Fuck Me Silly Dude Mega Masturbator

Fuck Me Silly Dude Mega MasturbatorTot nu toe heb ik uitsluitend Fuck Me Silly producten besproken die speciaal gemaakt zijn voor hetero mannen. Een masturbatie toy die bedoeld is voor vrouwen is de Fuck Me Silly Dude Mega Masturbator. En vanzelfsprekend(!), ook mannen die van anale seks houden mogen deze Dude lekker misbruiken. De Fuck Me Silly Dude van het merk PipeDream Extreme is een sexy atletisch mannen torso met tussen zijn benen (waar zijn de benen?) een indrukwekkend grote erectie. Deze toy boy is levensgroot en gemaakt van Fanta Flesh life like skin, het zachte en flexibele TPR rubber dat aanvoelt als een echt lichaam. De Dude heeft een torso die is gezegend met lekkere stijve tepels, een mooie sixpack en een levensechte stijve penis. De pik heeft een lengte van 20.3 centimeter en een diameter van 4.45 centimeter en is zowel geschikt voor vaginaal als anaal gebruik. Dit maakt dat deze masturbator niet alleen door vrouwen maar ook door mannen kan worden gebruikt. Niet alleen spannend voor solo spelletjes, maar ook samen met een partner.

Fuck Me Silly Dude Mega MasturbatorDe Fuck Me Silly Dude Mega Masturbator heeft levensechte ballen die je stevig kunt vastpakken. Onderaan de ballen bevindt zich een anus. Deze opening is rekbaar en geschikt voor penetratie. De Fuck Me Silly Dude is waterproof en 100% veilig voor het lichaam. Advies: gebruik altijd wat glijmiddel op waterbasis en reinig de toy na gebruik eenvoudig met een toy cleaner. De Fuck Me Silly Dude is groot en zwaar. Voor de beleving is dat fantastisch. Leg hem op zijn rug op bed en smeer zijn pik maar lekker in. Het gewicht is 11.5 kilo. Afmetingen zijn; 68,6 cm. (lengte) en 48.3 cm. (breedte). Lengte Penis: 20.3 cm. Diameter Penis: 4.45 cm.

›› Te koop bij Bol.com

Bekijk ook

PDX mega masturbator

Alle Fuck Me Silly modellen

Dirty Talk - Interactive Fuck Me Silly Masturbator
Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator
Fuck Me Silly Mega Masturbator
Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator
Mega Fuck Slut Mega Masturbator
Ultimate Fantasy Dolls Kitty
Ultimate Fantasy Dolls Carmen
Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.