Palm Power Pocket Mini – De beste mini wand vibrator

>> Ook te koop bij Bol.com

– Beste mini wand vibrator
– Slechts 9 cm. lang
– Krachtige motor
– Diepe trillingen
– Stil tijdens gebruik
– 4 vibratie snelheden / 3 patronen
– Drukknop op handige plek
– Flexibele nek voor gerichte stimulatie
– 100% veilige materialen
– Kan mee onder de douche (spatwaterdicht)
– Oplaadbaar met usb-kabeltje
– Inclusief mini opbergtasje

De beste mini wand vibrator

Wie met Google zoekt naar reviews over de PalmPower Pocket, komt vrijwel alleen maar heel positieve ervaringen van gebruikers tegen. Sommige bloggers en sextoy testers beoordelen deze mini wand vibrator zelfs als de beste in zijn soort. Waarom is de PalmPower Pocket een heel goede vibrator? Daar zijn de volgende redenen voor te geven: 1. de vibrator heeft een krachtige motor die diepe trillingen afgeeft; 2. de materialen zijn 100% veilig voor het lichaam en zijn van een goede kwaliteit met een lange levensduur; dit geldt ook voor de motor. 3. voor een betrekkelijk lage prijs krijg je een heel fijn seksspeeltje, dat je makkelijk naar een hoogtepunt brengt.

Krachtige motor met diepe trillingen

1. De PalmPower Pocket is uitgerust met een heel krachtige motor die ook in de lage trilstanden diepe en intense vibraties afgeeft. Dit is op zichzelf al een knappe prestatie voor zo’n klein apparaatje. De vibrator is slechts 9 cm. lang en past dus met gemak in de palm van jouw hand. Hij heeft een flexibele nek waardoor de kop alle kanten op kan bewegen. Dit maakt de wand vibrator heel geschikt voor precieze stimulatie van de intieme delen. De massager heeft 4 krachtige vibratie snelheden plus 3 verschillende vibratie patronen. Die patronen zijn niet zo indrukwekkend, maar de vibratie snelheden zijn wel erg fijn. Vooral de eerste 2 zijn lekker diep.

Veilige materialen

2. De PalmPower Pocket is gemaakt van 100% veilige materialen die een lange levensduur hebben. Alle Palm Power wand vibrators, dus ook deze mini, zijn in staat om hun extreme kracht te leveren door de zogeheten PowerBullet® technology. PowerBullet® motors zijn opmerkelijk krachtige motors die voorzien zijn van een type batterij met een bijzonder lange levensduur.

​Stil en oplaadbaar

Je ontvangt deze discrete vibrator in een mini toybag waardoor je je favoriete seksspeeltje altijd mee op reis kan nemen. De Palm Power Pocket is stil tijdens het gebruik en hij is oplaadbaar met het usb-kabeltje. Het is een goede vibrator (voor een schappelijke prijs) die jou met zijn diepe vibraties naar een hoogtepunt brengt.

>> Ook te koop bij Bol.com

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.