Stronic Drei Pulsator van Fun Factory

Stronic Drei Pulsator van Fun FactoryVibrators worden gemaakt om te trillen. Maar is TRILLEN niet iets voor bejaarden? Het Duitse bedrijf Fun Factory vond van wel en ontwierp de Stronic Drei Pulsator, een vernuftige vibrator die niet vibreert maar pulseert, wat de sextoy krachtig en dwingend op-en-neer doet bewegen. Deze penetrerende werking wordt veroorzaakt door een sterke metalen bal die in de siliconen schacht verborgen zit en op en neer stoot.

Aanbieding: 10% korting

Vandaag vertel ik alles over de Stronic Drei Pulsator, die unaniem door gebruikers, toy testers, vloggers en recensenten beoordeeld wordt met een 10 en beschouwd wordt als een van de beste vaginale en G-spot vibrators. Besluit je via mijn weblog de Stronic Drei Pulsator te kopen, dan mag ik je 10% korting geven. Voer tijdens het bestellen van het product mijn kortingscode in, dan zie je de adviesprijs direct met 10% omlaag gaan. Kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza. Verzending is gratis. Je koopt bij het bekende EDC Internet uit Veendam.

Stronic Surf Pulsator II

Stotende kracht bootst seks heel realistisch na

Zet je de Stronic Drei Pulsator aan, dan begint die bal direct dwingend op-en-neer te bewegen. Er is geen andere stotende vibrator te vinden die zo realistisch seks nabootst. Het vasthouden van de Stronic Drei Pulsator is alsof je een mini seksmachine tot jouw beschikking hebt. Heb je de pulsator in je kutje zitten, dan krijg je het gevoel écht te worden geneukt. Door een meneer met een lekkere grote, want de Stronic Drei Pulsator is bijna 24 cm. lang en heeft een diameter van 2.50 tot maximaal 4.00 cm. De invoerdiepte is 11.00 cm. Met voldoende glijmiddel op de Stronic Drei wordt de geslachtsdaad nóg realistischer, zodat je geweldig lekker gaat genieten

Wat maakt de Stronic Drei Pulsator tot de beste?

Waarom de Stronic Drei Pulsator unaniem door gebruikers, toy testers en recensenten in hun reviews beoordeeld wordt met een 10 en uitgeroepen wordt tot de beste vaginale en G-spot vibrator, heeft alles te maken met die op-en-neer bewegende metalen bal in combinatie met de speciaal gevormde schacht; die is om te beginnen gemaakt van lichaamsveilig, medische siliconen, wat de schacht fluweelzacht doet aanvoelen op de huid. De schacht heeft flinke ribbels en de top is gebogen. Doordat de metalen bal krachtig op-en-neer beweegt in de schacht stimuleren de ribbels en de top optimaal jouw G-spot, clitoris en alle andere gevoelige plekjes; de Stronic Drei Pulsator zorgt zo dus voor een totaal-ervaring. De Stronic Drei is niet alleen geschikt voor solo seks maar is ook ideaal voor koppels. Niet alleen vaginaal maar ook anaal te gebruiken.

10 standen, makkelijk te bedienen

De Stronic Drei is voorzien van 10 verschillende standen met 4 ritmes en 6 intensiteitsniveaus. Wat gebruikers als heel prettig ervaren is de bijzonder eenvoudige bediening. Op het handvat zitten 3 drukknopjes. De bovenste is de Fun-knop, daarmee zet je de pulsator aan en ook weer uit. Zet je het apparaat aan dan begint het in de standaard modus rustig op-en-neer te bewegen. Met de +knop navigeer je door de zogenaamde dynamic modes; dat zijn de 6 verschillende op-en-neer bewegingen, zoals de Roller ball, Rumba en Vienna Waltz. Met de -knop scroll je door de algorithmic modes; hiermee kun je pauzes inlassen tussen de stoten, de 4 ritmes, zoals de Rattle, Gallop en Dirty Dancing. Ben je uitgespeeld, dan druk je weer op de Fun-knop en de pulsator stopt onmiddellijk.

Wat is de lekkerste stand?

Op diverse fora lees je over ervaringen met de Fun Factory Stronic Drei Pulsator. De Stronic Eins en Zwei bestaan ook, maar de Drei-versie wordt als beste beoordeeld. Dit heeft te maken met die heerlijke ribbels en de stootkracht. Zo wordt de middelste stootsnelheid van de Drei door de meeste vrouwen het lekkerste gevonden, omdat in die stand de penetrerende beweging het meest realistisch aanvoelt. Dat erotisch prikkelende gevoel komt ook door de enorm dwingende kracht die achter de beweging zit. Daarentegen, in de snelste stand lukt het de Stronic Drei vrijwel niet meer dwingend op-en-neer te bewegen, het apparaat begint vooral hard te trillen en zo dus op een gewone vibrator te lijken.

De Stronic Drei Pulsator kun je tijdens het spelen in de handen houden, maar het apparaat kan ook handsfree worden gebruikt, wat de sensatie van door een lekkere kerel gepenetreerd te worden natuurlijk sterk verhoogt. In de handleiding wordt aan de hand van duidelijke afbeeldingen uitgelegd in welke positie je kunt gaan liggen, zodat je de pulsator niet hoeft vast te houden. Bijvoorbeeld door op je buik te gaan liggen of op je zij en hoe je vervolgens de benen positioneert.

Heel stil in gebruik

Ook in de hoogste stand is de Stronic Drei Pulsator heel stil. Je moet het apparaat tegen je oor aanhouden, wil je hem kunnen horen. Dit maakt de Stronic Drei heel geschikt om thuis discreet mee te kunnen spelen maar ook om mee te nemen op vakantie. Hij kan zelfs mee naar de camping! Ook in jouw lichtgewicht enkeldaks tentje (met kapotte ritssluiting) hoort niemand jou genieten! Maar dan moet je natuurlijk niet van genot beginnen te BRULLEN.

Waterdicht en oplaadbaar

De Stronic Drei is 100% waterdicht, neem hem dus lekker mee onder de douche of in bad. Schoonmaken doe je eenvoudig door de toy onder warm stromend water te houden en met een milde zeep te behandelen. Daarna goed afdrogen met een gewone doek. Het speeltje is oplaadbaar en kan met een volle accu ruim 2 uur voor speelplezier zorgen.

Conclusie

De Stronic Drei Pulsator is een vibrator die niet trilt maar krachtig en dwingend kan penetreren, wat een ongekend realistisch gevoel oplevert; het is alsof je echt geneukt wordt. De Stronic Drei wordt door gebruikers, toy testers en recensenten als de beste pulsator en G-spot vibrator beoordeeld; het apparaat werkt bijzonder effectief omdat het de gehele vagina stimuleert: de clitoris + de G-spot, een combinatie die bij de meeste vrouwen het meest volledige orgasme oplevert. Naast vaginale stimulatie is de Stronic Drei Pulsator ook heel geschikt om anaal te gebruiken.

Aanbieding: 10% korting

Besluit je via mijn weblog de Stronic Drei Pulsator te kopen, dan mag ik je 10% korting geven. Voer tijdens het bestellen van het product mijn kortingscode in, dan zie je de adviesprijs direct met 10% omlaag gaan. Kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza. Verzending is gratis. Je koopt bij het bekende EDC Internet uit Veendam.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie. Verzending is gratis.

bestellen
>> meer info <<

Demonstratie Video Stronic Drei Pulsator van Fun Factory


Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.