Lucky Clover Metalen buttplug met klavertje vier

Vandaag vertel ik over de Lucky Clover buttplug. Dat is een klein formaat buttplug, gemaakt van metaal, die op het uiteinde versierd is met een klavertje vier. Te koop bij VibratorPlaza.nl voor € 17,95. In mijn korte, grappige verhaaltje over Lotte en Anna lees je er alles over. Veel plezier.

Lotte is bij haar beste vriendin Anna op bezoek.

Anna: “Wat kijk je blij? Ben je verliefd?”
Lotte: “Nee. Ik heb op dit moment mijn nieuwste buttplug in mijn kont.”
Anna, lachend: “Fijn dat ik het weet.”
Lotte: “En sinds ik deze buttplug draag, lacht het geluk mij toe!”
Anna: “Ik zie het! Maar vertel?”
Lotte: “Bijvoorbeeld. Ik sta nooit meer in de file als ik naar mijn werk moet en stoplichten springen spontaan op groen als ik aan kom rijden. Ik win nu altijd van mijn moeder met kaarten en eindelijk doet mijn baas aardig tegen me.”
Anna: “En dat komt allemaal door die buttplug?”

Lucky Clover Metalen buttplug met klavertje vier

Lotte knikt: “Het is een bijzondere buttplug. Hij is gemaakt van metaal en heeft een klein formaat en is daardoor heel makkelijk in te brengen. Ideaal voor beginners. Afmetingen zijn: 6.60 cm. (totale lengte) en 2.50 cm. (maximale diameter). De plug is licht in gewicht en zal als je hem draagt niet uitvallen of wegglijden. Voor extra sensatie kun je de metalen buttplug verwarmen of verkoelen met water. De gladde aluminium buttplug is eenvoudig schoon te maken met toycleaner en lauwwarm water. Ik heb de plug gekocht bij VibratorPlaza.nl voor € 17,95. Maar nu komt het: de Lucky Clover buttplug van het merk Booty Sparks is op het uiteinde versierd met een klavertje 4. Dat klavertje vier doet ’t hem! Dat klavertje 4 brengt geluk!”


Anna: “Nou maak je me toch nieuwsgierig…”
Lotte staat opeens vlug op uit de bank en zegt, terwijl ze haar broek losknoopt: “Wacht, ik laat hem even zien.” Als ze haar broek en slipje omlaag trekt, draait zij zich om en gaat diep voorover gebukt staan. Anna moet lachen. Daarna trekt Lotte haar billen van elkaar. “Kun je hem zien zitten?”, vraagt ze.
Anna antwoordt: “Ik zie hem zitten. Hij is prachtig!”
Lotte: “Zie je nou wel dat ik het geluk aan mijn kont heb hangen?”
Anna, grinnikend: “Jij bent echt een MAZZEL-KONT.”

›› De buttplug is te koop bij VibratorPlaza.nl

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.