Satisfyer Pro 2. vergeleken met de Womanizer Pro ( review )

Product ›› Satisfyer Pro 2. – De wereldberoemde psychiater Sigmund Freud vroeg zich aan het einde van zijn leven vertwijfeld af: Was will das weib? De zieleknijper wist het niet! Ik weet het wel: de moderne vrouw wil de Satisfyer Pro 2., een vibrator die kan beffen! JOEPIE! 😍 Over deze bijzonder lekkere luchtdruk vibrator schrijf ik vandaag.

Update: 13/12/2018

De Womanizer Pro is tegenwoordig waterdicht en sommige varianten zijn goedkoper. Daarmee is de Womanizer een betere keuze dan de Satisfyer Pro 2.

Mededeling: De Womanizer Pro W500 is verouderd en wordt daarom niet meer verkocht. Opvolgers zijn de Womanizer Premium (de beste) en de Womanizer Liberty (voordelig). Deze modellen hebben meer opties en liggen beter in de hand dan de Womanizer Pro modellen. Bekijk in de winkel.

Nieuw: Womanizer Liberty is de opvolger van de Womanizer Pro40
Lees ook: Wat is de ervaring van Heleen van Royen met de Womanizer?
Lees ook: De nieuwste Womanizers: Premium & Classic

Inhoudsopgave

1. Luchtdruk vibrator zuigt aan de clitoris
1.1 Voordeel van luchtdruk vibrators
1.2 Satisfyer Pro 2. kopen
2. Satisfyer Pro 2. clitoris stimulator
2.1 Hoe gebruik je de Satisfyer Pro 2.?
2.2 Satisfyer Pro 2. vergeleken met de Womanizer Pro
2.3 Verschillen tussen de Satisfyer Pro 2. en de Womanizer Pro
2.4 Nieuw: Satisfyer Pro Penguin

1. Luchtdruk vibrator zuigt aan de clitoris

satisfier-pro-2-300x205Bij een vibrator denk je aan een elektrisch apparaatje dat trilt, maar de populairste vibrators op dit moment zijn de zogenaamde luchtdruk vibrators; dit zijn stimulators die niet vibreren maar die de clitoris heerlijk masseren met behulp van onderdruk en pulserende luchtdrukgolven. Het gevoel dat hierdoor ontstaat heeft veel weg van orale seks (likken + zachtjes zuigen) in combinatie met stimulatie met de vingers. Wat wil je nog meer? 🙂

De beste luchtdruk vibrators die je op dit moment bij ons kunt kopen zijn de Womanizer en de Womanizer Pro (eerder besproken in dit artikeltje) en de goedkopere Satisfyer Pro 2. Die laatste bespreek ik vandaag en zal ik gaan vergelijken met de Womanizer Pro. Je gaat kortom een review lezen over twee vibrators die kunnen BEFFEN! WoW! Daar kan een gewone vibrator nog een puntje aan zuigen!

1.1 Voordeel van luchtdruk vibrators

Het grote voordeel van luchtdruk vibrators is dat deze speeltjes tijdens het ‘zuigen’ de gevoelige clitoris niet aanraken, wat alle andere clitoris vibrators zoals de Magic Wand massagers wel doen. Doordat een luchtdruk vibrator geen huidcontact maakt treedt het vervelende probleem van overstimulatie, waar veel vrouwen last van kunnen hebben, niet of niet gauw op zodat het mogelijk wordt meervoudige orgasmes na elkaar te krijgen. Van de Satisfyer Pro 2. kom je ook nog eens snel en krachtig klaar. Daarover meer…

1.2 Satisfyer Pro 2. kopen

Wil je niet lezen, dan kun je de Satisfyer Pro 2. ook direct in onze winkel kopen.

