MotorBunny Original beste seksmachine voor vrouwen

Vandaag vertel ik waarom de MotorBunny Original de beste seksmachine is voor vrouwen. De MotorBunny kun je bij Vibratorplaza.nl kopen. Als je onze kortingscode gebruikt gaat van de prijs 10% af. Discount code is (vetgedrukt): vibratorplaza. De machine kost met 10% korting dus nog € 899,10.

MotorBunny Original seksmachine

Spring naar de onderwerpen
1. De beste seksmachine voor vrouwen;
2. De Girl on top positie;
3. Ook voor mannen;
4. Wat zijn de nadelen?
5. In de aanbieding

De meeste seksmachines die wij verkopen zijn apparaten met daarop een dildo bevestigd die in zijwaartse richting stotende bewegingen maakt. Deze vaak dure neukmachines worden best goed verkocht, dus ze worden graag gebruikt, zou je denken. Door vrouwen, welteverstaan. Wanneer je echter online reviews leest over bijvoorbeeld de hoog gewaardeerde Gigolo Fucking Machine dan ontdek je dat het vaak mannen zijn die dit soort machines aanschaffen. Dat kan zijn om zelf te gebruiken (voor anale en prostaat massage) maar ook om cadeau te doen aan hun partner, meestal een dame. De vraag is: zit mevrouw te wachten op zo’n wipkonijn? Het antwoord is: sommige vrouwen wel, maar de meeste niet. Deze vrouwen worden alleen gelukkig van de Motorbunny Original Seksmachine. Waarom? Lees verder…

>> Spring naar de onderwerpen

De beste seksmachine voor vrouwen

De beste seksmachine voor vrouwenDe MotorBunny Original is om 2 belangrijke redenen de beste seksmachine voor vrouwen:

  1. De machine maakt geen stotende bewegingen maar stimuleert de clitoris op een directe, effectieve manier. Welke dat is leg ik uit.
  2. Op de MotorBunny Original neem je plaats in de girl-on-top positie. Dit is de beste positie om tot een volledig en intens orgasme te komen.

Niet penetreren maar stimuleren

De meeste vrouwen komen tijdens de geslachtsdaad niet of heel moeilijk tot een orgasme op de gebruikelijke manier, en dat is: penetratie. De Motorbunny Original penetreert daarom niet, maar stimuleert de clitoris op een directe manier. Een bijzonder effectieve manier: de dildo, die niet zijwaarts werkt maar bovenop is gemonteerd, maakt draaiende bewegingen en tijdens deze rotaties vibreert de kunstpenis krachtig; de intensiteit van de trillingen en de snelheid van de draaibewegingen zijn met de “Buzz” en “Twirl” functie gemakkelijk met de bijgeleverde afstandsbediening te regelen.

De Girl on top positie

De Girl on top positieGewone neukmachines werken zoals gezegd met een dildo die in zijwaartse richting werken. Veel effectiever is een dildo waar je bovenop gaat zitten, dus in de Girl on top positie. Door gehurkt bovenop de machine te gaan zitten, komen vrouwen het meest volledig en intens klaar; zij hebben de volledige controle over de beweging, diepte en snelheid. De girl-on-top positie zorgt dus voor de beste stimulatie. Altijd in deze positie zal de dildo tegelijkertijd gaan vibreren en roteren, zodat zowel de clitoris als de G-spot optimaal worden gestimuleerd. Ook vrouwen die niet of moeilijk kunnen klaarkomen op de gebruikelijke manier krijgen op de Motorbunny Original altijd een diep en krachtig orgasme, vaak zelfs meerdere keren achter elkaar.

>> Spring naar de onderwerpen

Ook voor mannen

De Motorbunny is geschikt voor vaginale en G-spot stimulatie, maar de machine is ook geschikt voor mannen. Zij kunnen met de bijgeleverde hulpstukken de anus en de dieperliggende prostaat masseren. Alle losse onderdelen zijn makkelijk schoon te maken met lauwwarm water en toycleaner.

Wat zijn de nadelen?

Na al dat jubelen en juichen komt de vraag op: Heeft de Motorbunny Original Seksmachine ook nadelen? Wij kennen er twee:

1. De Motorbunny Original Seksmachine is een bijzonder krachtige machine, niet alleen omdat hij effectief is, maar ook gewoon omdat hij een krachtige motor heeft. En je begrijpt: die hoor je! Ook opa van 80 hoort die. De Motorbunny maakt kortom veel geluid. Naast de motor hoor je ook de draaiende bewegingen van de dildo. De bekende sextoy tester en blogger Cara Sutra schrijft op haar blog over het geluid van de MotorBunny (in vergelijking met de Sybian) het volgende:

“It’s incredibly powerful and the motor used is stronger than the one in the Sybian®. This gives a higher vibration of 7,000RPM. It also twirls slightly faster than the Sybian®. In use though, they both feel pretty similar except for the noise. The Sybian® is a very noisy machine but the MotorBunny is even noisier. In a side by side comparison, the noise levels at low and high speeds are noticeably higher than the Sybian®. This isn’t really a big problem though as the Sybian® is also a noisy beast. I downloaded an app to measure the noise and with that, the MotorBunny came in at 74dB with the Sybian® at 72dB.”

Wil je het geluid van de MotorBunny beluisteren? Klik op deze link voor een youtube video.

2. De MotorBunny heeft een tweede nadeel: net als de Sybian is hij erg duur. Overal op internet betaal je rond de € 1100,00. Daar zakt je broek van af! De Sybian is trouwens nog duurder, om die reden verkopen wij de Sybian niet.

In de aanbieding

De MotorBunny kun je vanaf vandaag bij Vibratorplaza.nl kopen en kost op het moment van schrijven € 999,00. Verzending is gratis. Als je onze kortingscode gebruikt gaat van de prijs 10% af. Discount code is (vetgedrukt): vibratorplaza. De machine kost met 10% korting dus nog € 899,10.

Lees ook: De Sybian kopen? Advies: kies de MotorBunny

>> Spring naar de onderwerpen

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.