het ontwerp zorgt voor een realistisch gevoel van orale seks. De luxe stimulator heeft drie verschillende knoppen die met één hand te bedienen zijn en ze zijn te onderscheiden door de voelbare icoontjes. De Satisfyer is onder de douche of in bad gebruiken.

Het is inmiddels algemeen bekend dat de Satisfyer een heel goede luchtdruk vibrator is en dat heel veel vrouwen erg blij zijn met dit zuig speeltje. De vibraties zijn een fijne toevoeging. De Pro 3 – Vibration is uitgerust met 2 motoren die afzonderlijk van elkaar werken. Vind je tijdens het spelen de stimulatie wat te intens worden, dan kun je er dus voor kiezen de vibrator alleen te laten zuigen of alleen te laten vibreren. Veel plezier met mijn verhaaltje (scroll/veeg omlaag).

In het onderstaand productoverzicht zie je de Satisfyer Pro 3 – Vibration staan. Ook zie je de Satisfyer Pro 2 – Vibration, die doet hetzelfde maar lijkt op de klassieke Pro 2.  Next Generation (die alleen zuigt).

›› Bestel de Satisfyer Pro 3 – Vibration

Mijn buurjongen Lucas stond bij me op de stoep. Of ik voor hem nog een spannend seksspeeltje had dat hij mocht uitproberen. Lucas vertelde me dat hij een nieuw vriendinnetje heeft.
“Wat leuk voor je”, riep ik enthousiast. “Hoe heet ze?”
“Julia”, antwoordde Lucas. “En Julia houdt van beffen”, zei hij. “Maar daar ben ik niet goed in.”
Ik keek hem verbaasd aan. “Kun jij niet beffen, Lucas?”
Lucas schudde zijn hoofd. “Mijn vorige vriendinnetje zei, toen ik haar lag te likken: “Jij kan niet beffen.” Ze zei het op zo’n zeurderig toontje. Ik lag uitgeput tussen haar benen, met mijn bril half van mijn neus gezakt. Dus ik kijk haar aan en zeg: “Hoezo, ik kan niet beffen? Ik lik me het lazarus!” Weet je wat ze zegt? “Je lijkt wel een LAMA. Je moet niet SPUGEN. Je moet ZUIGEN. Lulhannes!”
“Dat was niet aardig van dat meisje”, zei ik. “Vooral dat laatste niet.” Ik moest even lachen, kon er niks aan doen.
Lucas vroeg: “Heb je niet iets waarmee ik Julia als het ware oraal kan bevredigen?”
“Oraal bevredigen”, herhaalde ik. Ik dacht even na. “Ja”, zei ik toen. “Dat heb ik. Het is de nieuwe Satisfyer Pro 3 – Vibration. Wacht, ik haal hem even.”

Bestellen

Product: Satisfyer Pro 3 – Vibration
Waar te koop: www.vibratorplaza.nl
Prijs: € 59,95