Satisfyer Pro Plus Vibration
Satisfyer Pro 4 Couples
Satisfyer Pro G-Spot Rabbit
Satisfyer Pro Deluxe Next Generation
Satisfyer Pro 2 Next Generation
Satisfyer Pro Penguin Next Generation
Satisfyer 2 Next Generation
Satisfyer 1 Next Generation
Satisfyer Oplaadkabel

2. Satisfyer Pro 2. clitoris stimulator

De Satisfyer Pro 2. wordt op de internationale website van de fabrikant als volgt aangeprezen:

“For quicker, more intense and multiple orgasms. With its intensive pressure waves and tingling pulsation, the Satisfyer Pro 2 provides touch-free clitoral stimulation and thus an extra dose of pleasure.” (Bron: satisfyer.com) In de video geeft Satisfyer een 100% orgasme garantie: “Multiple orgasms in minutes, that’s what the Satisfyer Pro 2. garantees.”

Bestel de Satisfyer Pro 2. in onze winkel

Wie online gaat zoeken naar reviews over de Satisfyer Pro 2. zal niet veel vinden. Dat wil zeggen: wat je vindt zijn ervaringen van vrouwen die de fabrikanten zelf online zetten. En of die nu zo betrouwbaar zijn? Ik vraag het mij af. Waar ik wel blij van werd was een drukbezocht weblog van een bekende Engelse toy tester. Zij verwees direct door naar haar review over de Womanizer Pro (waar zij positief over schrijft).

Over de Womanizer Pro wordt eigenlijk alleen maar vol lof gepraat op blogs en diverse vrouwen fora. Ook seksuologen zijn erg te spreken over de Womanizer, omdat vrouwen met dat speeltje snel en krachtig een orgasme krijgen, ook vrouwen die normaal gesproken moeilijk of zelf helemaal niet kunnen klaarkomen.

De Satisfyer Pro 2. lijkt als twee druppels water op de Womanizer, niet alleen qua naam en vorm, maar ook wat functionaliteiten en prestaties betreft. Wat voor de Womanizer geldt, geldt dus ook voor de Satisfyer Pro 2. Met dit verschil dat de laatste variant veel goedkoper is. Maar daarover verderop meer. Nu eerst de vraag: Hoe werk de Satisfyer Pro 2.? Wat maakt deze clitoris stimulator tot de lekkerste en beste vibrator van dit moment?

2.1 Hoe gebruik je de Satisfyer Pro 2.?

Hoe gebruik je de Satisfyer Pro 2.?De Satisfyer Pro 2. werkt precies hetzelfde als de Womanizer Pro. (Op de foto zie je de Womanizer aan het werk.) Beide stimulators behoren tot het type ‘opleg vibrator’, je legt de speeltjes met hun witte ovale kop namelijk op of eigenlijk over de clitoris heen. Duw eerst de schaamlippen wat van elkaar, zodat de clitoris vrij komt te liggen. Zit de clitoris eenmaal prettig in de ovale kop dan kun je het speeltje gewoon laten liggen, je hoeft het dus niet steeds te verplaatsen.

Hierna zet je de Satisfyer Pro 2. aan door op de kleine button onderaan te drukken. De stimulator gaat nu langzaam vacuüm zuigen en door de onderdruk die ontstaat zal de clitoris, zonder dat die wordt aangeraakt, voorzichtig wat naar binnen worden gezogen. Vervolgens zal de stimulator beginnen met die o zo heerlijke pulserende luchtdrukgolven. Je krijgt nu het zuigende gevoel alsof je heerlijk wordt gebeft en gevingerd. De Satisfyer Pro 2. begint altijd eerst in de laagste stand en masseert zo de clitoris heel zachtjes. Maar er zijn 11 standen om uit te kiezen, van teder zacht tot intensief krachtig, dus als je eraan toe bent dan druk je kort op de grote ovale button. Elke keer dat je kort drukt op deze drukknop zal de intensiteit met 1 stand omhoog gaan.

