Stotende vibrator Bed Opblaasbare Sexmachine

Dark Magic Thrusting Bed Opblaasbare SexmachineGa eens naar bed met een luchtbed. Ik heb het over de Dark Magic Thrusting Bed Sexmachine. Dit anatomisch gevormde ligbed is opblaasbaar en heeft aan het voeteneinde een stootcomponent waar je één van de drie bijgeleverde vibrators op kunt aansluiten. Zo maak je van dit luchtbed een onvermoeibare sexmachine. Als je de vibrator in de adapter hebt geschroefd, begint de pik te trillen. Doe je benen wijd, ga tegen de rugleuning zitten en laat je heerlijk neuken. Met de radiografische afstandsbediening bedien je het beweegbare mechanisme. De vibrerende dildo kan in meerdere snelheden op en neer stoten.

Het ligbed ligt comfortabel omdat het anatomisch is gevormd. Alle componenten van het bed zijn afzonderlijk op te blazen. Naast een rugleuning is het bed ook voorzien van kussentjes waar je jouw benen op kunt laten rusten.

Dark Magic Thrusting Bed Opblaasbare SexmachineDe 3 vibrerende dildo’s zijn eruit als echte pikken. Ze zijn huidkleurig, hebben een eikel en aders op de schacht. De verschillen zitten hem in de vorm, lengte en omvang. De grootste vibrator is 23 cm. lang, de kleinste heeft een lengte van 18,5 cm. Deze kleinere dildo is slanker dan de rest en heeft een gekromde schacht waardoor hij ideaal is voor G-spot stimulatie. Hij is ook prima anaal te gebruiken doordat hij een taps toelopende gladde top heeft. Hij glijdt dus gemakkelijk naar binnen.  De 3 vibrators zijn ook los van het ligbed te gebruiken.

Het ligbed is veerkrachtig en kan max. 136 kg. dragen. Het ligbed hoef je niet zelf op te blazen, je krijgt er een handige voetpomp bij.

“Buurman?”
“Ja?”
“Wil jij LEKKER POMPEN?”

Op de bestelpagina vind je alle foto’s.

Bestellen

Product: Dark Magic Thrusting Bed Sexmachine
Waar te koop: Vibratorplaza.nl
Prijs: € 199,95

Afmetingen vibrators:
Grote vibrator: 23 cm, Ø 3,6 – 4,1 cm
Medium vibrator: 19,5 cm, Ø 3,6 – 4,1 cm
Small vibrator:m 18,5 cm, Ø 2,8 – 4,3 cm

Afmetingen van het ligbed:
De basis is 140 cm. lang, 70 centimeter breed en 25 centimeter hoog. Het lig oppervlak is 80 centimeter tot aan het hoofdeinde.

Batterijtypes: 12V-batterij & 8x C + 5x AA batterijen.

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.