Aria Vibrance Cerise – Roze

De opdracht aan de ontwerper van de Aria Vibrance moet zijn geweest: “Geef d’r maar een draai aan, jongen!” En dat is wat het jong heeft gedaan: deze rechte vibrator een draai geven. Gedraaide, flexibele schacht Die ’twist’ ziet er niet alleen leuk uit, de gedraaide vorm is ook verdraaid lekker: de schacht creëert namelijk een volledig en extra stimulerende… Lees verder »

LELO Liv 2. bestseller middelgrote vibrator

LELO maakt de beste vibrators Het Zweedse bedrijf LELO maakt al ruim 10 jaar de beste vibrators, volgens het oordeel van gebruikers, bloggers en recensenten. De middelgrote LELO Liv vibrator is al die jaren de bestseller uit de LELO collectie. De enige kritiek op dit oorspronkelijke model richtte zich op de wat minder krachtige motor. Gebruikers vonden het ook jammer… Lees verder »

LELO Iris krachtige staafvibrator

De LELO Iris is een bijzonder krachtige en heel stille staafvibrator die doet wat hij moet doen: jou gemakkelijk naar een orgasme brengen. Het Zweedse bedrijf LELO heeft deze moderne en luxe vibrator niet 1 maar 2 krachtige motoren gegeven: één motor zit bovenaan, de tweede onderaan de staaf. Op deze manier wordt tegelijkertijd zowel de G-spot als… Lees verder »

Vibrator met gouden top en zwarte stam

De vibrator Gold van You2Toys is een luxe uitgevoerde, langwerpige staafvibrator met een mooie gouden top en een zwarte, gladde stam, gemaakt van ABS plastic en vrij van nikkel. Belangrijker nog dan zijn uitstraling is de krachtige motor binnenin. Deze produceert een goede, krachtige trilling, zodat jij gemakkelijk tot een hoogtepunt komt. De vibratie is met de draaiknop… Lees verder »