Louisiana Lounger neukmachine kopen

Louisiana Lounger neukmachine kopenAls je mocht kiezen tussen 1. een lekkere vent of een bloedmooi wijf in je bed en 2. een bunkergeile seksmachine, dan kies je natuurlijk voor het laatste. 😉 Weliswaar streelt, zoent en beft een neukmachine niet, en vieze woordjes in je oor fluisteren kan hij ook niet, maar een neukmachine kan jou wel eindeloos lang lekker neuken. En soms is dat gewoon even het enige waar je naar verlangt: solo seks, maar dan wat ruiger en zonder je handen of een vibrator te hoeven gebruiken.

De Louisiana Lounger van You2Toys is zo’n neukmachine die jou uit je dak doet gaan en jou eindeloos lang in de zevende hemel laat zweven. De machine neukt namelijk met wel 200 stoten per minuut! Dat is omgerekend zo’n 3 stoten per seconde. Geen man die zo vlug wippen kan!

De Louisiana Lounger zet je niet op bed neer, maar is zélf een ligbed, dat geheel opblaasbaar is met een voetpomp. De Louisiana Lounger ligt niet alleen zacht maar ook heel comfortabel doordat het ligbed volledig anatomisch is gevormd. Aan het voeteneinde van het ligbed is het stootcomponent bevestigd. Hierin zit ook de adapter voor een van de 3 bijgeleverde vibrators. De stotende functie van de vibrators zijn met de handige draadloze afstandsbediening makkelijk zelf te bedienen.

De vibrators zijn ook los te gebruiken en bestaan uit een roze G-spot-Vibrator (12 cm lang, Ø 3 cm.), een huidkleurige penis vibrator (14 cm lang, Ø 3,5 cm.) en een lilakleurige penis vibrator (17 cm lang, Ø 3,5 cm-4 cm.). De vibrators zijn glijvriendelijk en traploos regelbaar. Batterijen worden meegeleverd. Het zwarte opblaasbare ligbed is zoals gezegd op te pompen met een voetpomp, je krijgt er een reparatiesetje bij. Afmetingen van het bed als het is opgeblazen:160 cm lang, 80 cm breed, hoofdeinde 50 cm , voethoogte 25 cm. Hand en voetenkels kunnen aan het ligbed vastgebonden worden. Op de demonstratie video van de Louisiana Lounger onderaan de pagina zie je de machine in werking.

Op de bestelpagina vind je de prijs en overige informatie. De Louisiana Lounger is een van onze goedkopere en best verkochte seksmachines.

bestellen
>> meer info <<

Bekijk ook: Stotende vibrator Bed Opblaasbare Sexmachine

De beste seksmachines

›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines
›› Bekijk alle stotende vibrators

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.