Dominee Gremdaat koopt de Womanizer Pro W500 rood met rozen

Dominee Gremdaat: “‘Op rozen zitten.’ Kent u die uitdrukking, dames en heren kijkers? ‘Op rozen zitten.’ Ik moest daaraan denken toen ik bij VibratorPlaza.nl voor mijn vrouw Geurtie de Womanizer Pro rood met rozen-motief kocht. Wie op rozen zit, zit er warmpjes bij. Dat gunde ik mijn Geurtie: dat zij er warmpjes bij ligt. Toen wij op een avond saampjes in bed lagen, pakte ik uit mijn nachtkastje haar cadeautje. Ik drukte het in Geurtie’s handen en keek haar verliefd in de ogen. Met bloemetjes in mijn stem zei ik: “Maak maar open, lieve Geurtie. Omdat ik heel veel van je hou!”

Verhaaltje gaat straks verder…

Mededeling: De Womanizer Pro W500 (dus ook die met rozen-motief) is verouderd en wordt daarom niet meer verkocht. Opvolgers zijn de Womanizer Premium (de beste) en de Womanizer Liberty (voordelig). Bekijk in de winkel. Deze modellen hebben meer opties en liggen beter in de hand dan de Womanizer Pro modellen.

›› Bekijk alle Womanizers

>> Ook te koop bij Bol.com

Womanizer Pro W500 rood met rozen

Womanizer Pro W500 rood met rozenToen Geurtie zag wat ze had gekregen, keek ze me aan met gefronste wenkbrauwen. Op strenge toon zei ze: “Maar Eppe, dit is de Womanizer Pro! De vibrator van Heleen van Royen. Dat kreng kost 189 ballen. WIJ moeten daar KROM voor liggen! Ben je nou helemaal BESODEMIETERD ?!!!” Ik schoot in de lach en zei: “Ja, hij is peperduur. Maar ik dacht: bloemen gaan slap hangen en van bonbons word je dik. Vind je hem niet heel mooi? Romantisch toch? Met rozen-motief. Geurtie keek me aan en knikte instemmend. Haar gezicht begon te stralen. Ze gaf me een zoen. Toen ze weer naar haar Womanizer keek, zei ze: “Maar Eppe, jij zuigt toch óók altijd lekker aan mijn clit?” Het woord clit had mijn vrouw nooit eerder in de mond genomen, dames en heren kijkers. Ik werd er een beetje opgewonden van. Geurtie haalde vlug de handleiding uit de doos en begon hardop voor te lezen:

Hoe werkt de Womanizer?

“De Womanizer is geen gewone vibrator, maar een vernuftig apparaatje dat de clitoris met luchtdruk stimuleert, zonder daarbij de clit aan te raken. De Womanizer heeft een zuigmondje dat je rondom de clitoris plaatst. Vervolgens wordt de clitoris langzaam in het mondje gezogen. Daarna zullen luchtdrukgolven gaan pulseren, wat een waanzinnig lekker gevoel geeft. Het zacht zuigende gevoel heeft veel weg van orale seks, maar dan gecombineerd met stimulatie met de vingers.

Womanizer Pro W500 rood met rozenDe Womanizer Pro W500 – Roses is heel compact vormgegeven en ligt daardoor heel fijn in de hand. Deze uitvoering heeft een romantisch design en is voorzien van 12 standen. De + en – knop laten je eenvoudig schakelen tussen snelheden en standen. De W500 Pro is afgewerkt met een Swarovski steentje dat meteen ook fungeert als aan- en uitknop. De Womanizer ziet er door dat steentje schitterend uit! Het afneembare kapje is trouwens heel eenvoudig te reinigen met toycleaner en water. De Womanizer Pro is volledig waterdicht en je kunt hem opladen met het bijgeleverde usb-kabeltje.”

Voor sámen

“Zullen we de Womanizer gaan proberen?”, stelde ik voor. Geurtie knikte en zei: “Probeer jij hem maar.” Ze ging op haar rug liggen en keek me vol verwachting aan. Ik drukte op het Swarovski steentje, waarna het apparaatje begon te zoemen. Daarna smeerde ik het zuigmondje in met lekker veel glijmiddel. Dames en heren kijkers, u mag best weten… Ik was verrast hoe snel mijn vrouw tot een orgasme kwam, maar ook hoe lang haar orgasme duurde! Het was allemaal héél intens. Dankzij de Womanizer Pro met rode rozen.

Ik had Geurtie nooit eerder zó mooi in bloei zien staan.

Dames en heren kijkers, ik wens u een fijne voortzetting en een aangenaam etensmaal met spekjes en lekker veel glijmiddel.

Naar de winkel

›› Bekijk alle Womanizers

>> Ook te koop bij Bol.com

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.