Satisfyer Pro 3 Vibration

Satisfyer Pro 3 VibrationToen ik terug was, drukte ik Lucas de zwarte panter, zoals ze hem noemen, in zijn handen. Lucas zette grote verbaasde ogen op. “Wat is dit?”, vroeg hij. Ik wees naar de nieuwste Satisfyer en begon uit te leggen: “Dit is de Satisfyer Pro 3 – Vibration. Dat is geen gewone vibrator maar een stimulator die de clitoris stimuleert met pulserende luchtdrukgolven.”
“Pulserende wat?”, riep Lucas, zijn wenkbrauwen fronsend.
“De Satisfyer zuigt aan de clitoris”, vervolgde ik. “Dat vinden vrouwen geweldig lekker! De klassieke Satisfyer Pro 2. kan alleen stimuleren met pulserende luchtdrukgolven, maar deze upgrade versie kan daarnaast ook nog eens heerlijk trillen.”
Lucas draaide de vibrator om en keek naar de ronde opening.
“De kop van de Satisfyer Pro 3 – Vibration lijkt misschien groot”, zei ik, “maar die grote zuigmond is prettig omdat die de gehele clitoris precies omsluit. De oplegkop is gemaakt van glad en zijdezacht medisch silicone en is geribbeld aan de binnenkant. De krachtige motor biedt maar liefst 11 verschillende drukgolf vibraties. Ondertussen bedien je met een andere knop de vibraties, je kunt kiezen voor één van de 10 vibratiestanden. De combinaties zijn eindeloos met de verschillende opties. De Pro 3 – Vibration is uitgerust met 2 motoren die afzonderlijk van elkaar werken. Vind je tijdens het spelen de stimulatie wat te intens worden, dan kun je er dus voor kiezen de vibrator alleen te laten zuigen of alleen te laten vibreren. Dankzij het gladde materiaal en zijn waterdichtheid is de Satisfyer Pro 3 – Vibration eenvoudig te reinigen. Onder lauw water met wat milde zeep. Met wat desinfecterende toycleaner zorg je vervolgens rondom de zuigmond voor een grondige hygiëne. Ook kun je de Satisfyer onder de douche of in bad gebruiken.”
Lucas bekeek de Satisfyer aandachtig. Toen keek hij me aan en begon breed te grijnzen. “En met dit ding kan ik Julia beffen?”
Ik knikte. “De zuigende en trillende sensatie zorgt voor een realistisch gevoel van orale seks. Je moet wel wat glijmiddel gebruiken. Weet je wat handig is van dat ding?”
Lucas: “Nou?”
“Je kunt hem bedienen met één hand. Er zijn 3 verschillende knoppen die te onderscheiden door de voelbare icoontjes. Met de bovenstaande knop zet je de Satisfyer Pro 3 – Vibration aan en geniet je van de luchtdrukgolven. Ook kun je met deze knop de intensiteit versterken en met de aangrenzende knop kun je ervoor zorgen dat de intensiteit afneemt. Met de grote ronde knop zet je de vibraties aan en bij elke druk wissel je in standen.”

Satisfyer Pro 3 Vibration - Clitoris Stimulator zuigt én trilt

Lucas keek tevreden. “Dit ding ga ik uitproberen”. zei hij.
“Kom je wel even vertellen hoe Julia het vond?”
Hij knikte.

BestellenEen paar dagen geleden stond Lucas weer bij me op de stoep.
“En?”, vroeg ik. “Vond ze het wat?”
Lucas: “Die Satisfyer Pro 3 – Vibration was een succes. Ik heb me kapot gelachen!”
“Kapot gelachen?”, vroeg ik verbaasd.
“Ja joh! Ik had dat ding zoals je zei ingesmeerd met glijmiddel. Daarna legde ik de grote ronde zuigmond over Julia’s clitoris heen. Ik liet het ding eerst zachtjes zuigen, zodat Julia kon wennen aan het gevoel. Daarna kwamen er trillingen bij.”
Ik luisterde aandachtig.
Lucas: “Daarna begon ze te kreunen. En nog wat later te grommen. Ik verhoogde de intensiteit van zowel de luchtdrukgolven als de vibraties. Toen begon Julia te BLAZEN!’
Ik moest lachen. “BLAZEN?”, riep ik. “Overdrijf je niet een beetje, Lucas?”
Lucas schudde met zijn hoofd. Hij vertelde verder: “Opeens begint ze te gillen. Ze gilt het uit man! Weet je wat ze gilt?”
“Nou?”

“Oooooooooh Jooooooris !!!”, gilt ze.

Ik schrok me kapot. “Joris? Who the fuck is JORIS?”, roep ik. Weet je wat ze zegt?”
“Nou?”
“Zo heet mijn CLITORIS !!!”

Bestellen

Product: Satisfyer Pro 3 – Vibration
Waar te koop: www.vibratorplaza.nl
Prijs: € 59,95

Satisfyer modellen

›› Bekijk alle Satisfyer modellen

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.