2.2 Satisfyer Pro 2. vergeleken met de Womanizer Pro

Satisfyer Pro 2. vergeleken met de Womanizer ProIk heb verteld dat de Satisfyer Pro 2. als twee druppels water lijkt op de Womanizer Pro. Dit wat betreft de naam, vormgeving en hun functionaliteiten. Eerst even kort over die naam; Satisfyer klinkt wat vrouwvriendelijker dan het misschien wat seksistisch klinkende ‘womanizer’. Over de naam ‘womanizer’ wordt op fora soms geklaagd, wat dan meteen ook de enige klacht is over dit speeltje.

Beide clitoris stimulators zien er niet uit als een gewone vibrator, maar hebben eerder iets weg van een bijzonder luxe oorthermometer. Maar de grootste en daarmee belangrijkste overeenkomst tussen de Satisfyer Pro 2. en de Womanizer Pro is de manier waarop zij de clitoris masseren. Dat doen de beide apparaatjes op een gelijksoortige manier, te weten: met de unieke luchtdruktechniek.

Beide Duitse fabrikanten geven bij hun speeltje een 100% orgasme garantie. Uit online reviews blijkt inderdaad dat verreweg de meeste vrouwen snel en gemakkelijk klaarkomen en hun orgasme is niet alleen krachtig maar vaak ook meervoudig. Zowel de Satisfyer Pro 2. als de Womanizer Pro zijn stil in gebruik en beide zijn oplaadbaar. Tot zover de overeenkomsten. Hieronder zie je de Womanizer modellen staan.

Womanizer Starlet - Snow
Womanizer Liberty - Wijnrood
Womanizer Liberty - Lila
Womanizer Liberty - Zachtroze
Womanizer 2Go - Groen
Womanizer 2Go - Wit
Womanizer 2Go - Zwart
Womanizer Classic
Womanizer + Size
Womanizer Premium Black & Gold
Womanizer Premium Red & Gold
Womanizer Inside Out
Womanizer Premium White & Gold

2.3 Verschillen tussen de Satisfyer Pro 2. en de Womanizer Pro

De belangrijkste verschillen tussen de twee vibrators zijn 1. de prijs; 2. aantal standen; 3. waterdichtheid.

1. Eigenlijk is de enige klacht over de schitterende Womanizer Pro dat deze vibrator nogal duur is (standaardprijs: € 189.00). De Satisfyer Pro 2. is veel goedkoper, zo rond de € 49,95 (bij ons nog voordeliger met de kortingscode!).

2. De Satisfyer Pro 2. verschilt ook wat betreft het aantal luchtdrukpatronen, dat zijn er 11 in totaal. De Womanizer Pro telt er 8 (ook een heleboel!).

3. Belangrijkste verschil is dat de Satisfyer Pro 2. volledig waterdicht is, de Womanizer Pro is alleen spatwaterdicht. Met de Satisfyer Pro 2. kun je dus onder de douche of lekker in een warm bad.

Bestel de Satisfyer Pro 2. in onze winkel (Denk je aan de kortingscode? Zie boven!)

Nieuw: Womanizer Liberty – Goedkoper, kleiner & waterdicht

Nu is er de Womanizer Liberty, dit model is goedkoper dan alle andere typen en hij is waterdicht. De Womanizer Liberty is te krijgen in 4 kleuren. Bekijk hier.

Womanizer Liberty - Wijnrood
Womanizer Liberty - Lichtblauw
Womanizer Liberty - Zachtroze
***
Ik ben Annette Broekhuijsen en ik blog over alle seksspeeltjes
van VibratorPlaza.nl, onderdeel van EDC-Internet in Veendam.

›› Bezoek ook eens deze websites: SexyKleren.nl, Masturbator.nl, Dildootjes.nl en Shoppie.nl

De winkel VibratorPlaza.nl is tegenwoordig beveiligd met een ssl-verbinding,
te herkennen aan het groene slotje in de adresbalk van je browser.