Push It! Stotende Anaal Vibrator

Push It! Stotende Anaal VibratorDe Push It van het merk You2Toys is een bijzondere anaal vibrator. Naast vibreren kan deze sextoy ook stotende bewegingen maken. Meer vibrators bezitten deze functie, maar de stotende kracht van dergelijke speeltjes blijft beperkt tot een klein beetje op en neer bewegen. De Push It! Stotende Anaal Vibrator daarentegen heeft een stoothoogte van maar liefst 6 centimeter. Dat dit indrukwekkend is kun je zelf bekijken in de video onderaan de pagina.

Je ziet dat tijdens het stoten de bolvormige schacht met op het uiteinde de kleine, taps toelopende top tot 6 centimeters in en uit kan bewegen, maar je ziet ook dat onder de zilverkleurige ring de schacht geplooid is. In dit gedeelte bevindt zich het hart van de vibrator, namelijk de stootfunctie. Zet je de stootfunctie aan, dan zullen de zachte ribbels onderaan in de schacht zich tijdens het op en neer bewegen uitstrekken, zoals bij een accordeon: op en neer (de top) en heen en weer (de ribbels). Ga er gerust bij zingen! Door die heen en weer beweging wordt de anus nog eens extra lekker geprikkeld.

De Push It! Stotende Anaal Vibrator kan in 3 verschillende snelheden op en neer bewegen. Hij kan daarnaast ook nog eens in 7 intensiteiten vibreren. Wordt al dat stoten en trillen je wat veel, dan kun je ook een van de twee functies uitzetten. De stoten en de vibraties kun je onafhankelijk van elkaar regelen met de drukknop aan de onderkant van het handvat.

De Push It! is 30 cm. lang (handvat meegerekend) en heeft een invoerdiepte van 15 cm. Op zijn breedst is hij 4.20 cm. De top is dankzij zijn vorm makkelijk anaal in te brengen. Dat gaat nog makkelijker met wat glijmiddel (op waterbasis). De buitenlaag is gemaakt van glad en zacht siliconen materiaal dat veilig is voor het lichaam. De vibrator is eenvoudig en snel op te laden met de bijgeleverde USB-kabel.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Demonstratie video Push It stotende vibrator

In de video zie je het paarse model dat bedoeld is voor vaginale penetratie, maar de zwarte stotende anaal vibrator werkt precies hetzelfde.

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.