Rodeo Rider Spuitende Sex Machine

Van de meeste seksmachines geniet je liggend op bed. Lekker ontspannen en met de handen vrij, bijvoorbeeld voor extra stimulatie van de clitoris. Of voor andere geile spelletjes. Je kunt ook actiever plaatsnemen op handen en knieën, met je kont omhoog, zodat de machine je achterlangs neukt. Alle standjes uit de KamaSutra zijn mogelijk. Maar de beste positie om gepenetreerd te worden is volgens seksuologen on-top.

Rodeo Rider Spuitende Sex Machine

Rodeo Rider Spuitende Sex MachineDit geldt voor seks met een partner, maar net zo goed voor solo seks met een robot. Het bedrijf LoveBotz heeft daarom de Rodeo Rider Ejaculating Sex Machine ontworpen. Het is de bedoeling dat je bovenop de Rodeo Rider plaatsneemt. In deze zogenaamde girl-on-top-positie hebben vrouwen de volledige controle over de beweging, diepte en snelheid, met als gevolg een heerlijk krachtig en intens orgasme.

Om ontspannen en comfortabel te kunnen zitten tijdens de wilde Rodeo rit (en vooral te kunnen blijven zitten zonder eraf te lazeren) heeft LoveBotz de luxe seksmachine voorzien van een heerlijk zacht kussen met een neopreen hoes. Het kussen is sterk, zacht en stevig waardoor je zonder moeite in ‘het zadel’ stapt. De wilde rit waarover ik het heb kan natuurlijk ook wat minder ruig. De machine haalt met gemak de 350 stoten per minuut (dat zijn zo’n 6 stoten per seconde!), maar het apparaat kan jou ook langzaam verwennen met bijvoorbeeld 50 stoten per minuut. De snelheid van de stoten bedien je eenvoudig met de afstandsbediening.

Rodeo Rider Spuitende Sex MachineDeze afstandsbediening is ook om een andere reden leuk: druk je namelijk op de C-knop, dan begint automatisch de kunstpenis echt te ejaculeren. De lul spuit je helemaal vol! Hoe dat werkt? Met een handige spuit die je gratis krijgt meegeleverd kun je aan de bovenkant van de machine vloeistof injecteren. Heb je de vloeistof in het apparaat gespoten, dan plaats je vervolgens de dildo op de bovenkant van de machine. Neem plaats in het zadel en geniet! Kom jij klaar, druk dan op de C-knop. SPUIT! *LOEI*

De Rodeo Rider wordt geleverd met 2 dildo’s. Allebei de neppikken zijn gemaakt van zacht en buigzaam materiaal dat heerlijk aanvoelt. De standaard dildo is realistisch van ontwerp en is voorzien van een grote ronde eikel en is rond de schacht geaderd. De tweede dildo heeft een gladde eikel en is verder bezet met zachte nopjes en heeft een clitoris stimulator in de vorm van een rabbit en een kleine anaal stimulator.

De afstandsbediening is voorzien van de volgende knoppen:

A – Meer stoten
B – Minder stoten
C – Ejaculeren
D – Uitschakelen

Alle eigenschappen op een rijtje:
– Luxe machine
– Neopreen hoes
– 50 tot 350 stoten per minuut
– Spuitfunctie
– Inclusief dildo
– Inclusief rabbit
– Inclusief afstandsbediening

Op de bestelpagina vind je de prijs en alle overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

Demonstratie video Rodeo Rider Ejaculating Sex Machine LoveBotz

De beste seksmachines

Tenga Flip Zero Vibrerende Masturbator
Suck-O-Mat Masturbator Met Afstandsbediening
Roterende G- & P-Spot Machine
Lichtgewicht Love Machine
Gigolo Fuck Machine
›› Bekijk alle neukmachines
›› Lees info over de machines
›› Bekijk alle stotende vibrators

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.