Verschil tussen de Womanizer Pro W500 en Pro40

Verschil tussen de Womanizer Pro en Pro40Van de Womanizer kun je tegenwoordig verschillende modellen kopen. De kleinste en goedkoopste is de Womanizer Starlet, de grootste is de Plussize. De Womanizer Inside Out is het nieuwste model dat zowel uitwendig als inwendig stimuleert. De clitoris wordt verwend met luchtdruk, de G-spot met vibraties.

Mededeling: De Womanizer Pro W500 is verouderd en wordt daarom niet meer verkocht. Opvolgers zijn de Womanizer Premium (de beste) en de Womanizer Liberty (voordelig). Deze modellen hebben meer opties en liggen beter in de hand dan de Womanizer Pro modellen. Bekijk in de winkel.

Womanizer Pro W500 en Pro40

De populairste uitvoeringen zijn de luxe en vernieuwde Womanizer Pro W500 (met Swarovski® element) en de goedkopere Womanizer Pro40. De overeenkomsten zijn: beide typen werken met de unieke Pleasure Air Technology en zijn 100% waterdicht. Hoe de Womanizer werkt lees je hier. Maar wat zijn de belangrijkste verschillen tussen de Womanizer Pro en de Pro40? Dat zijn naast het uiterlijk en de prijs, de accu(duur), aantal luchtdruksterktes, het soort materiaal en de bediening.

Update: De Womanizer Liberty is de opvolger van de geliefde Pro40. De Liberty is net zo goed en kost even veel. Bekijk hier. Lees meer.

Het belangrijkste verschil is de accu(duur).

Wat zijn de verschillen?

Onder zie je alle beschikbare modellen staan. Na dit overzicht lees je waarin de Womanizer Pro en de Pro40 modellen van elkaar verschillen. Samengevat: de Pro en de Pro4o werken even goed en zijn beide 100% waterdicht. De Pro ziet er luxe uit en kost meer, de Pro40 is goedkoper en dat is te zien. De luxe Pro heeft een betere accu en raakt minder snel leeg. Ook zijn behuizing is gemaakt van betere kwaliteit waardoor het apparaatje langer meegaat. De Pro heeft de helft meer luchtdrukstanden, namelijk 12. Dit grote aantal standen is prettig, vooral voor vrouwen die wat gevoeliger zijn. Heleen van Royen schrijft in haar Sexdagboek dat zij de goudkleurige Womanizer Pro gebruikt. Dus die van € 189.00. Maar dat kan Heleen best betalen. Zij zit niet op zwart zaad. ?

Womanizer Pro 40

Nieuw: De Womanizer Liberty is de opvolger van de geliefde Pro40. De Liberty is net zo goed en kost even veel. Bekijk hier. Lees meer.

Womanizer Liberty - Wijnrood
Womanizer Liberty - Lichtblauw
Womanizer Liberty - Zachtroze

Alle Pro modellen

Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Red & Gold
Womanizer Classic
Womanizer Liberty - Wijnrood
Womanizer Liberty - Lichtblauw
Womanizer Liberty - Lila

Accu (duur)

Het belangrijkste verschil tussen de Pro en de Pro40 is de accu. De accu van de Pro40 is minder goed en raakt sneller leeg. Na opladen gaat de Pro40 ongeveer 2 uur mee, de runtime van de Pro is 4 uur. Wil je dus niet steeds naar een Womanizer grijpen die leeg is als je hem nodig hebt, dan is de Pro de beste keuze. Leg je de vibrator altijd meteen na gebruik keurig aan de lader, dan is de goedkopere Pro40 een prima apparaat dat net zo goed werkt.

Prijs / materiaal

De Womanizer Pro heeft een avocado-achtige vorm en ziet er bijzonder luxe uit, vooral de gouden en zilveren uitvoering stralen je tegemoet. Het Swarovski® element dient naast versiering als aan en uit knop. De Pro kost € 189.00. De goedkopere Womanizer Pro40 is bedoeld als instapmodel en kost € 99.00. De slanke Pro40 is aan de buitenkant gemaakt van minder duurzaam plastic en ziet er wat minder mooi uit. De luxe Pro is gemaakt van kwalitatief beter materiaal waardoor de stimulator langer meegaat.

Standen / bediening

De oude Womanizer Pro had 8 luchtdruksterktes, de vernieuwde Pro uitvoering heeft er 12 (net zoveel als de Womanizer + Size). De ervaring leert dat de meeste gebruikers graag de keuze hebben uit een groot aantal standen. Zo kunnen zij in de laagste stand wennen aan het zuigende/pulserende gevoel en langzaamaan toewerken naar wat intensere stimulatie. De Womanizer Pro40 heeft geen 12 maar 6 standen. De Pro40 heeft knopjes aan de onderkant, de Pro bedien je met knopjes bovenop. Het een is niet beter dan het ander, de vraag is: wat werkt beter voor jou. Beide uitvoeringen kunnen vooruit en achteruit schakelen.

Technische gegevens

Onder zie je puntsgewijs de technische gegevens staan.

Womanizer Pro40

Womanizer Pro40Standen: 6
Waterdicht: ja
Swarovski® element: nee
Lichteffect in donker: ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: ja
Aantal kleuren : 2
Afmeting: 160 x 46 mm
Gewicht: 140 gram
Fluistermodus: ja
Oplaadtijd: 60 minuten
Gebruiksduur: 2 uur
Inhoud: Pro40, USB-oplaadsnoer, 2 kapjes in maat ‘Normaal’ en ‘XL’, handleiding
Normale prijs: €99.00

Alleen nog te bestellen bij Willie.nl. De Womanizer Pro40 is vanwege te hoge productiekosten uit de handel genomen. Zijn opvolger is de Womanizer Premium.

Womanizer Liberty - Wijnrood
Womanizer Liberty - Lichtblauw
Womanizer Liberty - Zachtroze

Womanizer Pro W500

Womanizer Pro W500Standen: 12
Waterdicht: ja
Swarovski® element: ja
Lichteffect in donker: ja
Kan omhoog en omlaag schakelen: ja
Aantal kleuren : 9
Afmeting: 120 x 60 mm
Gewicht: 140 gram
Fluistermodus: ja
Oplaadtijd: 90 minuten
Gebruiksduur: 4 uur
Inhoud: Womanizer Pro, stekker, USB-oplaadsnoer, 2 kapjes in maat ‘Normaal’ en ‘XL’, handleiding, zijden opbergzakje
Normale prijs: €189.00

›› Bekijk in de winkel

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.