Fuck My Big Fat Titties Borsten Masturbator

Misschien heb jij wel niets met dikke billen en geniet jij veel meer van grote borsten. Maar met grote borsten is het oppassen geblazen, want kijk je daar te lang naar dan *pats*. En als je erin knijpt… Dan sta je op #MeToo. *hak* En dat wil je niet! Wat vind je van de Fuck My Big Fat Titties Mega masturbator?

Naar deze tieten mag je uren kijken. En je mag ze aanraken! Je mag ze strelen, masseren en kneden, kortom: je mag ermee spelen zoals jij dat wilt. Zuig aan de roze harde tepels of knijp er lekker in. En als je daar opgewonden van raakt, dan schuif je jouw pik er tussen en duw je de tieten lekker tegen elkaar aan voor een heerlijke titfuck. De borsten van de Fuck My Big Fat Titties Masturbator hebben een dubbele D cupmaat en zien er niet alleen bijzonder realistisch uit, ze voelen ook opvallend natuurlijk aan. De volle ronde prammen zijn gemaakt van zacht en flexibel Fanta Flesh materiaal dat aanvoelt als een echte huid. De Fuck My Big Fat Titties kun je gebruiken zoals jij dat graag wilt, bijvoorbeeld staande (zoals op de foto) maar je kunt de pop ook op de rug leggen en haar zo tussen de omhoog staande borsten neuken. De Fuck My Big Fat Titties is 100% waterdicht, dus neem jouw rondborstige vrouw gerust mee onder de douche. Daar wordt zij NAT van!

›› Te koop bij Bol.com

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.