Mega Fuck Slut Mega Masturbator

De dame die je hier op haar rug ziet liggen is een hele dure mevrouw. Ze kost om precies te zijn € 999,00. Maar trekt de chique kakmadam haar kleren uit, dan verandert zij in een goedkope lellebel, die zich maar wat graag in alle gaten laat doen. Dat zijn er twee: een vagina en anus, gemaakt van zacht, flexibel Fanta Flesh materiaal dat opvallend levensecht aanvoelt. Wanneer jij jouw erectie in een van de twee openingen stopt en begint te neuken, dan zul je versteld staan hoe geweldig lekker het Fanta Flesh materiaal jouw penis verzwelgt en masseert. Ook de billen en borsten voelen zeer realistisch aan en bewegen heel natuurlijk mee met elke stoot.

Voor- en achterkant

Een kakmadam neukt zoals je weet alléén op stand, deze slettebak doet het in álle standjes. De levensgrote Mega Fuck Slut Mega Masturbator verschilt namelijk met de andere Fuck me Silly poppen doordat deze zowel aan de voorkant als achterkant een realistische vorm heeft. Leg je de masturbator dus op haar buik, dan krijg je een mooie rug met twee welgevormde billen tot je beschikking. In deze stand neuk je haar doggy style tussen haar schaamlippen of lekker diep anaal. De pop kun je ook vanaf de zijkant neuken. Kortom, de slet is zo plooibaar als de pest, niks is te gek. Ben je geen billen- maar een tietenman? Schuif hem dan fijn tussen haar zachte borsten voor een spannende booby fuck.

Eigenschapen op een rij:

– Naam: Mega Fuck Slut Mega Masturbator
– Merk: PipeDream Extreme
– Categorie: Love Dolls
– Levensgrote vorm
– Levensecht aanvoelend materiaal (TPR)
– Realistisch gevormd
– Waterproof
– Geen weekmakers
– Gewicht: 17000 gram
– Afmeting verpakking: 68.6 x35.6 x21. cm
– Kleur: Huidkleur

Advies! Gebruik je mijn kortingscode (vetgedrukt): vibratorplaza, dan gaat de prijs met 10% omlaag. Voer deze code in op de bestelpagina. Verzending is gratis. Bestellen kan hieronder.

Bestellen

Mega Fuck Slut Mega Masturbator

Demonstratie Video: Pipedream Extreme Fuck Slut Mega Masturbator

Alle Fuck Me Silly modellen

Dirty Talk - Interactive Fuck Me Silly Masturbator
Fuck Me Silly 3 Mega Masturbator
Fuck Me Silly 2 Mega Masturbator
Fuck My Big Black Ass
Fuck Me Silly Mega Masturbator
Mega Fuck Slut Mega Masturbator
Ultimate Fantasy Dolls Kitty
Ultimate Fantasy Dolls Carmen

Politiebericht: ze hebben haar hoofd gevonden!

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.