Womanizer Premium & Classic kopen

Vanaf vandaag kun je bij Vibratorplaza.nl de Womanizer Premium en Womanizer Classic kopen. Bekijk in de winkel.

>> Ook te koop bij Bol.com

Nieuwste Womanizers: Premium & ClassicDe nieuwste Womanizers hebben een ergonomisch design en zijn lichter dan de Pro40. Je bedient de Premium en Classic met knopjes in het midden op de rug. Doordat de knopjes in hoogte en doorsnede van elkaar verschillen, kun je ze in het donker makkelijk vinden. Beide luchtdruk vibrators werken met de bekende Pleasure Air Technology, waarbij luchtdrukgolven zorgen voor een intens zuigend gevoel. Beide modellen zijn volledig waterdicht zodat je ermee onder de douche en in bad kunt. Ook zijn de speeltjes zeer eenvoudig schoon te maken met water en toycleaner. Oplaadbaar met USB kabel met magneet contact.

Womanizer Premium

De Womanizer Premium heeft 12 standen, waarvan de zachtste stand zachter en de hardste stand harder is in vergelijking met de Womanizer Pro W500. Hierdoor zijn de standen nog beter afgesteld op jouw persoonlijke voorkeuren. De Premium is voorzien van 2 nieuwe snufjes: de Smart Silence Feature en de Autopilot. Deze zal ik kort uitleggen.

Smart Silence

Met de Smart Silence Feature wordt de Womanizer echt heel stil, ook wanneer de stimulator niet over de clit heen zit. Hoe dat werkt? De Womanizer gaat pas aan als deze minder dan 2 mm. van de huid is verwijderd. Tot die tijd is de womanizer dus volledig stil. Haal je de Womanizer van de clitoris dan geldt hetzelfde. De Smart Silence functie zorgt er niet alleen voor dat de Womanizer stiller is, maar ook dat de toy niet op onverwachte momenten aan gaat.

Autopilot

De Autopilot is aan te zetten (maar ook uit te zetten). Zet je deze feature aan dan verwent de Womanizer jou op de automatische piloot. De stimulator neemt jou mee langs alle beschikbare standjes, de intensiteit van de luchtdruk neemt langzaam automatisch toe. Zo hoef je zelf niet op de knoppen te drukken en hoef je de toy alleen maar vast te houden. Je kunt de 12 standen natuurlijk ook zelf handmatig kiezen.

›› Bekijk alle Womanizer modellen

Womanizer Classic

De Womanizer Classic heeft 8 luchtdrukstanden die je bedient met de knopjes in het midden. De vibrator voelt zacht aan en zorgt voor een goede grip. Hij wordt geleverd met 2 kapjes in verschillende groottes, zodat er altijd een kapje is die perfect aansluit op jouw clitoris. De Womanizer Classic is fluisterstil (<42dB) en is volledig waterproof voor veilig gebruik onder de douche en in bad. Ook is hij hierdoor zeer eenvoudig schoon te maken met water en toycleaner.

›› Bekijk alle Womanizer modellen

>> Ook te koop bij Bol.com

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.