Realistische Rabbit Vibrator Teazers

Realistische Rabbit Vibrator TeazersEen vibrator voor € 24,95 is ronduit een koopje en is heel geschikt als eerste vibrator. De rabbit vibrator van het merk Teazers ziet er leuk uit en lijkt van boven wel wat op een echte penis. Het apparaat is aan de buitenkant voorzien van zacht en glad siliconen materiaal dat eenvoudig is te reinigen. De rabbit is ervoor gemaakt om alle gevoelige plekjes tegelijk te stimuleren, dus de vagina, de clitoris en de G-spot.

Er zijn 10 verschillende vibratiestanden waaruit je kunt kiezen, 3 snelheden en 7 patronen. Met de 2 knopjes op het handvat kun je die bedienen. Druk kort op de aan-/uitknop om de vibrator aan te zetten. Hij begint meteen te vibreren in de eerste stand. Druk daarna steeds kort op het patronenknopje om naar de volgende stand te gaan. Na de laatste stand begint hij automatisch weer bij de eerste stand. Je zet de vibrator weer uit door op de aan-/uitknop te drukken.

Als je de vibrator gebruikt hebt doe je er goed aan hem grondig en voorzichtig te reinigen met een milde zeep en handwarm water. De vibrator is spatwaterdicht. Voor de beste hygiëne raden wij toycleaner aan. De rabbit werkt op 2 AAA batterijen (exclusief). Lengte:18.50 cm / Maximale diameter:3.30 cm

Bestellen

Realistische Rabbit Vibrator - Roze
Realistische Rabbit Vibrator - Paars
›› Realistische Rabbit Vibrator – Paars
›› Realistische Rabbit Vibrator – Roze

Beste bezoeker, Vind je mijn stukjes over seksspeeltjes leuk? En ben je van plan iets te gaan kopen? Dan zou ik het waarderen als je dat doet via de linkjes in mijn verhaaltjes en reviews of direct in mijn webshop: VibratorPlaza.nl. Dankjewel.
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

Vragen of opmerkingen? Mail naar annette@enterteen.nl.