Womanizer Liberty is de opvolger van de Womanizer Pro40


Womanizer Liberty is de opvolger van de Womanizer Pro40Afscheid nemen doet pijn. Ik heb vandaag afscheid moeten nemen van mijn favoriete spijkerbroek. Hij was versleten tot op de naad. Ook afscheid nemen van de voordelig geprijsde Womanizer Pro40 doet een beetje pijn. Dit door veel vrouwen zo geliefde model is door de fabrikant nu echt helemaal uit de handel genomen. Komt ook nooit meer terug. Nooit meer! Reden: de productiekosten waren te hoog. Maar soms moet je loslaten om iets nieuws in je hart te kunnen sluiten. En hartverwarmend is de Womanizer Liberty. Dit nieuwste model kun je kopen bij VibratorPlaza.nl en is verkrijgbaar in de kleuren: wijnrood, lichtblauw, lila, zachtroze. In het onderstaande overzicht zie je ze staan.

Tekst loopt door…

Bestellen

›› Bestel de Womanizer Liberty

Opvolger v/d Womanizer Pro40

Opvolger v/d Womanizer Pro40De kleine en elegante Liberty wordt door de fabrikant gepresenteerd als de opvolger van de Womanizer Pro40, om te beginnen omdat de Liberty net zoveel kost als de Pro40: € 99,00. Een stuk goedkoper dus dan de dure Womanizer Pro W500. De Liberty voelt stevig aan en is heel compact: slechts 10,4 cm. lang. Daarmee is hij dus veel kleiner dan de Pro40. Dat is vooral ideaal als je de Womanizer gebruikt tijdens het vrijen. Hij is trouwens ook handig als je ervan houdt bijvoorbeeld aan je bureau te masturberen met je broek en slip aan. Andere Womanizer modellen zijn daarvoor te langwerpig. De 6 luchtdrukstanden regel je met de plus en min knop. Net als bij de Pro40 zitten de knopjes op een handige plek en je kunt zowel omhoog als omlaag scrollen.

Helemaal nieuw aan de Womanizer Liberty is zijn magnetisch afsluitbare dekseltje. Daarmee kun je de stimulator goed beschermd en hygiënisch opbergen. Gesloten ziet de stimulator er heel discreet uit.

Omdat elke clitoris verschillend is, wordt de Liberty geleverd met twee zuigkapjes in verschillende maten. Het zachte siliconen mondje dat er standaard op zit is er af te halen en te vervangen met het Womanizer XL kapje, een zuigmondje dat duidelijk wat groter is.

Net als alle modellen is de Liberty op te laden met bijgeleverde USB-kabel. De accu is vol na 60 minuten laden. Met een volle batterij kun je ongeveer 120 minuten spelen. Om oververhitting te voorkomen schakelt de Womanizer na 30 minuten automatisch uit. Als de toy is afgekoeld, kun je hem weer gebruiken. De Womanizer Liberty is volledig waterdicht, je kunt ermee onder de douche of in bad. Na gebruik reinigen gaat eenvoudig met water en toycleaner.

›› Bestel de Womanizer Liberty in de winkel

Meer weten?

Meer weten?De Womanizer Liberty trilt niet zoals een gewone vibrator maar zuigt en sabbelt effectief aan jouw clitoris, net zolang totdat je klaarkomt. Dat klinkt heerlijk, hè? Het wordt nog mooier. Doordat de clitoris tijdens het zuigen en sabbelen niet wordt aangeraakt, kun je genieten van meerdere orgasmes na elkaar, zonder dat je een beurs gevoel krijgt.

Met de Womanizer kom je gemakkelijk en snel klaar (vaak al binnen 1 minuut), dit geldt ook voor vrouwen die normaal gesproken moeilijk of zelfs helemaal niet kunnen klaarkomen. De ervaring leert dat met de Womanizer vrouwen niet alleen snel maar ook heel intens klaarkomen. Bovendien duurt de climax langer dan normaal. De uitvinder van dit unieke seksspeeltje wordt overladen met dankbrieven van vrouwen. Ook van vrouwen van 70 die nog nooit in hun leven waren klaargekomen.

De Womanizer wordt al vanaf 2014 jaar na jaar uitgeroepen tot het beste seksspeeltje ter wereld. Dit unieke clitoris speeltje werkt met de gepatenteerde Pleasure Air Technology. Deze unieke techniek maakt het mogelijk dat de clitoris wordt gestimuleerd met luchtdrukgolven die pulseren. Hoe het werkt? Het witte zachte zuigmondje wordt over de clitoris geplaatst. Daarna zet je de stimulator aan. Langzaam wordt de clitoris met luchtdruk in het mondje gezogen. Al zuigend wordt de clitoris gemasseerd met luchtdruk pulsaties. Wil je weten hoe dat voelt? Lees dan mijn artikel ‘Wat is de ervaring van Heleen van Royen met de Womanizer? (eerlijke review)

Bestellen

›› Bestel de Womanizer Liberty

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.