Classic Rabbit Bling met siersteentjes

Classic Rabbit Bling met siersteentjesJe kunt jouw aller liefste verwennen met een gouden ring met diamant (maatje knoepert). Maar zo’n grappie kost je klauwen met geld! Geintje. Ik bedoel: misschien maak je haar wel veel gelukkiger met de Classic Rabbit Bling. Deze klassieke rabbit vibrator van het merk The Rabbit Company heeft een rond handvat dat volledig is ingelegd met fonkelende siersteentjes. Al die * bling * bling * geeft deze rabbit vibrator een bijzonder luxe uitstraling.

* bling * bling *

De Classic Rabbit Bling heeft een klassiek uiterlijk en is verkrijgbaar in verschillende kleuren. De vibrator heeft een zachte gebogen schacht die de inwendige vagina masseert, terwijl de flexibele oortjes en noppen de clitoris kietelen. De rabbit heeft 2 krachtige motors, in elk stimulatiepunt een. Elke motor heeft 6 vibratiestanden. De in totaal 12 standen bedien je met de drukknopjes op het ronde handvat. Varieer tussen zachte, strelende vibraties en diepe masserende vibraties en ontdek je favoriete combinatie.

* bling * bling *

Classic Rabbit Bling is van binnen gemaakt van stevig ABS en aan de buitenkant is de toy voorzien van een fluweelzachte siliconen laag. Om dit laagje mooi zacht en glad te houden, adviseren wij uitsluitend glijmiddel op waterbasis te gebruiken. De vibrator is oplaadbaar met de bijgeleverde USB-kabel. Na 2 uur laden is de accu vol. Met een volle batterij kun je ± 1 uur spelen. De Rotating Rabbit is spatwaterdicht.

* bling * bling *

Afmetingen:
– Lengte: 20.00 cm.
– Invoerdiepte: 9,50 cm.
– Maximale diameter: 3.70 cm.
– Minimale diameter: 2.80 cm.

Prijs: € 199,95 * ping * ping *

Op de bestelpagina vind je alle foto’s en overige informatie.

bestellen
>> meer info <<

The Rabbit Company vibrators

Onder vind je alle rabbit vibrators van het merk The Rabbit Company.

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.