Lavani Rabbit Vibrator van het merk Kamasutra

Lavani Rabbit Vibrator van het merk KamasutraVriendinnen vragen mij weleens wat een goede vibrator is. Mijn advies luidt dan altijd dat ze bij de aanschaf vooral moeten kijken naar hoe krachtig het apparaat kan vibreren. Een slechte vibrator is bijvoorbeeld een speeltje dat oppervlakkig trilt en/of de verkeerde plekken stimuleert. Een goede vibrator daarentegen produceert een effectieve trilling, zodat je ook echt wat gaat voelen.

De Swan Tarzan vibrators worden algemeen beschouwd als de beste in hun soort. Deze toppositie hebben zij vooral te danken aan hun zogenaamde PowerBullet® motors. Deze krachtpatsers zorgen ervoor dat de speeltjes in zowel de hoogste als laagste stand heel krachtig, dat wil zeggen: diepgaand en intens trillen. Ook in de laagste vibratiestand lukt het met The Swan snel en makkelijk tot een orgasme te komen.

Lavani Rabbit Vibrator

Een vergelijkbare Tarzan vibrator is de Lavani Rabbit vibrator uit de Rhythm collectie van het merk Kamasutra. Deze luxe dual-action vibrator heeft alles waar een goede vibrator aan moet voldoen. In het overzicht zie je ze staan. Tekst gaat verder…

Lavani Rabbit Vibrator – Zwart
Lavani Rabbit Vibrator – Paars

Lavani Rabbit Vibrator3 motoren

Om te beginnen is de Lavani voorzien van maar liefst 3 krachtige motoren: 2 in de basis en 1 in de buigzame arm. Elke motor stimuleert een van de 3 belangrijkste erogene zones, namelijk: de G-spot, A-spot en clitoris. De trillingen zijn diepgaand en intens. Leuk om te weten: ‘Lavani’ is een traditionele Indiase dans die bekend staat om zijn krachtige ritmes en erotische karakter.

7 vibratiestanden

De Lavani Rabbit vibrator kan op 7 standen krachtig en ritmisch vibreren, daarbij kun je voor elke stand kiezen uit 4 intensiteitsniveaus. Op het goudkleurige paneel aan de achterkant van het handvat zijn 7 LED-lampjes aangebracht. Elke vibratiestand heeft zijn eigen kleur meegekregen. De gekleurde LED-lampjes zijn niet alleen handig, maar geven de Lavani rabbit ook een bijzonder exclusieve uitstraling.

Buigzame clitoris stimulator

De externe clitoris stimulator is bijzonder zacht en heel buigzaam en past zich met gemak aan jouw lichaamsvormen aan. Dit voelt niet alleen heel comfortabel maar bovendien wordt de clitoris altijd volledig geraakt. De stimulator is net als de schacht gemaakt van 100% medische siliconen materiaal en ABS plastic. Het fluweelzachte materiaal is lichaamsvriendelijk dus volledig veilig te gebruiken. Bij de productie zijn geen weekmakers gebruikt.

Waterdicht en oplaadbaar

De Lavani Rabbit vibrator is volledig waterdicht en kan mee onder de douche of in bad. Batterijen zijn niet nodig, het apparaat is oplaadbaar met bijgeleverde USB-kabel (1,2 meter lengte). Na 2,5 uur laden is de accu vol. Runtime is 1,5 uur.

Bestellen in de winkel

Lavani Rabbit Vibrator – Zwart
Lavani Rabbit Vibrator – Paars

Demonstratie video Lavani rabbit vibrator Kamasutra

Review

Op de website van het bedrijf Kamasutra staat de volgende review: I went in the store thinking I was gonna come out with Ina until I saw Lavani next to it. It looks the same except Lavani had waves on the toy, adjustable, & lights up different colors. It’s very nice & does it’s job. Definitely satisfied so far. The only thing I didn’t like was that it had bad directions as far as charging. This website explains it better than the manual it came with. Hopefully they can redo the manual a little better.

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.