EasyToys bunny vibrators

EasyToys bunny vibratorsHet merk EasyToys is van Nederlandse bodem en staat bekend om zijn vrouwvriendelijke en voordelige vibrators van goede kwaliteit en met de modernste functies. Een voorbeeld is de roze bunny vibrator die jou dubbel en dwars weet te verwennen, niet alleen inwendig maar tegelijkertijd ook uitwendig. Zo worden dus alle gevoelszenuwen in de vagina gestimuleerd waardoor je snel en intens klaarkomt.

Trillende konijnenoortjes

De externe clitoris stimulator op de schacht heeft de vorm van een konijntje. Met zijn zachte en flexibele oortjes trilt Stampertje heerlijk tegen jouw genotsknopje. De stimulator zelf is ook heel flexibel zodat hij meebuigt met het lichaam voor optimaal comfort. Er zijn 12 verschillende vibratiesnelheden die je kunt regelen met het middelste drukknopje op het bedieningspaneel.

Roterende kralen in de schacht

En terwijl het konijn vlijtig zijn werk doet, worden jouw binnenste schaamlippen heerlijk gemasseerd door de draaiende kralen in de schacht. De kralen kunnen in verschillende snelheden roteren, eenvoudig te regelen met de drukknopjes. Terwijl de kralen roteren draait de top mee. Bekijk vooral even de demonstratie video onderaan de pagina.

De bunny vibrator is verkrijgbaar in diverse kleuren, er is ook een volledig transparante versie. Gemaakt van 100% veilige materialen (geen weekmakers) en spatwaterdicht, fijn voor onder de douche. Lengte: 22.00 cm., invoerdiepte: 11.50 cm, maximale diameter: 3.50 cm. en minimale diameter: 2.50 cm.

Bunny Vibrator - Zwart
Bunny Vibrator Roze - EasyToys
Bunny Vibrator - Paars

Demonstratie video EDC – Pink Bunny Vibrator – Easytoys

Meer Tarzan vibrators

EasyToys Stotende Rabbit Vibrator - Roze
Rabbit Vibrator - Roze
Drievoudig Plezier Vibrator
Happy Rabbit Curve Slim - Roze
Happy Rabbit Curve Vibrator
Fifty Shades of Grey - G-Spot Rabbit Vibrator
Happy Rabbit Triple Curve Tarzan Vibrator
Happy Rabbit Stotende Rabbit Vibrator
Lelo - Ina 2 Purple
Bi Stronic Fusion Rabbit Vibrator - Paars
LELO Soraya 2 - Roze
LELO Soraya - Zwart
›› Bekijk alle Tarzans

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.