Pandora’s Box Sexmachine LoveBotz

Pandora's Box Sexmachine LoveBotzIn het studentenhuis…

“Als ze me missen, dan ben ik vissen!”, roept Annette, terwijl ze opstaat uit haar stoel en van tafel loopt.
“Vissen?”, zegt Mirjam verbaasd. Ze moet even lachen. “Ga je een leuke jongen aan de haak slaan? Niks geworden met die Volendammer?”, vraagt ze voorzichtig.
Annette staat in de deuropening. Ze schudt met haar hoofd en antwoordt: “Die Volendammer heb ik teruggegooid, die was te klein. En hij stonk.”
“Gadverdamme! Naar vis?”
Annette loopt de kamer weer in en gaat op tafel zitten. “Ach,” zegt ze, een beetje mijmerend, “Het ging eigenlijk best goed. In het begin leken we zelfs voor elkaar bestemd. Zijn sterrenbeeld is VISSEN. Het mijne KREEFT. Hij dacht: ik heb BEET. Maar mij begon het te benauwen in zijn net.”
Mirjam knikt begrijpend.
“En nu,” juicht Annette – ze steekt theatraal haar armen in de lucht -, “wil ik alleen nog GENEUKT worden door mijn geweldig lekkere viskoffer.”
Mirjam fronst haar wenkbrauwen. “Viskoffer?”
Annette knikt en staat op. “Loop maar mee,” zegt ze, “dan laat ik hem zien.”

Mijn verhaal gaat over de

Inhoudsopgave

1. Pandora’s Box Sexmachine | Tilt & Thrust Action
1.1 Hoe werkt de Pandora’s Box Sexmachine?
1.2 Pandora’s Box Sexmachine kopen
1.3 Extra hulpstukken voor Pandora’s Box Sexmachine
2. Gerelateerde neukmachines

1. Pandora’s Box Sexmachine | Tilt & Thrust Action

Pandora's Box Sexmachine | Tilt & Thrust ActionMirjam loopt nieuwsgierig achter Annette aan, op weg naar haar slaapkamer. Naast Annete’s bed ziet Mirjam een roze flightcase staan, die inderdaad met wat fantasie wel iets weg heeft van een luxe viskoffer. Maar in werkelijkheid een super de luxe seksmachine is. Annette begint enthousiast te vertellen:

“Dit is de Pandora’s Box Sexmachine van het merk LoveBotz. Maar niemand die ziet dat dit een neukmachine is, zo diskreet is hij verpakt. Maar belangrijker dan zijn strakke design is zijn inhoud en zijn zijn prestaties.” Annette doet de koffer aan de bovenkant open en trekt aan de voorkant een geheim verborgen laatje tevoorschijn. Als ze op een knop drukt, schuift er aan de zijkant een stootstang uit. Annette vertelt verder: “Bij de Pandora machine zitten diverse hulpstukken.

1.1 Hoe werkt de Pandora’s Box Sexmachine?

pandora-nude1De roterende dildo is realistisch vormgegeven en is 18 centimeter lang en heeft een diameter van 5 cm. Deze heerlijke lul draai je eenvoudig op de neukstang en haalt wel 80 tot 300 stoten per minuut. Dat lukt opa niet meer! De kralen in de schacht zorgen tijdens het neuken voor extra lekkere stimulatie. De afstandsbediening is tevens een siliconen vibrator waarmee tijdens het stoten de clitoris heerlijk is te masseren. (Zie foto links. Ik ben NIET dat meisje!)

pandora-nude2Met de draaiknop aan de achterkant van de vibrator bepaal je eenvoudig de stoten van de machine, de drukknopjes aan de voorkant regelen de vibraties. Naast de standaard roterende dildo en paarse siliconen vibrator krijg je er nog een rabbit dildo en mini vibrator bij. Met de Stim-U-Rocket verwen jij de clitoris en andere gevoelige plekjes. De mini vibrator is voorzien van 2 ondeugende oortjes. Gebruik deze roze ondeugd terwijl je van de dildo of vibrator geniet en kom knallend klaar!

Pandora’s Box kun je liggend gebruiken, maar ook in de girl-on-top positie (Zie foto rechts). Door boven de machine plaats te nemen, komen de meeste vrouwen het krachtigste klaar; zij hebben de volledige controle over de beweging, diepte en snelheid.

Pandora’s Box werkt via een stekker die je eenvoudig in het stopcontact plugt. Vervolgens plug je de afstandsbediening in de box. Gebruik voor extra comfort een fijn glijmiddel op waterbasis in combinatie met de dildo en siliconen vibrator.

