Njoy Pure Wand – Goede g-spot en prostaat dildo

Njoy Pure Wand - Metalen g-spot en prostaat dildoJe zou het misschien op het eerste oog niet zeggen, maar deze kromme stalen slungel is volgens sex toy testers de beste dildo ter wereld. Het is de Njoy Pure Wand, te koop bij VibratorPlaza.nl. Met dit stuk gereedschap kunnen vrouwen hun G-spot en mannen de prostaat masseren. Het bijzondere aan deze metalen dildo is dat hij uitermate goed zijn werk doet. Dat de dildo zo effectief is komt door zijn merkwaardige vorm en flinke gewicht.

Hefboom-werking

De Njoy Pure Wand heeft een opvallend gebogen schacht met op ieder uiteinde een bol. De dildo heeft een totale lengte van 20.00 cm. De maximale diameter is 3,80 cm. De twee bollen aan het uiteinde verschillen in grootte. Het ene bolletje is 2.5 cm., het andere bolletje 3.8 cm. Elke bol kan gebruikt worden voor vaginale en anale penetratie en G-spot en P-spot (prostaat) massage. De Njoy Pure Wand is niet toevallig heel lang en krom. Door de extra lengte en vooral de gebogen vorm kun je overal goed bijkomen maar ook de juiste hoeveelheid druk uitoefenen.  Zijn lengte en kromming maken dat de dildo als een soort hefboom werkt waarmee je op een bijna magische manier contact maakt met de G-spot of P-spot. Het is niet zomaar dat het woordje ‘wand’ ‘toverstokje’ betekent.

Flink gewichtNjoy Pure Wand - Metalen g-spot en prostaat dildo

De Pure Wand is niet alleen een grote maar ook heel zware jongen. Hij weegt ongeveer 680 gram. Net als zijn merkwaardige vorm heeft ook het gewicht een functie. Dat enorme gewicht is nodig omdat de G-spot maar ook de prostaat voor een effectieve massage flink wat druk nodig hebben. De Wand mag dan zwaar aanvoelen, de dildo is tóch prettig in gebruik. Het speeltje is van zichzelf al bijzonder glad maar met wat glijmiddel glijdt de dildo nóg makkelijker in en uit.

De Njoy Pure Wand is uit één stuk gegoten in 316 klasse medische kwaliteit roestvrijstaal en is met de hand gepolijst. De Pure Wand is dus niet alleen een genot om te gebruiken, maar ook een genot om naar te kijken en om vast te houden. De dildo is glad en duurzaam en blijft een leven lang mooi.

Tip: Gebruik je mijn kortingscode (vetgedrukt): vibratorplaza, dan gaat de prijs met 10% omlaag. Voer deze code in op de bestelpagina. Verzending is gratis. Bestellen kan hieronder. De toy wordt geleverd in een zeer luxe bewaarbox met een zachte satijnen voering.

Bestellen

Njoy Pure Wand
›› Bestel de Njoy Pure Wand in de winkel
›› Bekijk alle producten van Njoy
›› Bekijk alle metalen dildo’s
›› Bekijk alle dildo’s

Meer informatie

Wil je meer informatie over de Njoy Pure Wand dan adviseer ik te kijken op mijn andere weblog dildootjes.nl. In het artikel ‘Wat is de beste dildo?‘ geef ik citaten uit reviews van bloggers en som in 8 punten op waarom je de Njoy Pure Wand dildo zou moeten… pardon… WILLEN kopen. Ook vertel ik hoe mannen met de Njoy Pure Wand hun prostaat het beste kunnen masseren. Op blog.shoppie.nl vertel ik waarom je beter geen namaak variant kunt aanschaffen.

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.