LELO Isla Middelgrote staafvibrator

LELO Isla Middelgrote staafvibratorDe LELO Isla is het broertje van de LELO Soraya; beide vibrators lijken qua kleur, vorm en prestaties als twee druppels water op elkaar, maar er is één belangrijk verschil: de LELO Soraya is een Tarzan vibrator en heeft dus een externe clitoris stimulator, de LELO Isla mist dit armpje en is alleen bedoeld om mee te penetreren. De vibraties van de Isla zijn krachtig, de vibrator heeft 6 verschillende vibratiepatronen om uit te kiezen. 100% waterdicht en oplaadbaar.

De LELO Soraya met clit stimulator wordt op weblogs van bekende toy testers en op diverse vrouwenfora de hemel in geprezen. Niet voor niets won deze dual-action vibrator in 2013 de Volkskrant vibratortest. Soraya kreeg van het testpanel een dikke 9. Uit het juryrapport: “De LELO Soraya is Superdesuper. Geen ‘vluggertje’ maar een totaalervaring. Je bent echt even van de wereld. Wat is de totaalervaring? Het antwoord: “WOW!”

Tot zover de Soraya, over de LELO Isla staafvibrator vertel ik vandaag. Onder zie je de twee modellen staan.

[display_multi store=”194″]

Voor wie is de LELO Isla geschikt?

Voor wie is de LELO Isla geschikt?Veel webshops verkopen de LELO Isla als G-spot vibrator, omdat LELO zijn product als zodanig aanprijst. Vibrator Plaza heeft de Isla bij de standaard vibrators ingedeeld, omdat wij vinden dat de top te weinig gekromd is voor doelgerichte G-spot stimulatie. De Isla is een middelgrote staafvibrator met een krachtige, effectieve vibratie, die heel geschikt is voor vrouwen die er bijvoorbeeld ook van houden om met een dildo te penetreren. De vibrator is lang genoeg voor de diepste vaginale stimulatie. Afmetingen zijn: 22 cm. lengte, invoerdiepte is 11 cm. en diameter is 3,60 cm.

Hoe voelt de LELO Isla vibrator tijdens gebruik?

Wanneer je de LELO Isla voor het eerst in handen hebt, dan valt niet alleen op hoe schitterend dit product ontworpen is, maar vooral ook hoe fluweel zacht en glad de vibrator aanvoelt en hoe snel het speeltje de eigen lichaamswarmte aanneemt. De Isla is volledig gemaakt van lichaamsveilige, medische siliconen, wat de vibrator 100% waterdicht maakt. Schoonmaken wordt daardoor heel eenvoudig.

Vaginale en anale stimulatie

De Isla is het beste te gebruiken met wat glijmiddel. Gebruik alleen glijmiddel op waterbasis, een ander type glijmiddel zal het siliconen laagje van de vibrator beschadigen. De krachtige vibraties van de LELO Isla zorgen voor een heerlijk vaginaal orgasme, maar deze slanke staaf kun je wat mij betreft ook anaal gebruiken, ook al wordt dit product daar niet speciaal voor verkocht. Voor anaal gebruik kun je ook zonder problemen een condoom gebruiken, latex zal het siliconen materiaal niet aantasten.

Hoe werkt de LELO Isla?

Hoe werkt de LELO Isla?De Isla heeft een krachtige vibratie en kan naast trillen ook pulseren. Er zijn 6 verschillende vibratiepatronen:

1. Constant vibration
2. Pulsating vibration
3. Faster pulse vibration
4. Ascending vibration
5. Oscillating vibration
6. Variating pattern

Deze functies zijn gemakkelijk te bedienen met de welbekende 3-knops interface. Met de (+) button zet je de vibrator aan en verhoog je de vibratiesterkte. Met de middelste knop navigeer je door de verschillende vibratie patronen. Met de (-) button verlaag je de vibratiesterkte en zet je de vibrator uit.

Oplaadbaar

Batterijen zijn niet nodig, LELO Isla is oplaadbaar en wordt opgeladen met behulp van de gratis bijgeleverde oplader. Lengte van het oplaadsnoer is 1,5 meter. De accu is na 2 uur opladen helemaal vol en geeft je 4 uur speelplezier. Standby tot 90 dagen. De LELO Isla vibrator wordt geleverd in een elegante geschenkdoos met oplader, gebruiksaanwijzing en een satijnen buidel om hem in te bewaren. Dit product is gedekt met een volledige garantie van 1 jaar en 10-jaar kwaliteitsgarantie.

Aanbieding: 10% korting

LELO maakt de beste vibrators, maar zijn ‘Pleasure Objects’ zijn ook duur. Daarom doe ik de Isla in de aanbieding. Besluit je via mijn weblog deze vibrator te kopen, dan mag ik je 10% korting geven. Voer je tijdens het bestellen van de LELO Isla mijn kortingscode in, dan zie je de adviesprijs direct met 10% omlaag gaan. Kortingscode is (vetgedrukt): vibratorplaza. Verzending is gratis. Je koopt via mijn weblog bij het inmiddels bekende EDC Internet uit Veendam (daar staat ook het magazijn met alle producten) Bekijk ook even de demonstratie video.

Hieronder kun je de LELO Isla kopen. Veel plezier.

[display_multi store=”194″]

How to Use Isla: The Vibrator for Deeper-reaching Pleasure

Meer LELO vibrators

[display_multi store=”3″]

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.