Als Annette is uitgesproken, kijkt ze met een ondeugende blik Mirjam aan. Die heeft zichtbaar blosjes op haar wangen gekregen. Mirjam knikt goedkeurend naar de machine en zegt: “Dus daarom ben jij de laatste tijd zo vrolijk! En worden wij wakker van jouw geschreeuw!” Annette lacht en bergt alle hulpstukken weer op in het geheime laatje. Daarna sluit ze de deksel van haar roze viskoffer. Opeens veert Mirjam op van het bed, pakt de koffer bij zijn hengsel en loopt ermee de slaapkamer uit en roept nog vlug, als zij over haar schouder omkijkt: “Als ze me missen…”

1.2 Pandora’s Box Sexmachine kopen

Hieronder nog even alle eigenschapen op een rij:

– Zeer luxe sexmachine
– 80 tot 300 stoten per minuut
– Discreet design
– Inclusief roterende dildo
– Inclusief rabbit dilldo
– Inclusief siliconen vibrator
– Inclusief mini vibrator
– GEEN kunstvagina bijgeleverd! Wel als extra hulpstuk te bestellen
– Diverse hulpstukken beschikbaar

1.3 Extra hulpstukken voor Pandora’s Box Sexmachine

Pandora’s Pussy Sexmachine AttachmentPandora’s Box is flink uit te breiden met nog meer lekkere hulpstukken, zodat de neukmachine ook geschikt is voor mannen. Met de zogenaamde Pandora’s Pussy Sexmachine Attachment maak je van de machine een automatische masturbator, die lekker langzaam of juist heel snel op-en-neer bewegingen kan maken. De realistische kunstvagina is gemaakt van heel zacht en rekbaar materiaal dat levensecht aanvoelt. De schaamlippen zijn zijdezacht en in de gehele schacht zitten kleine, zachte nopjes die de penis extra lekker stimuleren. Wanneer je de penis een beetje insmeert met glijmiddel is het mogelijk dat Pandora’s Pussy met wel 300 stoten per minuut(!) over jouw penis glijdt. Bekijk hier.

Wil je de seksmachine gebruiken voor anale seks, dan kun je gewoon de standaard dildo gebruiken, maar als de diameter van 5 cm. voor jou iets te dik is, dan kun je ook een apart opzetstuk bestellen, te weten de Realistische dildo opzetstuk voorRealistische dildo opzetstuk voor LoveBotz neukmachinesLoveBotz neukmachines. Deze dildo is heel geschikt voor anaal plezier. De invoerdiepte van deze buigzame realistisch uitziende kunstpik bedraagt 15 centimeter en door zijn dikke vorm zal dit hulpstuk jou lekker penetreren. De maximale diameter is 4 cm. De dildo is op alle LoveBotz machines is te bevestigen, maar passen ook op andere apparaten die het Vac-U-Lock systeem ondersteunen. Bekijk hier.

De afstandsbediening fungeert zoals boven duidelijk wordt als siliconen vibrator. Maar het is ook mogelijk de vibrator te laten stoten. Dat kan niet met de afstandsbediening maar wel met een speciaal hulpstuk dat je hiervoor bij VibratorPlaza.nl kunt kopen. Ik heb het over het Opzetstuk Met Realistisch Design Voor Vibrators. De top van de vibrator is mooi rond zodat hij makkelijk in te brengen is en hij heeft de perfecte standaardmaat. De dildo heeft een vacuüm vestigingscomponent zodat je het kan gebruiken met Vac-U-Lock accessoires en de meeste seksmachines die Vac-U-Lock of vacuüm vestigingscomponenten hebben. Bekijk hier.

2. Gerelateerde neukmachines

Gerelateerde neukmachinesHier vind je een overzicht van alle neukmachines die je kunt kopen bij VibratorPlaza.nl. De populairste zijn de Love Machine, de Happy Rider sex machine en de Louisiana Lounger van You2Toys. Alle drie goedkope neukmachines van goede kwaliteit die doen wat ze moeten doen: jou heerlijk naar een orgasme neuken.

De eerste en laatste machine worden ook door mannen graag gebruikt. Een robot die ook geschikt is voor anaal plezier is de Auto banger handheld Orgasm ball. Dit is een kleine, krachtige balvormige Sex machine die zo compact is dat hij gemakkelijk verplaatsbaar is. De nieuwste machines zijn de Pandora’s Box, VersaFuk en Rodeo Rider van het klasse merk LoveBotz. Dit zijn bijzonder luxe apparaten die volledig verstelbaar zijn, zodat je zelfs hangend aan de kristallen kroonluchter van oma lekker kan worden geneukt. Een ander standje is ook mogelijk.

De beste sex machine ter wereld is de Sybian Vibrator Machine. Die kun je ook kopen bij ons. Op de Sybian komen vrouwen schreeuwend van genot klaar. Maar de Sybian is ook schreeuwend duur. Als je de centenpest hebt en moeite hebt met klaarkomen, dan is de Sybian een echte aanrader. Lees meer.

De beste seksmachines

Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Suck-O-Mat Masturbator Met Afstandsbediening
Roterende G- & P-Spot Machine
Lichtgewicht Love Machine
Gigolo Fuck Machine
›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines
›› Bekijk alle stotende vibrators

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.