Happy Rabbit G-Spot Vibrator

Vrouwen worden happy van heel veel dingen. Zal ik er eens een paar noemen? Chocolade, roken, zuipen, pijpen (niet allemaal tegelijk), geld, winkelen, een minnaar, winkelen met die minnaar. Rijke minnaar. Ik vergeet nog iets: DE LIEFDE !!! Hè getver, wat saai. Weet je waar je óók happy van wordt? Dat is de Happy Rabbit G-spot vibrator van het merk Lovehoney. Van deze bestseller zijn sinds 2012 meer dan 500.000 exemplaren verkocht. Lovehoney ook weer happy.

Happy Rabbit G-Spot Vibrator

Happy Rabbit G-Spot VibratorDe Happy Rabbit vibrator is verkrijgbaar als G-spot en als realistische vibrator. Deze dubbele vibrator is door zijn maker voorzien van 2 krachtige motoren: de ene motor zit in de schacht, de andere is in de rabbit stimulator geplaatst. De motor in de schacht heeft 12 verschillende standen, waarvan 3 snelheden en 9 patronen. De konijnen oortjes kunnen in 3 verschillende snelheden trillen. De verschillende standen bedien je met pushbuttons op het handvat.

De Happy Rabbit is een zogenaamde Dual-Action vibrator. Dat betekent dat de vibrator op 2 manieren voor een orgasme zorgt: zowel clitoraal als vaginaal. Deze combinatie levert het meest krachtige en bevredigende orgasme op. De Happy Rabbit heeft een buitenlaag die is gemaakt van glad en fluweelzacht siliconen. De vibrator kan mee onder de douche en in bad, het apparaat is 100% waterdicht. Met de bijgeleverde USB-kabel laadt je het speeltje op.

Lengte: 24.00 cm.
Invoerdiepte: 14.00 cm.
Maximale diameter: 3.60 cm.
Minimale diameter: 3.00 cm.

Bestellen

Happy Rabbit Realistische Vibrator
Happy Rabbit G-Spot Vibrator
›› Happy Rabbit G-Spot Vibrator
›› Happy Rabbit Realistische Vibrator

Alle Happy Rabbit modellen

Happy Rabbit Triple Curve Tarzan Vibrator
Happy Rabbit Beaded G-Spot Vibrator
Happy Rabbit Stotende Rabbit Vibrator
Happy Rabbit Realistische Vibrator
Happy Rabbit Curve Vibrator
Happy Rabbit G-Spot Vibrator

Demonstratie video Happy Rabbit G-spot vibrator

Lees ook (op Dildootjes.nl): Waarom is de Happy Rabbit een goede vibrator?

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.