Happy Rider – Like a Sexmachine, voor vrouwen en mannen

De Happy Rider van You2Toys is niet meer leverbaar. Beste alternatief is de Roterende G- & P-Spot Machine van hetzelfde merk. Ook op deze betaalbare machine kun je ontspannen gaan zitten. Zowel te gebruiken door vrouwen als mannen. Aanrader. Bekijk hier.

Veel vrouwen komen vooral gemakkelijk en intens klaar door stimulatie van enkel en alleen de clitoris. Zij masturberen daarom het liefst met hun vingers of met behulp van een opleg vibrator. Er zijn natuurlijk ook vrouwen die het heerlijk vinden om gepenetreerd te worden en zodoende niet alleen clitoraal maar ook vaginaal klaarkomen. Het standje waarin geslachtsgemeenschap plaatsvindt kan grote invloed hebben op de intensiteit van het orgasme.

Het is bijvoorbeeld algemeen bekend dat het lapdance standje of de woman-on-top positie vrouwen de beste stimulatie oplevert; gehurkt zittend op de man komen vrouwen het meest volledig en intens klaar doordat zij zelf de volledige controle hebben over de beweging, diepte en snelheid van de penetratie. Zo kunnen zij in hun eigen tempo de seksuele opwinding opbouwen die zijn ontlading vindt in de climax.

Happy Rider sexmachine neukt in woman-on-top positie

Seksmachine neukt in woman-on-top positie You2ToysWaar haal je zo gauw een lekkere kerel vandaan om bovenop te gaan zitten? Kijk eens ONDER je bed! Daar staat de Happy Rider – Like a Sexmachine van You2Toys, die speciaal ontworpen is voor die heerlijke woman-on-top positie. Toegegeven: de Happy Rider zoent je niet, streelt je niet en pakt je ook niet even lekker bij de billen. Maar de machine kan jou wel neuken zoals geen man dat kan, namelijk met wel 50 tot 300 stoten per minuut. Dat is omgerekend zo’n 5 stoten per seconde. Dat lukt opa niet meer!

Met de draaischakelaar is de stoot functie stuurloos regelbaar, zo heb jij de totale controle over dit beest in bed. Je gaat ontdekken dat de machine niet gewoon kan neuken, maar ook langzaam kan naaien, kieren, soppen en fleppen en jou lekker hard kan palen, ketsen, pompen en rammen. Het apparaat kan ook gewoon een punt zetten. En jij kunt hem ook even uitzetten, zodat je op adem kunt komen.

Bij de Happy Rider zitten 2 dildo’s gemaakt van TPE (veilig materiaal). De eerste is een natuurlijke penis dildo van 19 cm. lang en met een prettige diameter van 3,5 cm. De tweede dildo die op de sexmachine is te bevestigen heeft genotsnoppen op de schacht en is uitgerust met een clit en anus verwenner. De dildo is 13,5 cm. lang en is aangenaam slank met zijn diameter van 4 cm.

Ik schrijf eerder dat de Happy Rider sexmachine van You2Toys geen man van vlees en bloed is. Wat de machine wel kan, als een van de weinige op de markt, is ejaculeren! De twee dildo’s zijn namelijk met een bijgeleverde spuit te vullen met kunstsperma. Met 1 druk op de knop kun jij de piemels heerlijk laten spuiten.

De Happy Rider is anatomisch perfecte gevormd, zodat je zelf optimaal kunt genieten, zoals beschreven in gehurkte houding, maar ook in andere posities. Afmeting: ca. 37,5 cm lang, 22 cm breed, 17 cm hoog. De stof is makkelijk schoon te maken.

Happy Rider sexmachine ook geschikt voor mannen

Seksmachine neukt in woman-on-top positie You2ToysSexmachines worden niet alleen door vrouwen gebruikt, maar juist vaak ook door mannen. Dat ik in mijn inleiding schrijf over de woman-on-top positie is misschien begrijpelijk, maar zeker niet volledig. De Happy Rider van You2Toys is ook heel geschikt voor de man-on-top positie. Hierboven beschreef ik de 2 opzetstukken bij de machine. De dildo’s zijn door hun slanke omvang zeer geschikt voor anale penetratie. Zeker wanneer voldoende glijmiddel wordt gebruikt. De anus is net als de penis en vagina een erogene zone, een plek dus vol gevoelszenuwen die bij aanraking seksuele gevoelens kan opwekken.

Geneukt worden in de anus door een machine is daarnaast vooral ook lekker doordat de P-spot (mannelijke g-spot) of prostaat gestimuleerd wordt. De prostaat is een klein knobbeltje ter grootte van een walnoot dat ongeveer 5 centimeter diep in de anus verborgen zit. Stimulatie van de prostaat leidt tot krachtige orgasmes, zeker in combinatie met masturbatie.

Eerder in mijn artikel schrijf ik dat de Happy Rider geen echte man van vlees en bloed is. Is dat een teleurstelling? Niet als je gewoon even lekker hard geneukt wil worden. Of juist langzaam genaaid. Als enige op de markt kan de sexmachine van You2Toys nog iets anders leuks: ejaculeren! De twee bijgeleverde lullen kun je met een bijgeleverd spuitje vullen met kunstsperma. Met 1 simpele druk op de knop kun jij de dildo’s echt laten spuiten. Om jaloers op te worden!

De Happy Rider van You2Toys is niet meer leverbaar. Beste alternatief is de Roterende G- & P-Spot Machine van hetzelfde merk. Ook op deze betaalbare machine kun je ontspannen gaan zitten. Zowel te gebruiken door vrouwen als mannen. Aanrader. Bekijk hier.

›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines
›› Bekijk alle stotende vibrators

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.