Womanizer Duo (opvolger Inside Out) – Rabbit met Luchtdruk + vibraties

Update: De Womanizer Inside Out is vervangen door de verbeterde Duo.

Womanizer Inside Out - Rabbit met Luchtdruk + vibratiesDe Womanizer Inside Out ziet er niet uit als een rabbit vibrator, maar doet wel precies hetzelfde. Ook deze vibrator verwent je dubbel, zowel uitwendig als inwendig, maar combineert voor deze complete stimulatie luchtdruk en trillingen. De clitoris wordt heerlijk verwent met de unieke Pleasure Air Technology, waarbij pulserende luchtdrukgolven zorgen voor een intens zuigend gevoel. Tegelijkertijd wordt jouw G-spot gestimuleerd met krachtige en diepe vibraties. De Womanizer Inside Out heeft een opvallende vorm en je vraagt je misschien af: zit dat wel lekker? Het antwoord is: ja, het seksspeeltje zit perfect.

Past altijd

Hiervoor zorgt de lange, dunne vibrator. Deze staafvibrator is bijzonder flexibel en is dus alle kanten op de buigen. Hierdoor zal het zuigmondje altijd goed over de clitoris heen zitten; de Inside Out past elke vrouw, ongeacht haar lichaamsbouw. De staafvibrator is slank zodat die met wat glijmiddel makkelijk naar binnenglijdt.

Er zijn 12 intensiteitsstanden voor de clitorale stimulatie en 12 snelheden waarop de vibrator kan trillen. De intensiteit van de luchtdruk en de vibraties kunnen apart van elkaar ingesteld worden. Zo kun je de luchtdruk op zijn laagste stand heel zachtjes laten zuigen en de staafvibrator in zijn hoogste stand hard laten trillen. Dat is BRULLEN GEBLAZEN!

De Womanizer Inside Out is 100% waterproof, waardoor hij ook onder de douche en in bad gebruikt kan worden en eenvoudig schoon te maken is met water en toycleaner. Hij is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel. Bij de kabel zit ook een aparte stekker zodat je de toy zowel met een USB-aansluiting als in het stopcontact op kunt laden. De Womanizer wordt geleverd met extra kapje en een luxe toy bag.

Bestellen

Waarom kiezen voor de Inside Out?

De Womanizer wordt door vrouwen over de hele wereld de zevende hemel ingeprezen. Ook schrijfster Heleen van Royen is bijzonder positief over de luchtdruk vibrator, daarover schrijft zij uitvoerig in haar Sexdagboek. Wat Heleens ervaringen zijn, kun je in dit artikel lezen. De schijfster gebruikt niet de Womanizer Inside Out, maar de klassieke Pro W500. In blinkend goud.

In het Volkskrant Magazine (9 juni 2018) wordt aan Heleen de vraag gesteld of zij de Womanizer aanraadt. De schijfster antwoordt: ” ‘Ja. Het is een avocadovormig apparaatje dat niet trilt, zoals een vibrator, maar zuigt. Je zet het over je clitoris heen, en dan word je afgetrokken, zou je kunnen zeggen, maar dan met lucht. De clitoris is in feite natuurlijk een soort mini-piemeltje. Je komt héél snel klaar. Soms binnen een minuut. Het gaat bijna te makkelijk. De uitvinder hiervan wordt overladen met dankbrieven van vrouwen. Ook van vrouwen van 70 die nog nooit in hun leven waren klaargekomen.”

Behoefte aan dubbele stimulatie

Die uitvinder over wie Heleen het heeft is de Duitser Michael Lenke. Lenke is niet alleen de bedenker maar ook de eigenaar van Epi24, het bedrijf dat de Womanizer maakt. Op zijn website schrijft de fabrikant dat hij niet alleen veel dankbrieven krijgt, maar dat er ook vrouwen zijn die hem vertellen dat ze tijdens het spelen met de Womanizer iets belangrijks missen, namelijk een gevoel van intimiteit. Anders gezegd: deze gebruiksters willen graag wat in hun vagina voelen. Op de website staat het volgende, ik citeer:

“All of our products have the patented Pleasure Air Technology, which enables women to experience an orgasm in a matter of minutes. However, we have often been told that while the clitoral stimulation is extremely pleasing, it can feel as though a sense of closeness and intimacy is missing.”

Dit is de reden waarom de fabrikant de Womanizer Inside Out op de markt heeft gebracht.

Wat zeggen de reviews?

Er zijn inmiddels enkele reviews verschenen over de Womanizer Inside Out. Duidelijk is dat ook over dit speciale model bloggers en sex toy testers wereldwijd erg enthousiast zijn. De deskundigen beoordelen het speeltje met het cijfer 10. Zij vergelijken tijdens hun test de Womanizer duo vibrator met de veel goedkopere Satisfyer Pro G-Spot Rabbit. Alle voordelen van de Womanizer mist de Satisfyer rabbit. Daarom vinden bloggers de Satisfyer niet geslaagd.

Waarom een 10?

Waarom is de Inside Out zo goed? De Womanizer Inside Out doet wat het moet doen, sterker nog: het apparaat werkt uitstekend. Het speeltje zit als gegoten, dankzij de flexibele staaf. De vibraties zijn krachtig en diep, precies zoals je het wilt hebben. Alle gevoelige plekjes worden geraakt. Ben je een fan van de Womanizer en gebruik je hem vooral solo, dan is de Inside Oud een aanrader. Gebruik je de stimulator vooral tijdens het vrijen, dan is de Womanizer Pro W500 de beste keuze.

Bestellen

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.