Exposed Darcy Mini Vibratie Eitje draadloos

Exposed Darcy Mini Vibratie Eitje draadloosHet Exposed Darcy Mini vibratie eitje van het merk Blush Novelties heeft alles waar een vibratie ei aan moet voldoen: het is klein en voelt fluweelzacht aan, waardoor het makkelijk is in te brengen en met het handige trekkoord weer te verwijderen. De trillingen zijn krachtig, zodat je echt wat gaat voelen.

Het eitje is zowel geschikt voor inwendige als externe stimulatie. Daarbij is dit luxe mini eitje oplaadbaar en je bedient het met een draadloze afstandsbediening. Met de twee buttons schakel je eenvoudig tussen 10 verschillende vibratiestanden, van zacht strelend tot hard masserend.

Afmetingen: lengte: 4.70 cm. / diameter: 3.30 cm. Het eitje is ook verkrijgbaar in een iets langer model met een lengte van 7.50 cm. (Tekst gaat verder…)

Leuk voor koppels

Het compacte formaat in combinatie met de wireless remote maakt dit vibrerende eitje heel geschikt voor koppels. Zij kunnen de Darcy Mini gebruiken bij het voorspel of tijdens geslachtsgemeenschap. Wat het voorspel betreft: de partner kan het eitje bedienen, wat heel spannend is, want hij/zij krijgt de volledige controle. Het is afwachten: wordt zij eerst langdurig verwend met zachte, diepe trillingen of knalt DE BRUUT hem gelijk in standje 10?

Openbare plekken

Vibratie Eitje draadloos voor op openbare plekkenMaar het kan altijd nóg spannender! De draadloze afstandsbediening heeft een bereik van maar liefst 15 meter. Dit maakt de Darcy Mini Vibrating Egg heel geschikt voor spannende avonturen op openbare plekken, zoals een feest of in een drukke treincoupé. Of wat te denken van een poepchique 5-sterren restaurant?! Zie je het voor je? Jullie zitten samen aan de gewokte kikkerbillen met zeewierkoekjes en de hete stierenballen in bourguignon saus. Als de ober komt vragen of alles naar wens is, knalt jouw LIEF het eitje in standje 10.

*KRIJS*
Ober: “BRANDT u de BEK, mevrouw?”

Advies: Dit eitje heeft een normaal geluidsniveau. Het is dus niet geschikt voor al te stille plekken in het openbaar.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Exposed Darcy Mini Vibratie Eitje draadloosWaterdicht

Het vibratie eitje is 100% waterdicht, je kunt er dus mee onder de douche maar hij kan ook mee in bad. Zwembad, een idee? Dan krijgt de knappe badmeester de remote control.

Hoe werkt de Darcy Mini?

Je zet de Darcy Mini aan door met je handpalm tegen de onderkant van het eitje te tikken. Er gaat een rood lichtje branden, dat betekent dat hij aan gaat. Zet de afstandsbediening aan (of uit) door de aan-/uitknop een paar seconden ingedrukt te houden. Als het eitje aan staat, dan gaat er een blauw lampje branden. Elke vibratiestand kun je harder en zachter zetten met de plus- en minknop. Zowel de afstandsbediening als het eitje heeft een aparte USB-oplaadkabel.

Hoe reinig je de Darcy Mini?

Het vibratie eitje is gemaakt van lichaamsveilig ABS (plastic). Dankzij de waterdichte buitenlaag is schoonmaken eenvoudig. Dat doe je met warm water en wat zeep. Een toy cleaner werkt ook prima. Afdrogen met een droge doek.

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Eigenschappen:

– Lengte: 4.70 cm.
– Diameter: 3.30 cm.
– Luxe model
– Klein formaat
– Zijdezachte buitenlaag
– Inclusief draadloze afstandsbediening
– 15 meter bereik
– Waterdicht
– Oplaadbaar
– 2 aparte USB-oplaadkabels

Meer vibrerende eitjes

Fifty Shades of Grey - Vibrerend eitje
We-Vibe Jive
Draadloos vibro ei zwart
Vibrerend Ei Afstand Bestuurbaar - Paars
›› Bekijk alle vibrerende eitjes

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.