Autoblow 2+XT likkende pijpmachine

Autoblow 2+XT hands-free blowjob machineEr wordt op internet veel gepraat over de Autoblow 2. Het apparaat wordt daarom verkocht met de slogan: “De pijprobot waar iedereen over praat!” Maar eerlijk is eerlijk, er wordt ook veel geklaagd over de Autoblow 2. Sommige bloggers uiten in hun reviews kritiek op het feit dat de Autoblow 2 wordt verkocht als blowjob simulator, maar volgens de testers lijkt het gevoel niet op een echte blowjob, simpelweg omdat bij een goede blowjob niet alleen aan de penis wordt gelikt maar ook wordt gezogen.

Simuleert likkende tong

En het is helemaal waar: de Autoblow 2 zuigt je niet af, hij doet wat anders. De kralen aan de binnenkant bewegen op en neer en masseren op die manier de schacht van de penis. Dit voelt aan alsof je verwend wordt door een mond. Dus niet een mond die zuigt, maar een tong die likt. Zo moet je de Autoblow 2. blowjob machine zien. Daarom noem ik de sextoy een likkende pijpmachine. Ben je op zoek naar een pijpmachine die je ‘melkend’ afzuigt, dan adviseer ik de Suck-O-Mat van het merk You2Toys. Dat is de beste keuze. Bekijk in de winkel. De beste vibrerende masturbators zijn trouwens de Pulse III Solo en de Tenga Flip Zero. Klik op de linkjes voor meer informatie.

Vandaag vertel ik je over de vernieuwde en in mijn geen verbeterde Autoblow 2+XT. Je kunt hem direct kopen door op een van de onderstaande productfoto’s te klikken.

Bestellen

Autoblow 2+XT Sleeve A
Autoblow 2+XT Sleeve B
Autoblow 2+XT Sleeve C
›› Bekijk alle Autoblow modellen

Autoblow 2+XT is verbeterd

De Autoblow 2+XT is een vernieuwde versie van de oudere Autoblow 2 en 2+. modellen. De vernieuwing mag je een verbetering noemen. Nog steeds is de Autoblow 2+XT een redelijk groot en zwaar apparaat en hij maakt nog steeds veel geluid, maar de penis wordt wel beter gestimuleerd zodat je gemakkelijk tot een orgasme kunt komen. De XT staat voor “extra tight”. Autoblow 2 +XT is om precies te zijn 50% nauwer dan de Autoblow 2+ masturbators en werkt niet met 3 maar met 5 op-en-neer bewegende massagearmen. Elke arm is voorzien van een rij kralen. De kralen masseren de penis en op die manier simuleert de machine een likkende tong. De snelheid van de bewegende armen is traploos te regelen.

Advies: Gebruik voor het beste resultaat voldoende glijmiddel op waterbasis. Verwijder de binnenste sleeve om deze te reinigen en maak het schoon met lauwwarm water en toycleaner. Doordat de sleeve van de Autoblow 2 van siliconen is gemaakt, kan hij alleen gebruikt worden in combinatie met glijmiddel op waterbasis. Siliconen glijmiddel maakt het materiaal poreus, waardoor de sleeve niet meer hygiënisch schoon te maken is en het gebruik hiervoor bij dit speeltje dus zeer af te raden is. Het zachte en rekbare siliconen materiaal voelt prettig aan de penis.

Sleeves

De Autoblow 2+XT blowjob simulator heeft een inwendige vering die zich aanpast aan de grootte van jouw penis, waardoor de Autoblow door elke man gebruikt kan worden. Er zijn 3 verschillende sleeves verkrijgbaar. Sleeve A is geschikt voor een omtrek van 7,5 – 10 cm. Sleeve B is geschikt voor een omtrek van 10 tot 14 cm. Sleeve C is geschikt voor een omtrek van 14 – 16 cm. De meest populaire maat is sleeve maat B. De A sleeve heeft een ingang en schacht die smaller is waardoor de Autoblow nog nauwer om de penis sluit. Mannen die zeker willen zijn van flink wat stimulatie kiezen voor de A sleeve.

Krachtige motor

De Autoblow 2+XT werkt met een extra sterke motor die zijn voeding met een stekker uit het stopcontact haalt. Deze power zorgt voor een krachtige en effectieve massage van de penis waardoor de meeste mannen gemakkelijk tot een orgasme kunnen komen. Dat is dus het grote voordeel van een sterke, krachtige motor. Het nadeel van die enorme power is dat de Autoblow 2+XT, net als trouwens al zijn voorgangers, veel geluid produceert. De buren zullen je niet horen, maar gebruik de machine niet op de camping. 😉 Overigens maken de meeste volledig automatische en/of vibrerende masturbators vanwege hun bewegende onderdelen veel geluid. Is dat heel erg? Ach. Waarom? Van masturberen word je doof. 😉

Bestellen

Autoblow 2+XT Sleeve A
Autoblow 2+XT Sleeve B
Autoblow 2+XT Sleeve C
›› Bekijk alle Autoblow modellen

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.