Lelo Lyla 2 beste vibrerende eitje met afstandsbediening

Een van de populairste seksspeeltjes sinds jaren zijn de vibrerende eitjes. Vooral de heel stille exemplaren met draadloze afstandsbediening zijn geliefd, omdat je met deze eitjes samen met de partner kunt spelen op openbare plekken; zo wordt eten in een poepchique restaurant spannend en zijn familiereünies nooit meer saai. Het eitje wordt gedragen door de vrouw, de partner… Lees verder »

Vibratie eitjes op afstand bestuurbaar van EasyToys

Elke zaterdagavond kijk ik naar het tv-programma Mindf*ck van illusionist Victor Mids. Met natte haartjes zit ik op de bank voor de buis, in mijn sexy pyjama van zwart kant en satijn en graaiend in een zak chips. (Mini zakje.) Ik vind die zwarte krullenbol best een lekker bekkie hebben, zéker voor een goochelkonijn. Ik word graag door… Lees verder »

Vibratie Ei voor training bekkenbodemspieren

Tom: “Wat zit jij te doen?” Lotte: “Ik zit te genieten.” Tom: “Te genieten?” Lotte: “Stilletjes te genieten, ja.” Tom: “Maar waarvan dan?” Lotte: “Van mijn ei.” Tom: “Ja, nou je het zegt. Je zit erbij alsof je net een ei hebt gelegd.” Lotte: “Het is het vibratie eitje van het merk EasyToys. Daarmee train ik mijn bekkenbodemspieren… Lees verder »