Kleine metalen buttplug met rode roos versiering

Kleine metalen buttplug met rode roos versieringRob koopt elke vrijdagmiddag voor zijn lief een bosje rozen. Dat doet hij bij Fleur de bloemenkraam op de Albert Cuyp Markt in Amsterdam. Laatst vroeg Fleur aan Rob, op zijn plat Amsterdams: “Komen die rozen niet haar neus uit? Je moet vrouwen verrassen, lieverd! Anders gaan ze slap hangen. Waarom geef je je schat geen bossie tulpen?” Rob antwoordde droogjes: “Mijn schat heet Roos en géén Tulp.” Fleur moest lachen. “Weet je wat je doet?”, zei ze toen. “Wacht. Ik ga even wat pakken.” Fleur liep weg naar achter en kwam terug met in haar hand een klein doosje. Ze opende het en zei glimlachend: “Ik verkoop tegenwoordig ook buttplugs.”
“Buttplugs?”, zei Rob fronsend.

Kleine metalen buttplug met rode roos versiering

Kleine metalen buttplug met rode roos versiering

“Ja”, knikte Roos. “Buttplugs.” Ze gaf de buttplug aan Rob. “Het zijn metalen buttplugs die op het uiteinde zijn versierd met een rode roos. Grappig, he? De feestdagen komen er weer aan, vandaar. Ze zijn leuk om weg te geven. De sierlijke metalen Red Rose Buttplug van het merk Booty Sparks is te koop bij VibratorPlaza.nl. Prijs: € 14,95. De Red Rose Buttplug is klein en is makkelijk in te brengen, ideaal dus voor wie voor het eerst een buttplug gaat gebruiken. Het zilverkleurige speeltje heeft een mooie glanzende rode roos aan de onderkant. De sierlijke plug is licht in gewicht en zal als je hem draagt niet uitvallen of wegglijden. Voor extra sensatie kun je de metalen buttplug verwarmen of verkoelen met water. De gladde aluminium buttplug is eenvoudig schoon te maken met toycleaner en lauwwarm water. Lengte: 8 cm. Invoerdiepte: 6 cm. Maximale diameter: 2.70 cm.”
Rob bekeek de glanzende metalen buttplug. Hij glimlachte en zei: “Hij is mooi. Ik koop hem!”

Een week later kocht Rob bij Fleur voor de verandering eens een bosje tulpen.
Fleur, met een knipoog: “Nieuwe vriendin?”
Rob moest lachen.
“Grapje, hoor”, zei Roos. Toen ze de bos tulpen afrekende, vroeg ze: “Hoe vond Roos de buttplug?”
Rob antwoordde: “Die buttplug was *plop* een schot in de roos. Ze bloeide er helemaal van op!”

[display_multi store=”352″]

›› Bekijk de buttplug in de winkel (prijs: € 14,95)
›› Bekijk alle metalen buttplugs
›› Bekijk alle anaal speeltjes

Metalen buttplugs

[display_multi store=”353″]

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.