Bi Stronic Fusion Stotende Rabbit Vibrator

Verlang jij óók zo naar een BEEST in bed? Zonder haren en vieze poten. Zo’n HUNK (met een lekkere grote!) die de hele Kamasutra met je doorneemt, zonder te zuchten en te steunen: alle 64 standjes. HOPPA! Helaas, aan zo’n dekhengst kan ik je niet helpen, maar wat dacht je van een lekker WIPKONIJN? Ik heb het over de Bi Stronic Fusion Rabbit. Dit is géén ordinair neukertje, deze vibrator is héél bijzonder!

Aanbieding: 10% korting

Vandaag vertel ik je alles over de Bi Stronic Fusion Rabbit, de eerste dual-action vibrator die realistisch kan stoten en dit op-en-neer bewegen combineert met diepe vibraties tegen de clitoris en schaamlippen. Besluit je via mijn weblog de Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator te kopen, dan mag ik je 10% korting geven. Voer tijdens het bestellen op de bestelpagina mijn kortingscode in, dan zie je de adviesprijs direct met 10% omlaag gaan. Kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza. Verzending is gratis. Je koopt bij het bekende EDC Internet uit Veendam.

Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Paars
Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Roze

Hoe werkt de Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator?

Hoe werkt de Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator?De Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator stimuleert door te pulseren, zodat de gehele schacht krachtig en dwingend op-en-neer beweegt. Deze penetrerende werking wordt veroorzaakt door een sterke metalen bal die in de fluweelzachte siliconen schacht op-en-neer stoot. Er is geen andere stotende vibrator te vinden die zo realistisch de geslachtsdaad nabootst. Het vasthouden van de Bi Stronic Fusion is alsof je een mini seksmachine in handen hebt. Heb je de pulserende schacht in je kutje zitten, dan krijg je het gevoel écht te worden geneukt. De top van de vibrator is gebogen zodat de G-spot wordt geraakt en optimaal gestimuleerd. Tegelijkertijd wordt ook de vaginamond heerlijk verwent.

Maar de Bi Stronic Fusion doet méér…

Externe stimulator vibreert tegen de clitoris

De rabbit vibrator kan niet alleen pulseren, hij bezit ook een flexibele clitoris stimulator die met zijn extra brede vleugeltjes tegen zowel de clitoris als de schaamlippen kan vibreren. De Bi Stronic Fusion Rabbit is kortom de meest effectieve vibrator omdat hij in staat is de gehele vagina te stimuleren: de clitoris + schaamlippen + vaginamond + G-spot en omliggende gevoelige plekjes. Deze unieke dubbele stimulatie van stoten en vibreren levert een explosief orgasme op.

De Stronic Fusion heeft 2 motoren waardoor de vibrator extra krachtig zijn werk doet. De motoren zijn samen of ieder apart te gebruiken. Door de verschillende standen te combineren, kan het apparaat vibreren en pulseren op maar liefst 64 verschillende manieren. Je hoeft gelukkig geen raketgeleerde te zijn om de Stronic Fusion te kunnen bedienen. Op het handvat zitten 3 drukknopjes. De bovenste is de Fun-knop, daarmee zet je de pulsator aan en ook weer uit. Met de + en -knoppen regel je de verschillende patronen en snelheden van de op-en-neer bewegende metalen bal in de schacht en de verschillende vibraties van de flexibele clit stimulator.

Handsfree te gebruiken

Hoe werkt de Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator?De Bi Stronic Fusion kan handsfree worden gebruikt, wat de sensatie van echt gepenetreerd worden verhoogt. In de handleiding wordt aan de hand van duidelijke afbeeldingen uitgelegd in welke positie je kunt gaan liggen, zodat je de stotende rabbit niet hoeft vast te houden. Bijvoorbeeld door op je buik te gaan liggen of op je zij, en hoe je vervolgens de benen positioneert.

Heel stil, waterdicht en oplaadbaar

Ook in de hoogste stand is de Bi Stronic Fusion heel stil in gebruik. Je moet het apparaat tegen je oor aanhouden, wil je hem kunnen horen. De vibrator is 100% waterdicht, neem hem dus lekker mee onder de douche of in bad. Schoonmaken doe je eenvoudig door de toy onder warm stromend water te houden en met een milde zeep te behandelen. Daarna goed afdrogen met een gewone doek. Het speeltje is oplaadbaar met een usb-kabel en kan met een volle accu ruim 2 uur voor speelplezier zorgen.

Aanbieding: 10% korting

Besluit je via mijn weblog de Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator te kopen, dan mag ik je 10% korting geven. Voer tijdens het bestellen op de bestelpagina mijn kortingscode in, dan zie je de adviesprijs direct met 10% omlaag gaan. Kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza. Verzending is gratis. Je koopt bij het bekende EDC Internet uit Veendam.

De volgende twee modellen zijn beschikbaar:

Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Paars
Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Roze

Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator – Paars
Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator – Roze

Bi STRONIC FUSION by FUN FACTORY

Alle Fun Factory vibrators/pulsators

Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Paars
Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Roze
Lady Bi Rabbit Vibrator - Paars
Miss Bi Rabbit Vibrator - Zwart
Big Boss G5 Realistische Vibrator - Roze
Tiger G5 Vibrator - Zwart
Patchy Paul G5 G-Spot Vibrator - Roze
Vibrator Tiger G5 - Paars
Sharevibe Koppel Vibrator - Paars
Amorino MiniVibe 4 - Neon Blauw
Bouncer Dildo Met Metalen Balletjes - Zwart
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.