Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator

Fuck Me Silly 3 Mega MasturbatorDe benen van de buurvrouw zijn lang! Ooh La La. Maar met die benen rent ze hard weg. En jij maar achter haar aanrennen! Daar heb je toch geen reet aan? Dan heb je veel liever de Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator. Bekijk in de shop. De makers van deze sexpop moeten hebben gedacht: de mooiste kant van de vrouw is toch écht haar achterkant. De Fuck Me Silly 3 is een levensgroot model van een op haar buik liggende vrouw met twee heerlijke ronde billen, een superstrak kutje, een nog strakker kontje en zoals gezegd: twee sexy lange benen die je van elkaar kunt trekken, met aan het einde prachtig gevormde voeten. De Fuck Me Silly 3 kun je op drie manieren neuken: vaginaal, anaal, maar ook tussen de voeten. Smeer eerst je penis in met glijmiddel op waterbasis, kruip daarna lekker op de pop, spreid haar benen en stop jouw erectie diep in haar kutje of kontje. Houd je van seks met voeten? Stop hem er maar tussen! Wanneer je haar voeten bij elkaar knijpt, dan past jouw penis daar perfect tussen. Zo kun je de meest realistische footjob ervaren. De Fuck Me Silly 3 weegt in totaal maar liefst 13 kg. en is gemaakt van Fanta Flesh LifeLike skin, dat is heel rekbaar kunstvlees dat heel realistisch aanvoelt. De Fuck Me Silly 3 ZIET en VOELT er niet alleen bijzonder natuurlijk uit, het Fanta Flesh materiaal KLINKT ook levensecht. Sla die dame met haar lange benen maar eens lekker op haar billen! *pets* *pets* Hoor je wel? *pets* Sloeg zij nou terug?

Lengte: 110 cm
Breedte: 34.3 cm
Hoogte: 17.8 cm
Gewicht: 13.61 kg

Advies! Gebruik je mijn kortingscode (vetgedrukt): vibratorplaza, dan gaat de prijs met 10% omlaag. Voer deze code in op de bestelpagina. Verzending is gratis. Bestellen kan hieronder.

Bestellen

Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator

Alle Fuck Me Silly modellen

Dirty Talk - Interactive Fuck Me Silly Masturbator
Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator
Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator
Fuck My Big Black Ass
Fuck Me Silly Mega Masturbator
Mega Fuck Slut Mega Masturbator
Ultimate Fantasy Dolls Kitty
Ultimate Fantasy Dolls Carmen
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.